KYO Capsule 2 | Penisvibrator review

04-10-2023

De KYO Capsule 2 is een tweede versie van een penisvibrator, waar ik in mijn vorige review gematigd enthousiast over was.

Is de KYO Capsule 2 een echte verbetering? Meer van hetzelfde? Dat lees je natuurlijk in deze review.

Specificaties van de KYO Capsule 2

  • Materiaal: TPE en ABS
  • Bodysafe? Nee, TPE is niet bodysafe, maar okee voor de penis
  • Aanbevolen glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
  • Oplaadbaar? Ja, via USB
  • Afmetingen: 10, 9,5 x 9,5 centimeter
  • Aantal standjes: 12
  • Merk: KYO
  • Prijs: € 49,95 bij Motsutoys

KYO Capsule 2

De KYO Capsule 2 is volgens de website van Motsutoys de nieuwe versie van de “immens populaire” KYO Capsule.

En er is ook wel echt heel veel verschil met de eerste versie van de KYO Capsule.

Zo heeft de KYO Capsule 2 niet een, maar twee motoren, en is het mogelijk om bij de KYO Capsule 2 in de zijkanten te knijpen zodat je de sleeve die in de KYO Capsule 2 zit steviger tegen je penis aan kunt duwen.

Extra bonus daar is, dat ze het zo ingericht hebben dat je ook de motoren vanaf beide kanten meer tegen je penis aandrukt, waardoor de stimulatie ineens een stuk intenser worden.

Net zoals de eerste versie heeft de KYO Capsule 2 zo’n 12 verschillende standjes en is ook deze masturbator met penisvibrator allure USB oplaadbaar.

Kyo capsule 2

KYO Capsule 2 in de doos

De doos van de KYO Capsule 2 is, zoals je die zou verwachten van een KYO-product, vrij basic, voorzien van wat opdruk met informatie. Wat ik wel jammer vind, is dat er nog steeds op staat dat dit een “vibrator voor mannen” is. Het is inmiddels 2023, we weten allemaal dat je hardware niet bepaald hoe je geïdentificeerd wil worden. Maar goed, old habits die hard, zullen we maar denken.

In de doos zelf vind je de KYO Capsule 2, een instructieboekje en de USB-kabel waarmee je de KYO Capsule 2 kan opladen.

KYO Capsule 2 nieuwe dingen ontdekken?

Als ik terugdenk aan mijn ervaringen met de KYO Capsule (deel 1) was ik vooral benieuwd naar wat een mogelijke versie 2 van deze masturbator met penisvibrator pretenties zou brengen.

Nu de KYO Capsule 2 uit is, ben ik dan ook erg benieuwd of er verbetering merkbaar is, of dat dit gewoon weer een leuk idee is met een middelmatige uitvoering.

Ergens ben ik ook benieuwd of ik deze Capsule ook in een andere kleur onder een ander merk zal zien komen. Maar dat terzijde.

Toen Motsutoys mij vroeg of ik de KYO Capsule 2 wilde testen was ik natuurlijk enthousiast, niet in de laatste plaats omdat ik meteen zag dat de KYO Capsule 2 voorzien was van 2 motoren en er echt heel anders uitzag dan de eerste versie van de KYO Capsule.

Genoeg potentie voor verbetering dus.

KYO Capsule 2 getest

Je snapt dus dat ik ook benieuwd was naar de resultaten. Ik had in mijn vorige review al gezegd dat ik de motor te zwak vond en dat de vibraties bij de Capsule (deel 1) een beetje tegenvielen.

Met genoeg glijmiddel en een goed humeur begon ik dus aan de test van de KYO Capsule 2

Wat meteen opvalt aan de KYO Capsule 2 is dat de (donkerblauw) zijkanten van de KYO Capsule 2 in te duwen zijn, zo kan je, als je dat lekker vind, meer druk uitoefenen zodat de noppen en ribbels van de sleeve van de KYO Capsule 2 steviger langs je schacht gaan.

Het TPE van de KYO Capsule 2 is ook vrij stevig dus mensen die van stevige sensaties houden (zoals ik), worden op hun wenken bediend.

Met de toevoeging van een extra motor, die heel handig ook op de plekken zitten die je kan induwen, is er echt veel meer vibratie te voelen dan in de oude versie. Doordat je ook nog eens de druk kan variëren en de motoren voor bepaalde standjes ook samenwerken is de sensatie echt een hele verbetering ten opzichte van de vorige versie.

Als de motoren nou beiden ook nog meer rumbly waren of gebruikmaakten van een (variatie op) de treble & bass vibraties zoals Hot Octopuss die biedt, dan had het echt een heerlijk hemels seksspeeltje geweest.

Maar dat ontbreekt, en dus is de KYO Capsule 2 voor mij zeker een hele verbetering, en ook wel echt een lekkere masturbator met vibraties erbij. Maar bij lange niet een geweldig seksspeeltje.

Maar ja, mijn lat ligt voor dit soort seksspeeltjes misschien een beetje hoog.

Tegelijkertijd is dit seksspeeltje voor de prijs echt wel goed te noemen en ben ik niet geneigd te zeggen dat je voor minder geld betere masturbators kan vinden. En dat was bij de eerste versie van de KYO Capsule zeker wel het geval.

Kyo capsule 2

De KYO Capsule 2 schoonmaken.

Net zoals de eerste versie is de KYO Capsule 2 waterdicht genoeg om onder de kraan af te spoelen en met zeep aan de binnenkant te reinigen.

Om dat de KYO Capsule 2 verder niet uit elkaar kan is het drogen en echt schoonhouden denk ik wel een beetje een uitdaging. Maar met wat doekjes en geduld lukt het vast de KYO Capsule 2 goed droog te krijgen.

Conclusie

Als je mijn hele review net hebt gelezen, denk ik wel dat je weet wat ik nu ga zeggen. De KYO Capsule 2 is een absolute grote verbetering ten opzichte van de KYO Capsule (deel 1). De twee motoren voegen echt een hele nieuwe dimensie toe aan de masturbatie sensatie. Helemaal als je weet dat je de KYO Capsule 2 steviger om je penis heen kan doen tijdens het masturberen.

Een erg lekkere masturbator/penisvibrator, die wel baat zou hebben bij motoren die iets minder buzzen en iets meer rumblen. Maar ergens is dat ook een kwestie van smaak.

Een miskoop is deze KYO Capsule 2in ieder geval zeer zeker niet!

Je koopt de KYO Capsule 2 bij Motsutoys voor € 49,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.