KYO PLUSH DOLL | Sekspop review

09-12-2020

De KYO Plush doll is een seksspeeltje waarbij ik dacht, okee…dit heb ik nog nooit gezien, dus dat wil ik testen. Vooral omdat je dan soms leuke, nieuwe, spannende, innoverende dingen zou kunnen ontdekken. Dus toen Motsutoys vroeg of ik deze pluizige zachte sekspop wilde hebben zei ik, vooral “for science”, heel erg ja.

SPECS

 • Materiaal: Synthetisch Textiel
 • Totale hoogte: 79 cm
 • Hoofdomtrek: 68 cm
 • Borstomtrek: 75 cm
 • Armomtrek: 25 cm
 • Rug naar been: 40 cm
 • Onahole tunnel:
  • Diepte: 22 cm
  • Diameter: 6 cm
  • Omtrek: 18,8 cm
 • Prijs: € 199,95 bij Motsutoys
 • Is het wat: Ja, eigenlijk gewoon wel.

KYO

Ik heb het al vaker gehad over het merk KYO dat simpelweg het huismerk van Motsutoys is. En in dit geval is het KYO merk echt wel een vrij awesome merk. Niet alleen maken ze geweldig glijmiddel (wat ze nu TYO noemen). Maar ze maken ook echt nog wel goeie seksspeeltjes. Zoals bijvoorbeeld hun Crystal Mouth, maar ook KYO Bound Kukuru.

Wat ik wel tof vind is dat dit dus een huismerk is dat eigenlijk tot nu toe niet teleurgesteld heeft. Wat natuurlijk dan wel de lat hoog legt voor de KYO Plush Doll.

Plush Doll?

Als je Plush zou moeten vertalen naar het Nederlands kom je op zoiets als pluche, je weet wel, het rode pluche van een rood tapijt, ouderwets velours gordijnen. Dat soort pluche.

Nu is zulk zacht textiel, want daar hebben we het over, niet iets dat je (of althans zeker ik) zou associëren met seks, opwinding, klaarkomen etc. Maar zoals wel vaker blijkt met dit soort seksspeeltjes, overal is een markt voor, zo ook voor het seks hebben met een pluche sekspop.

Er is zelfs een officiële fetish (natuurlijk) genaamd Plushophillia (Plushofilie in het goed Nederlands). Hoewel de “officiële” definitie daar is dat het gaat om “Stuffed Animals” en niet om “op mensen lijkende” poppen. De Furry stroming is een voorbeeld van een groep mensen die zich als Plushofiel identificeren.

Nu is wellicht je vraag, of ik Jay, mij daar dan in kan vinden in die fetish. En in alle eerlijkheid heb ik de aantrekkingskracht wel altijd gesnapt, maar is het niet een fetish waar ik mij actief mee bezig houdt. Dat wil zeggen, ik snap de opwinding, ik heb die opwinding niet altijd zelf, maar er is genoeg aanwezig om dit ook voor mij (buiten het “for science” stukje) ook best interessant te maken.

KYO Plush doll

De KYO Plush doll is dus een pluche pop, daarmee is eigenlijk het meeste gezegd. Maar er zijn natuurlijk nog wel wat details van belang. Zo is deze pop neutraal. Wat inhoudt, er zit geen gezicht op, heeft wel armen (maar geen handen), heeft benen tot boven de knie, en in plaats van een geslachtsdeel zit er een 22 cm diep gat met een koordje waar jij jouw favoriete (niet al te brede) onahole of masturbator in kan doen.

Kyo plush doll close up van het hoofd dat verder geen gezicht heeft of oren oid

KYO Plush doll in de doos

Zo eenvoudig als de pop oogt, zo eenvoudig was hij ook verpakt. Ik kreeg een doos met daarin de pop in plastic. En eigenlijk is dat ook best wel okee. Hoewel zo het stukje “in de doos” wel heel erg kort is geworden.

KYO Plush doll getest

Zo, nou daar zijn we weer, na een Real life sekspop, twee opblaaspoppen en allerlei andere Japanse toys, een volgende stap in mijn carriere, ik ga “seks hebben” met een soort pluche speelgoed pop.

Voor dat ik zover was moest ik toch ook wel weer wat geestelijke hordes nemen, niet om nu te zeggen dat dit “raar” is, maar het seksualiseren van een pluche pop vergt wat creativiteit mijnerzijds. Nu hielp het wel dat ik de KYO Plush doll ook kon gebruiken voor bondage oefeningen. De pop leent zich daar namelijk eigenlijk best goed voor, vooral ook omdat hij best stevig is en je dus wat rondingen hebt om mee te werken. Maar goed, touw om een buste doen kan ook met andere dingen, zoals een mannequin of een etalage buste. En uiteindelijk is het doel van deze knuffel toch dat je er je pielemuis in stopt.

Of althans dan wel in de masturbator die je in het gat stopt.

Ik moet zeggen dat is trouwens best wel een opgave. De ingang is relatief smal, althans voor dingen als een Fleshlight, waarvan je wel de sleeve maar niet de case kan inbrengen. Zoiets als de Tenga Flex kan dan weer wel, maar dan is de vraag of je het contrast tussen de zachte pop en een relatief harde case trekt.

Kyo plush doll een weergave van de armen en benen die beiden geamputeerd lijken

Maar nu komen we meteen bij een uitdaging, want een (meestal) TPE onahole in een gat gevuld met textiel doen is echt niet simpel. Het flubbert echt alle kanten op en door de frictie van de stoffen tegen elkaar wordt het makkelijk inbrengen van een masturbator best nog wel een opgave. Nu was een tip van Motsutoys om de masturbator in een plastic (boterham) zakje te doen en hem zo in te brengen en dan voorzichtig het zakje te verwijderen (nadat de masturbator is ingebracht).

Dat werkt inderdaad wel, maar het blijft toch ook nog wel gepiel. Ik kwam erachter dat het makkelijker gaat met een zakje EN iets om de masturbator van binnenuit wat stevigheid te geven. Zo’n staafje die meestal in een masturbator zit als je hem net koopt (om model te houden), of als je dat niet hebt, is een holewarmer (mits lang genoeg voor de hele tunnel van je onahole) een goede optie. Zo kan je e.e.a. best makkelijk naar binnen schuiven.

En dan is het toch echt tijd om “de liefde te bedrijven” met een man-sized muppet. Voor de standaardstandjes is dat overigens best goed te doen. En juist ook standjes die met een real life seks pop moeilijker zijn is het “neuken” best lekker.

Wat mij wel zeker opvalt is de “knuffel” factor. Bij een lepeltje lepeltje idee kan je de KYO Plush doll goed tegen je aan houden, en voelt het niet koud zoals bijvoorbeeld TPE, maar gewoon fijn. Ik snap wel dat je hieraan kan wennen. Een knuffel warm, zo groot als een mens, soms kan je ook gewoon genieten van het knuffelen denk ik.

Doordat er nu ineens een hele pop om je masturbator zit geeft dat ook zeker wel een andere druk, die ook best wel gewoon lekker is.

Voor die mensen die daar gelukkig van worden: Je kan deze KYO Plush doll natuurlijk ook aankleden en voorzien van een pruik, maar dat is niet mijn ding, dus dat heb ik ook niet getest.

Al met al is de ervaring best prettig, niet helemaal mijn ding, maar evengoed best wel lekker.

Kyo plush doll aanzicht van de tunnel als deze binnenstebuiten is getrokken

Schoonmaak

De schoonmaak van van deze KYO Plush doll is relatief eenvoudig met een doekje en wat reiniger. De stof kan dat hebben als je bijvoorbeeld glijmiddel hebt gemorst, dat geld ook voor de binnenkant van de “vagina” van deze pop die je binnenstebuiten kan trekken, schoonmaken en aan de lucht laten drogen.

Wel een tip is om je masturbator als die door en door een tunnel heeft niet te lang te laten zitten na het klaarkomen, dat scheelt gewoon rotzooi opruimen.

Dat je de gebruikte masturbator of onahole dan ook moet schoonmaken, spreekt natuurlijk voor zich.

Conclusie

De KYO Plush doll is duidelijk een seksspeeltje (of is het nu een accessoire) die geweldig is als het je smaak is, zeker wel okee is als je je over het “fucking a muppet” idee heen kan zetten (als je daar niet geil van wordt) en niets is voor mensen die echt helemaal niets hebben met pluche poppen. Dat gezegd hebbende is er over de kwaliteit van deze pop van alles te zeggen, deze is gewoon goed, degelijk, stevig en daarmee duurzaam, wat toch ook best goed is.

Je koopt de KYO Plush doll bij Motsutoys voor € 199,-

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.