KYO Crystal Mouth | Onahole Review

05-02-2020

De KYO Crystal Mouth is deze maand de toy van Motsutoys die ik mag reviewen, natuurlijk kreeg ik hem in ruil voor een eerlijke review. Hoog tijd dus om deze Onahole eens goed te testen.

KYO Crystal Mouth

Als je de naam hoort dan denk je wellicht al, kristal? Doorzichtig? En ja dat is inderdaad een van de gimmicks die deze kunstvagina onderscheid van andere onaholes. Je kan er dus doorheen kijken. Althans het is niet kristalhelder (pun intended) maar je ziet bij gebruik dus wel je pik zitten in deze onahole.

Dat is persoonlijk niet echt iets waar ik blij van word, ik vind masturbators waarbij je “dingen ziet gebeuren” niet echt heel aantrekkelijk. Maar goed, ieder zijn ding denk ik dan.

Is het dan alleen een mond? Nee, de KYO Crystal Mouth heeft aan het andere uiteinde ook nog een vulva stukje. Kortom het is echt een kunstvagina.

Overigens is de KYO Crystal Mouth niet ook nog eens hard als kristal, nee de KYO Crystal Mouth is gemaakt van stevige TPE, het is dus wel steviger dan de gemiddelde onahole en dat maakt het wat mij betreft ook meteen een stuk interessanter.

Er is gebruik gemaakt van een zogenaamd “dual layer design” waarbij de buitenkant zachter is, en de binnenkant steviger.

Verder moet er nog gezegd worden dat de lippen van de KYO Crystal Mouth voorzien zijn van een kleurtje (en ik vraag mij af waarom) en dat de KYO Crystal Mouth ook voorzien is, althans aan de mond kant dan, van een set tanden.

Of, eigenlijk moet ik zeggen, aangezien je het door het doorzichtige TPE heen kan zien stukjes wit plastic die tanden moeten voorstellen. Puur esthetisch (en daar maak ik mij over het algemeen toch echt minder druk om) vind ik die tanden en de manier waarom je de plastic hecht strips door het materiaal heen ziet gewoon echt heel lelijk.

Ik durf zelfs te zeggen storend, het idee van tanden is gevoelsmatig heel geil, dat bleek ook uit andere onaholes met tanden zoals de Ondo! Nupu of de KYO Bound Kohai, dat gevoel van tanden als je “gepijpt” wordt, is gewoon heel lekker, maar het oog wil ook wat en in dit geval vind ik het dus gewoon lelijk.

Verder zie je in de KYO Crystal Mouth een tweetal banden lopen, deze zorgen voor extra stevigheid en een “nauwer” gevoel tijdens het masturberen.

KYO Crystal Mouth in de doos

Als je de KYO Crystal Mouth besteld wordt deze geleverd in een kartonnen tube met een deksel.
Al met al is het zeer stijlvol te noemen, zeker in vergelijk met andere onaholes  in het “Japan” thema ontbreekt het aan schreeuwerige hentai.
Daarentegen is de doos (of tube zo je wil) voorzien van een blauwgrijze print waarvan ik denk dat het kristal moet voorstellen en zie je de naam van de onahole KYO Crystal Mouth staan. Verder staat alleen het KYO-logo met hun slogan “Get Addicted…” op de doos en een beschrijving van de KYO Crystal Mouth.

KYO Crystal Mouth getest

Kyo crystal mouth mondkant

Maar genoeg over het esthetische van deze onahole, je koopt hem natuurlijk niet om alleen maar naar te kijken, denk ik althans, en als je dat wel doet, dan is dat ook goed, en wil ik graag met je in contact komen.

Maar ik mag er toch vanuit gaan dat de meeste penisbezitters en hun partners deze review lezen omdat ze de KYO Crystal Mouth ook daadwerkelijk willen gaan gebruiken.

En dus tijd voor de test.

KYO (TYO) maakt toevallig ook een van mijn favoriete glijmiddelen en ook de (ona)holewarmer die ik graag gebruik voor dit soort masturbators. Ik heb daar laatst nog een stuk over geschreven dat ging over de Motsutoys Onahole Accessoires.

Dus, glijmiddel in de KYO Crystal Mouth, holewarmer erin, en even een paar minuten geduld. Ik moet zeggen tijdens deze testsessies had ik er echt zin in, vooral om dat de KYO masturbators tot nu toe nog niet teleurgesteld hebben, en ik onaholes met tandjes (ook al vind ik het er lelijk uitzien) echt gewoon heel erg lekker.

Nadat de holewarmer alles had opgewarmd kon ik hem dus over mijn pik heen schuiven. Wat meteen opviel is dat de mond redelijk strak is, maar gelukkig niet TE strak.
De stevigheid en de dual layer technologie voel je dus ook duidelijk. Het stevige, maar toch zachte geeft je een lekker gevoel, dat ik combinatie met het schrapende gevoel van de tandjes maakt dat de KYO Crystal Mouth echt wel in de buurt komt van een echte goede deepthroatsessie en dat vind ik persoonlijk echt heel erg lekker.

Ook de band die zorgt voor dat net ff strakkere gevoel aan het eind geeft je het idee dat je net even dieper in iemands keel duwt, al met al niet een heel erg vervelende sensatie. Okee, het is dus gewoon een bloedgeil gevoel.

Ik moest mij oprecht iedere keer inhouden om niet gewoon daar en dan door te gaan en het vulva en vagina gedeelte over te slaan.

Deze kant is wat mij betreft wel net even te strak, hoewel het na wat tijd en gebruik wat soepeler wordt en het best wel lekker is, mis ik toch wel echt de tandjes in dit geval, maar voelt het wel als een erg strak kutje, een strak geil kutje dan, is dat lekker? Ja natuurlijk is dat lekker. Maar niet zo lekker als de mond kant, en ben ik van mening dat ik het ook heel goed had gekund met deze masturbator als er geen kutje had gezeten.

 Maar toch is het ”twee voor de prijs van één” idee van de KYO Crystal Mouth nog helemaal zo slecht niet, ik bedoel het is mijn ervaring, misschien ben jij meer van de kutjes, en minder van de tandjes, dat kan natuurlijk heel goed.

Ik ben in ieder geval weer teruggegaan van het kutje naar het mondje en kan zeggen dat deze KYO Crystal Mouth je een erg lekker “deepthroat” orgasme kan bezorgen.

Kyo crystal mouth vulvakant

 KYO Crystal Mouth schoonmaken

Het belangrijkste en minst leuke onderdeel van het gebruik van kunstvagina’s, onaholes, masturbators, of hoe je ze ook wil noemen, is natuurlijk het schoonmaken.

Nu is dat bij de KYO Crystal Mouth vrij simpel, want het is een door en door tunnel, wat betekent dat je met zeep of toycleaner en een stevige straal de hele masturbator van binnen en van buiten goed kan af- en doorspoelen.

Het lastigste bij de KYO Crystal Mouth is natuurlijk wel het droogproces. Maar een droogstick, of een microvezel droog stick gaat je echt heel erg helpen hiermee, uiteindelijk is met de juiste tools het schoonmaken, en belangrijker bij TPE, het drogen dus vrij simpel.

Conclusie

KYO wordt langzamerhand een van mijn favoriete merken, de KYO Crystal Mouth is gewoon een heel erg lekkere masturbator, zeker als je fan bent van deepthroat simulators, en daarin stelt deze onahole echt niet teleur.
Als je dan bedenkt dat deze masturbator ook nog eens heel redelijk geprijsd is, vind ik persoonlijk dat hij niet aan jouw verzameling mag ontbreken.

Ben je nieuw en wil je een echt heel erg lekkere masturbator hebben, omdat ie toch niet niet zoveel kost, ook dan is de KYO Crystal Mouth de masturbator voor jou. Krijg je er ook nog eens extra gratis een kutje bij. Kortom, nooit echt een miskoop.

Je koopt de KYO Crystal Mouth bij Motsutoys voor € 29,95 hoog tijd dus om op die link te klikken en jezelf of je partner te verblijden met deze uitermate betaalbare maar erg goede onahole.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

5 Reacties

 1. Ik zou bijna willen dat ik een pik had……
  je verkoopt hem goed.

  Antwoord
  • Ja, zo goed is dit ding dus

   Antwoord
   • Ik koop er gewoon één! Ik ken tenslotte mensen met een pik……

    Antwoord
    • dit is hem, ik geef hem mijn man cadeau, hier krijg ik snode plannen van

     Antwoord
 2. Als niet-penisbezitter vind ik het wel geil om te kijken naar een penis in actie in een (semi-)see-through speeltje 🤩

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.