KYO Plush Doll 2.0 | Sekspop review

21-07-2021

Nog niet zo heel lang geleden schreef ik een review over de KYO Plush Doll, het gevolg? Een ware stormloop op deze knuffelbare sekspop. Voor Motsutoys genoeg aanleiding om niet alleen een nieuwe voorraad aan te leggen, maar ook nog even wat verbeterpunten mee te nemen.

SPECS

 • Materiaal: Synthetische stof
 • Onahole tunnel:
  • Diepte: 22 cm
  • Diameter: 6 cm
  • Omtrek: 18,8 cm
 • Totale hoogte: 79 cm
 • Hoofdomtrek: 68 cm
 • Borstomtrek: 75 cm
 • Armomtrek: 25 cm
 • Rug naar been: 40 cm

Veel van hetzelfde, maar dan beter?

Word dit dan dus een extreem uitgebreide review? Nee, hoewel ik je ongetwijfeld in vele details kan trakteren op een enorme hoeveelheid detail, het meeste heb je al gelezen in mijn eerdere review over de KYO Plush Doll 1.0. Maar deze verbeteringen zijn er niet zomaar, en dus zeker de moeite waard om hier op www.tesstesst.nl te publiceren.

Langer in gebruik

Allereerst moet ik vermelden dat de KYO Plush Doll 1.0 langer in mijn slaapkamer is blijven staan dan ik had verwacht. Je moet weten, er is maar beperkte ruimte, en grote toys worden wel eens elders opgeslagen, maar vanwege de knuffelbaarheid en ook gewoon het feit dat deze sekspop licht genoeg is om makkelijk te verplaatsen en dus te gebruiken. Omdat alles aan deze pop synthetisch is, is het schoonmaken dus ook heel simpel en hygiΓ«nisch, en dus, ondanks dat de onaholes die er in passen blijft het leuk om er dingen mee te doen.

De borsten van de kyo plus doll 2. 0 zijn iets groter dan die van haar voorganger

Als beter ook beter is.

Dus een pop waarbij de beperkingen weg zijn, door een groter gat voor je masturbator of onahole, dat is dan helemaal ideaal. En dat is precies wat Motsutoys met de KYO Plush Doll 2.0 heeft gedaan.

Het gat voor de Onaholes is veel groter, dus je kan er nu ook makkelijk je Fleshlight of iets grotere masturbator in doen, de borsten zijn wat groter zodat je nog meer houvast hebt aan de voorkant, en de knuffelbaarheid vergroot wordt. En eigenlijk kan ik simpelweg geen punt van kritiek meer vinden. Althans, het enige wat nog nog beter zou zijn is als je de buitenkant van de pop helemaal zou kunnen wassen, maar dat is voor deze prijs misschien niet eens voor elkaar te krijgen.

Nu ik het toch over de prijs heb, dat is dus het enige wat Motsutoys niet heeft veranderd aan de KYO Plush Doll 2.0, hij kost namelijk evenveel als de eerste versie, en hoewel ik denk dat ze genoeg reden zouden hebben om hem iets duurder te maken, siert het Motsutoys wel dat ze dat niet doen.

KYO Plush Doll 2.0 Promotievideo met dank aan Motsutoys

Moet je nou echt een verbeterde sextoy kopen als je er al een hebt?

Dat is altijd een vraag die ik mijzelf stel als ik seksspeeltjes test die op welke manier dan ook een verbetering zijn op een oude versie.

In dit geval, mits je niet echt de voorkeur hebt voor grotere β€œhandheld” masturbators is het antwoord eigenlijk nee. Buiten de vorm en groote van de borsten en de grotere opening, is het niet een dusdanig grote wijziging dat ik je dat zou zeggen, het is dan denk ik gewoon de moeite niet waard.

Ben je echter op zoek naar een leuke knuffelbare sekspop die makkelijk is in gebruik en je de kans bied elke handheld masturbator te gebruiken die je maar wil? Dan kan ik je de KYO Plush Doll 2.0 echt aanraden.

Schoonmaak

Hoewel ik had gezegd dat ik niet veel van hetzelfde ging tikken, is schoonmaak bij deze pop toch wel een dingetje. Althans, je moet er even over nadenken. Zo is een hygiene doekje een aanraden voor bijvoorbeeld de oppervlaktes waar je tegen aan staat. Als je toevallig een stoomapparaat hebt, werkt dat ook heel goed, en droogt de stof van de pop echt wel heel snel op.

Een echte dieptereiniging zit er niet in, tenzij je de pop naar een stomerij zou brengen, wat eigenlijk wel gewoon zou moeten kunnen, maar ja, een beetje awkward wordt het wellicht toch wel.

Conclusie

Bravo Motsutoys jullie hebben iets leuks nog beter gemaakt. Voor mensen die van knuffelen houden, of een TPE sekspop toch net te kil vinden, of omdat je gewoon graag eens echt wil neuken met je masturbator is de KYO Plush Doll 2.0, wel echt een aanrader.

Je koopt de KYO Plus Doll 2.0 bij Motsutoys voor € 199,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.