KYO Skirt Girl | Onahole review

31-07-2019

Zoals jullie weten ontvang ik regelmatig seksspeeltjes van de geweldige mensen bij Motsutoys, zo ook nu de KYO Skirt Girl, en dit alles natuurlijk in ruil voor een eerlijke review.

Even geen Electro

Na een paar weken achter elkaar met super geavanceerde elektrische dingen bezig te zijn geweest is het terug gaan naar een klassieke Onahole misschien ook wel even lekker. Geen instellingen, kalibraties. Gewoon opwarmen, glijmiddel en aan de gang.

KYO Skirt Girl Onahole

De KYO Skirt Girl is een Onahole gemaakt van TPE, om precies te zijn bijna 2 en een halve kilo TPE. Dat is dus vrij stevig, een stuk minder zwaar dan bijvoorbeeld de KYO 7 Sins, maar evengoed heb je wel wat in je bed liggen. En dat gewicht, dat ook meer weerstand biedt is juist wel lekker, omdat het je meer ruimte geeft voor een bijna handsfree masturbatie ervaring.

De KYO Skirt Girl is in zoverre eenvoudig dat er buiten zijn vorm, de twee verschillende ingangen met elk hun eigen textuur, geen geavanceerde toeters en bellen aan zitten. Het is een leuk gevormd stuk massief TPE, een soort TPE-sculptuur zeg maar, want de skirt (ja dat is een rokje) is uit hetzelfde stuk TPE gemaakt.

Het idee is dat je een “partner” hebt in een te kort rokje die zich “per ongeluk” voorover buigt en zo zowel vulva als anus aan je laat zien.

Zowel de vulva als de anus zien er vrij natuurgetrouw uit, en zijn allebei vrij nauw. Dit komt ook omdat er nogal wat materiaal om de “gaten” heen zit en je krijgt dus een uitermate goede tegendruk als je je pik in een van de ingangen van de onahole stopt.

De KYO Skirt Girl in de doos

Als je de KYO Skirt Girl besteld krijg je deze geleverd in wat ik een mooie minimalistische doos vind. Met witte voorkant met daarop de afbeelding van dit seksspeeltje zelf, en aan de zijkanten een plaid afdruk met daarbij wat informatie. Het idee van de plaid is dat je het idee krijgt dat je een “schoolgirl” masturbator hebt. Want alle schoolgirls dragen plaid, dat is gewoon een feit (of niet, maar goed).

In de doos vind je een plastic blister, met daarin de KYO Skirt Girl omhult met wat volgens mij een zak is van biologisch afbreekbaar plastic. Misschien een beetje dubbelop, maar wel begrijpelijk aangezien hoge kwaliteit TPE toys meestal een beetje poederig zijn omdat ze zo langer “houdbaar” blijven.

KYO Skirt Girl getest

Kyo skirt girl | onahole review

Ik heb wel iets met schoolgirls en ageplay, en ik heb stiekem ook gewoon een keihard plaid fetish, dus je kan je voorstellen dat de doos mij wel aansprak. Hoewel ik het natuurlijk wel al op de buitenkant van de doos had gezien is het wel jammer dat de skirt van de skirtgirl dan gewoon van TPE is (en niet gekleurd), maar ach, het idee blijft grappig.

De KYO Skirt Girl is lekker zwaar, maar niet zo zwaar dat je deze onahole niet met één hand kan verplaatsen.

Ik vind de KYO Skirt Girl wel een beetje klein, zijn 22 x 17 x 14 cm maakt het voor mijn grote lijf eigenlijk net onhandig, hoe zet ik hem neer, hoe penetreer ik de KYO Skirt Girl, maar met een beetje proberen en wat geklooi hier en daar vind ik dan toch een fijne comfortabele positie en kan ik na het toepassen van een holewarmer en glijmiddel aan de gang.

De KYO Skirt Girl heeft dus een vulva (en vagina) en een anus en beide zijn te penetreren. Ik begin deze keer eens bij de Anus en na wat moeite, omdat het gaatje best wel klein (en strak is) voel ik de binnenste textuur, en die is wel lekker, maar het is allemaal zo strak dat het mij eigenlijk een beetje verdoofd.

Na een kleine pauze besluit ik dan maar de vulva en vagina te proberen, deze is een stuk minder strak (zoals je eigenlijk zou verwachten) en voelt daarmee iets beter aan.

Ik vind het allemaal wel lekker, maar misschien komt het ook omdat het allemaal wat klein aanvoelt dat ik het niet helemaal awesome vindt, wel echt heel lekker, maar dat is echt een heel persoonlijk ding.

Ik merk aan alles namelijk dat dit voor de juiste persoon wel een leuk ding is, twee hele verschillende texturen, niet te zacht, niet te hard, maar gewoon niet voor mij.

Schoonmaak

Na het gebruik van deze KYO Skirt Girl wil je deze natuurlijk schoonmaken, het is ook herbruikbare heupmasturbator, dus waarom zou je die niet schoonmaken?

Nu zit daar wel een klein beetje de crux, om een zo realistisch mogelijk gevoel te krijgen heeft KYO besloten om beide ingangen “doodlopend” te maken. Dat geeft natuurlijk een veel natuurlijke gevoel omdat je ook tegendruk krijgt van de luchtdruk die bij penetratie ontstaat. Maar iets wat je niet helemaal lekker kan doorspoelen met water is ook lastiger schoon te maken.

Nu kan je met een stokje en een doekje aan de gang om het allemaal zo goed mogelijk schoon en droog te maken, maar hoe effectief dat daadwerkelijk is durf ik persoonlijk geen garanties over te geven.

Het scheelt wel dat de KYO Skirt Girl in tegenstelling tot de KYO 7 sins veel handzamer is, je kan hem dus (vrij discreet) meenemen onder de douche en met veel stromend water een nog meer toycleaner een poging doen om de gaten goed te reinigen. Maar ja, garantie tot aan de drempel.

Laatst kreeg ik overigens (niet per se gevraagd) de tip om dit soort masturbators met een condoom te gebruiken. Ik heb daar al eerder wat over geschreven, maar ik wilde in dit stukje er toch nog even mijn mening over geven, die is namelijk nogal uitgebreid.

Ik ben namelijk van mening dat als je voor (veel) geld een masturbator koopt je die voor langere tijd moet kunnen gebruiken (tenzij het duidelijk een wegwerp masturbator van niet meer dan 20 euro is), als je dan een masturbator voor langere tijd wil gebruiken moet hij goed schoon te maken zijn.

Niet alleen omdat een condoom gebruiken bij zo’n seksspeeltjes de sensaties vermindert, maar juist OOK omdat ZELFS ALS je een condoom gebruikt je je seksspeeltje alsnog goed moet kunnen schoonmaken

Condooms en glijmiddel zijn namelijk ook niet per se steriel, en ook vanuit dat glijmiddel en die materialen kan “besmetting” ontstaan. Wat op korte en lange termijn het materiaal en uiteindelijk JOUW gezondheid ook zal aantasten.

Kortom, keep it clean, and keep it safe.

Dat kan bij deze KYO Skirt Girl in mijn optiek niet goed genoeg, ondanks dat ik de reden daartoe wel begrijp, en in enige mate (ten bate van het “realisme”) ook wel waardeer.

Conclusie

De KYO Skirt Girl is een leuke Onahole (of heupmasturbator gezien zijn gewicht), die kwalitatief goed in elkaar steekt, de sensaties zijn lekker, maar voor mij niet overweldigend lekker, maar evengoed kan ik de KYO Skirt Girl niet bepaald een miskoop noemen. Sterker nog, ik denk dat menig persoon met een penis deze KYO Skirt Girl echt wel kan waarderen.

Het schoonmaken van dit seksspeeltje verdiend wel enige aandacht en is voor mij ook een reden om minder enthousiast te zijn over deze toy in een lijn van eigenlijk allemaal awesome seksspeeltjes die KYO op de markt weet te brengen.
Enfin, denk dus even goed na, maar als je van stevige zware masturbators houdt, dan is dit misschien wel iets voor jou.

Je koopt de KYO Skirt Girl bij Motsutoys voor € 129,95, maar hij is op het moment van schrijven in de aanbieding voor slecht € 99,95.

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.