KYO Piston | Seks machine Review door Jay

05-09-2018

Ik kreeg een enorm enthousiast mailtje van Motsutoys over de KYO Piston, ze hadden een nieuwe seks machine die anders zou zijn dan alle anderen, of ik hem wilde testen en reviewen.

De kat uit de boom kijken

Als ik een kwartje (dat is 25 cent, toen we nog guldens hadden kinders) zou krijgen voor elke reseller of fabrikant die bij hoog en bij laag zweert dat iets anders en beter is dan zijn voorganger of zijn concurrent dan had ik denk ik niet heel veel reviews meer hoeven schrijven.

Op zich is het natuurlijk logisch dat je, sowieso als je aan marketing doet, niet gaat roepen dat iets precies hetzelfde is als de vorige versie, of eigenlijk gewoon keihard zuigt.

Nu moet ik Motsutoys nageven, ze zeiden mij wel dat deze seksmachine zuigt, en gezien hun gevoel voor (woord)humor kon ik niet anders doen dan akkoord gaan voor een review van hun KYO Piston.

Maar, zoals jullie wellicht al hebben gelezen in bijvoorbeeld mijn review over de Suck-0-mat, ik ben niet snel onder de indruk, en de meeste seks machines maken mij te veel herrie. Dus, met enige scepsis ging ik aan de gang.

KYO Piston

De KYO piston is dus een seksmachine, niet zomaar een, nee hij is oplaadbaar, heeft verwisselbare (!) sleeves en heeft een opwarmfunctie. Ja echt, een opwarmfunctie.

De Piston zelf is gemaakt van ABS plastic, de sleeves zijn van TPE.

Ik vind de Piston zelf vrij groot, maar ik denk dat dat niet te voorkomen valt als je een beetje goede motor wilt, en opwarmfunctie en nou, gewoon als je een goede “draagbare” seksmachine wil hebben. Evengoed vind ik de Piston niet meteen de meest handbare toy, maar als hij goed functioneert is dat wel te vergeven.

Als je de KYO Piston koopt krijg je overigens “gratis” de vagina sleeve er bij. De Anaal en “Blowjob” sleeve moet je, als je dat wil, los aanschaffen. Omdat Motsutoys mij een zo compleet mogelijk beeld wilde geven kreeg ik de beide extra sleeves ook bij de Piston meegelever, dat waardeer ik natuurlijk heel erg, ik hou van degelijk testen, vooral omdat ik jullie daarmee beter van dienst kan zijn.

Eerst even opwarmen

Ik zei net al, de Piston heeft een verwarmfunctie, die is eigenlijk heel simpel, je zet hem aan, je doet vast wat (KYO) glijmiddel in de sleeve en je wacht. De Piston verwarmt zichzelf tot ongeveer 38 graden en tadaah je kan aan de gang. Dat is lekker, scheelt een hoop gedoe met holewarmers. En is gewoon wel fijn. Een koude masturbator of sleeve is voor geen enkele piemel heel erg lekker, tenzij het natuurlijk je ding is, dan natuurlijk wel.

Piston, das toch een zuiger?

Ja dat klopt, Piston is een Engels wordt voor zuiger, eentje die je in een motor vindt dan. En eigenlijk doet de machine zijn naam ook wel eer aan. Met 3 snelheden en 6 verschillende patronen, zuigt de Piston zeker goed aan je pik. De nieuwe stevige motor zorgt ook dat je niet al snel vastloopt dat is extra fijn.

Daar is een mouw aan te passen

Kyo piston | seks machine review door jay

Zoals gezegd, de sleeves van de KYO Piston zijn verwisselbaar.

Het systeem dat de KYO Piston gebruikt om ze sleeves te wisselen vind ik vrij ingenieus, en belangrijker is erg gebruiksvriendelijk.

Eigenlijk is het wisselen van je sleeve dus heel erg makkelijk. Voorkantje openklappen door de drukknop in te duwen, voorkant wegklappen schuifsysteempje openschuiven en openklappen, sleeve eruit, sleeve erin, schuifje dicht, klepje dicht en klaar is Jay.

De sleeves

De vagina sleeve die is meegeleverd is wel lekker, hij is eigenlijk gewoon goed, maar ik vind hem niet zo spannend, zoals je wellicht wel weet hou ik van de wat stevigere stimulatie, dus lekker ja, superduper wow holy moly? Nee dat niet.

De Anale sleeve doet wel wat je verwacht, is net iets steviger, voelt goed aan en stimuleert iets steviger

En dan is er de blowjob sleeve, je ziet het aan de vorm al, en misschien komt het omdat ik enorm van blowjobs houdt, maar MIJN HEMEL, dat is best wel heel erg verschrikkelijk lekker.

De KYO Piston getest

Kyo piston | seks machine review door jay

Ik heb het hierboven misschien al een beetje verraden, maar ik vind de KYO Piston, tot op heden een van de betere machines. De motor is dermate krachtig dat je echt wel merkt dat hier over is nagedacht. Ook het feit dat je gewoon een verwarmde seksmachine hebt waar je na het voorverwarmen zonder al teveel poes pas mee aan de slag kan is natuurlijk superfijn.

Ik vergeet trouwens te zeggen dat de oplaadtijd van de Piston 2,5 uur is, daarmee krijg je 2 á 3 uur speeltijd, en geloof dat is genoeg voor meerdere leuke momenten.

Ik vind het ABS plastic een beetje dun aanvoelen, evengoed is dat te vergeven zodra je aan de gang gaat, het zorgt er namelijk ook voor dat de Piston niet zwaarder is dan nodig is.

En eigenlijk valt het gewicht wel mee. De Piston is qua vorm ook wat groot, maar zoals ik al zei, daar ontkom je niet echt aan. Evengoed is de piston goed vast te houden, en gelukkig ook goed te bedienen. In ieder geval veel minder log dan bijvoorbeeld de wijnkoeler…eh Fleshlight Launch.

En dan het geluid, ja de Piston maakt geluid, ik vond het weer vrij luid, maar dat is te vergeven, want de zuigingen en de sleeves maken de Piston echt wel een prettige toy om mee te spelen.

De blowjob-sleeve is dus mijn favoriet, ik weet niet of er nog nieuwe sleeves gaan komen, maar meer van dat. Is erg fijn.

Conclusie

De KYO Piston is een goede seksmachine, dat zeg ik niet zo snel, maar ere wie ere toekomt. De motor kan veel hebben, het voorverwarmen is heel fijn, de sleeves zijn eigenlijk allemaal goed. Als je dan ook ziet wat de KYO Piston nu kost, dan is het eigenlijk simpelweg een aanrader. Nee, hij krijgt geen plekje in mijn lijstje met absolute favorieten, hij is wel goed, maar het geluid is voor mij daar de brekende factor. Nogmaals het geluid kan niet anders op dit moment, maar evengoed, ik vond het storend genoeg. Maar ik denk dat als je niet zo geluidsgevoelig bent je voor niet heel veel geld (relatief) een goede seksmachine in je bezit kunt hebben.

Je koopt de KYO Piston bij Motsutoys.nl voor € 149,95, er is nu een aanbieding gaande en je koopt hem voor slechts € 129,95.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rebel Masturbator | Seksspeeltjes review door Jay | Tess Tesst - […] kwam er niet achter dat je de verwarmingsfunctie ook eerst gewoon kon aanzetten, zoals dat bij de KYO piston…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.