KYO Jeans Girl | TPE Masturbator review

30-10-2019

Ik kreeg de KYO Jeans Girl al een hele tijd geleden van Motsutoys.  Natuurlijk in ruil voor een eerlijke review. Ik mag jullie deze maand, net op het randje, dus zelfs twee keer trakteren op een Motsu Toys toy.

KYO Jeans Girl

De KYO Jeans Girl is net zoals de KYO Skirt Girl een masturbator gemaakt van TPE. Het is een solide (goed gevormd) blok TPE waardoor het allemaal wat zwaarder voelt.

Maar in plaats van het meisje met een schoolgirl rokje krijg je nu te maken met jouw vlam in een (opengereten) spijkerbroek.

In totaal weegt deze masturbator ook een kleine 2200 gram (2,2 Kg) en daarmee weet je wel dat je iets vast hebt. Het is ook zwaar genoeg om net wat meer tegenstand te hebben als je je masturbator gaat penetreren.

Verder is deze masturbator net zoals zijn tegenhanger met het rokje voorzien van twee ingangen (tunnels zoals KYO dat zelf noemt) die beiden gelukkig wel een heel andere structuur hebben dan de Skirt Girl. Dus niet alleen is het kledingstuk dat je masturbator “draagt” heel anders. Nee de sensaties zijn ook gewoon weer anders, en daarmee vullen de twee KYO masturbators elkaar leuk aan.

Overigens is de “jeans” die deze masturbator “aan” heeft niet gekleurd, je ziet dus net zoals bij de Skirt Girl wel een kledingstuk, maar dat is ook vleeskleurig net zoals de rest van de masturbator.

Wederom voelt dat voor mij een beetje “freaky”, maar dat is niet per se een slecht ding denk ik.

KYO Jeans Girl in de doos

Net zoals de Skirt Girl waar ik al eerder een review over schreef is de inhoud van de doos vrij simpel. Je krijgt de doos, met daarin een plastic blister, met daarin, ja ja de KYO Jeans Girl Masturbator, en that’s it.

Maar eenvoud is natuurlijk geen voorbode van teleurstelling ofzo. Soms is het leven zo simpel.

Op de doos zelf staat overigens een plaatje van een voluptueus achterwerk in een jeans-short gehuld en aan de zijkanten is een “jeans” opdruk te zien.

Wat vooral opvalt in dit geval is dat de Jeans op het plaatje niet opengereten is, terwijl dat op de masturbator wel al het geval is. Maar dat zal vast een esthetisch aspect zijn.

Jeans

Beide masturbators van KYO springen in op een kleding fetish. Want wat je misschien nog niet weet, er zijn een hoop mensen die een ding hebben voor de plaid jurkjes waar de Skirt Girl op inspringt, en zo zijn er ook mensen die helemaal verzot zijn op mensen die jeans dragen.

Al met al is het niet veel anders als mensen die een voorkeur hebben voor leer, of lak, hoewel die fetishes ook gaan om het dragen.

En hoewel de dragers van Jeans of Schoolgirl rokjes zich natuurlijk ook wel heel fijn voelen in hun outfit gaat het bij deze kledingstukken ook vooral op hoe mensen er uit zien, en niet per se over hoe de stof op je huid voelt. Hoewel dat voor sommigen ongetwijfeld ook juist WEL het geval zal zijn.

Maar helaas is de skirt, of de jeans in het geval van deze KYO Jeans girl niet echt. En moet je eigenlijk heel erg veel verbeelding hebben om dit als echte bevrediging van die fetish te zien. Er is geen stukje katoen, plaid of sowieso een blauwe stof te zien, want zoals ik al zei, de Jeans Girl is gemaakt uit alleen maar TPE.

KYO Jeans Girl getest

Kyo jeans girl masturbator achteraanzicht

Ik was een beetje huiverig voor het testen van de KYO Jeans Girl, de reden daartoe was voornamelijk dat ik eigenlijk dacht dat het allemaal een beetje van hetzelfde zou zijn.

En grotendeels is dat ook wel gewoon waar. Ik bedoel je hebt een zwaar, maar vrij klein stuk TPE in je handen, en ik heb een groot lijf. Ik vond het dus vrij lastig om in ieder geval in bed een positie te vinden waar ik de Jeans Girl optimaal kon benutten.

Gelukkig wist ik nu dat ik ook een krukje, of tafeltje kon gebruiken, en dat maakt het “oh kijk ze is voorovergebogen” aspect van deze masturbator ook weer wat realistischer.

Na het opwarmen met een hole warmer, en het toepassen van wat glijmiddel kon ik na wat positionering aan de gang.

En ik moet zeggen, ik was niet teleurgesteld.

Vooral ook omdat de KYO Jeans Girl wel ongeveer dezelfde sensaties geeft, bepaald door het gewicht en de vorm, maar juist ook door de andere textuur van de tunnels echt wel anders voelt.

Mocht je dus besluiten om beide “girls” in je bezit te willen hebben, heb je wel twee (subtiel) andere masturbators, qua sensatie dan.

En dat is denk ik wel prijzenswaardig.

Schoonmaak

Net zoals de KYO Skirt Girl is de KYO Jeans Girl niet voorzien van gemakkelijk schoon te maken tunnels.

Wat dus maakt dat je deze masturbator niet zo goed kan schoonmaken.

Gelukkig is Motsu Toys ook op de hoogte van dit probleem en kan je nu inmiddels ook voorzien van een aantal handige accessoires waarmee je dit soort masturbators veel makkelijker schoon kan maken. En ook droog. Maar hierover zal ik binnenkort uitgebreider uitweiden.

Conclusie

De KYO Jeans Girl is een hele leuke masturbator, helemaal als je van Jeans of Skirts houdt.

Mocht je de Skirt Girl al hebben, bedenk je dan wel of je de Jeans Girl wil aanschaffen, zoals ik al zei de Jeans Girl is wel verschillend, maar enkel heel subtiel.

Mocht je gewoon op zoek zijn naar een handzame masturbator die net ff iets zwaarder is en dus niet zo “in je hand past” dan is de KYO Jeans Girl zeker een aanrader.

Je koopt de KYO Jeans Girl bij Motsutoys voor € 97,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.