KYO 7 Sins | Heupmasturbator review

29-05-2019

Met enig gemopper en geklaag bracht de postbode mij de KYO 7 Sins, ik denk dat de postbode inmiddels deze site ook wel gegoogled heeft en wellicht een beetje jaloers is (hoi postbode!).

Maar deze masturbator die ik van Motsutoys kreeg in ruil voor een eerlijke review is ook wel iets heftiger dan eigenlijk alle speeltjes die ik tot nu toe heb mogen testen.

KYO

Ik heb het al eerder gehad over KYO, het is namelijk het “huismerk” van Motsutoys en ze zijn dan ook druk bezig om deze lijn met (tot nu toe) fantastische onaholes en andere masturbators uit te breiden.

Het is in ieder geval een merk dat inmiddels qua producten hoog op mijn lijst staat omdat ze eigenlijk alleen maar kwaliteit leveren. Dat komt natuurlijk ook door jarenlange ervaring met het resellen van andere geweldige producten, en nou ja, waar je van leert, daar kan je mooie dingen mee (laten) maken, en dat is dus ook wat ze tot nu toe steeds waarmaken, en dat is op zijn zachtst gezegd best wel heel erg indrukwekkend, vind ik dan.

Zeven zonden?

De zeven hoofdzonden, als je gelovig bent opgevoed, of een bijbel hebt gelezen, dan weet je denk ik wel wat de zeven zonden zijn. Mocht je toch nog denken, wat, zonden, hoofdzonen? Dit zijn de zeven zonden volgens de bijbel (thanks wikipedia):

  1. Superbia (hoogmoed – hovaardigheid – ijdelheid)
  2. Avaritia (hebzucht – gierigheid)
  3. Luxuria (onkuisheid – lust – wellust)
  4. Invidia (nijd – jaloezie – afgunst)
  5. Gula (onmatigheid – gulzigheid – vraatzucht)
  6. Ira (woede – toorn – wraak – gramschap)
  7. Acedia (gemakzucht – traagheid – luiheid – vadsigheid, afkomstig van het Griekse “ἀκηδία”)

Nu word ik van dit soort Bijbelse referenties altijd een beetje melig, want nou ja, ik scoor best hoog op een bepaald aantal zondes, en nou ja, ach, laat ik het maar niet zeggen.

Sowieso, als je seksspeeltjes gebruikt dan zit je al snel in Luxuria gebied, en nou ja, niks mis met een beetje overmatige lust toch? Mits je daar natuurlijk niemand mee kwetst.

KYO 7 Sins

Maar goed, we hadden het natuurlijk niet over de Bijbel maar wel over de KYO 7 Sins. En met zo’n naam verwacht je natuurlijk een masturbator van epische proporties. En nou ja, hoogmoed komt voor de val (ja ja), dus dan moet je wel aardig wat in huis hebben wil je mij echt onder de indruk laten zijn.

En de eerste eigenschap van deze heupmasturbator is op zijn zachtst gezegd al best heftig, letterlijk, het is namelijk de zwaarste masturbator in mijn bezit, de KYO 7 Sins weegt namelijk, zeven (7) hele kilo’s. Dat is op zijn zachtst gezegd, niet zo heel erg licht.

Verder is het dus een heupmasturbator, wat betekent in dit geval dat je een kut en een kont krijgt, zonder benen met een klein beetje onder lichaam, maar geen bovenlichaam of armen.

Nu had ik al eerder zo’n masturbator gehad, namelijk de meiki samanda, die al indrukwekkend was, maar wel een stuk lichter.

KYO 7 Sins in de doos

Kyo 7 sins heupmasturbator vooraanzicht

De KYO 7 Sins komt in een heel mooie doos, en ergens is dat maar goed ook, want dat is denk ik het enige wat ik mag posten op social media over deze masturbator (heb je Tess haar “nieuwe” instagram al gevolgd trouwens?).

Dat komt omdat in deze mooie zwarte doos, met mooi logo, een life size heup zit, nou ja denk, een uitermate “aantrekkelijk” onderlichaam van een vrouw zonder benen.

En verder eigenlijk niets, dus kunnen we snel verder naar de omschrijving van de KYO 7 Sins.

Zoals al gezegd, een onderlijf dus, incluis vulva en anus, oh ja en een navel, want nou ja zo “echt” mogelijk toch?

En aan de binnenkant zit dus ook nog een stuk “vagina” en endeldarm, wat natuurlijk geen ingewanden zijn, maar simulaties door dingen weg te laten en een “ruimte” te creëren.

Oh ja, de KYO 7 Sins is natuurlijk gemaakt van TPR, want nou ja, dat lijkt nog steeds het meest op menschelijk vleesch zonder niet te betalen te zijn.

Wat verder opvalt aan de KYO 7 Sins is dat de vulva bijna natuurgetrouw is, zo zijn er grote schaamlippen en kleine schaamlippen, wat wel opvalt is de kleur van de kleine schaamlippen, die zijn namelijk rood gemaakt, of althans een soort van raar roze, om ik denk, opwinding, te simuleren. En nou ja, op basis van die kleur staat de KYO 7 Sins denk ik constant op knappen, en als ze wel benen of handen had, dan denk ik dat ze zich constant had vergrepen aan andere seksspeeltjes in onze toykast.

Eigenlijk dus leuk bedoelt, beetje overdreven misschien.

Aan de kant waar de rest van het bovenlijf zou moeten zitten zit nog een gat, dit maakt dat de KYO 7 Sins dus een tunnelsysteem heeft, en dat helpt bij het schoonmaken, maar dat is natuurlijk een ander hoofdstuk in mijn review.

De KYO 7 Sins getest

Wat ik ook bij de Meiki Samanda had heb ik nu weer. Hoe test ik zo’n ding nu?

Ik bedoel deze KYO 7 Sins is een heup, dus je kan een heup proberen, maar er echt mee in bed liggen lukt niet, althans, lukt mij niet, want waar moet ik de rest laten, het voelt echt heel raar om in de “afgrond” te komen met je lichaam aangezien de rest van het “lichaam” van de KYO 7 Sins ontbreekt.

Dus met veel gedoe, kom ik tot de conclusie dat het een soort “raised missionary” positie wordt, waarbij de KYO 7 Sins op een verhoging staat en ik op mijn knieën ervoor ga zitten om zo de KYO 7 Sins te kunnen penetreren.

Het vergt dus wel wat voorbereiding.
Sowieso ook een handdoek of een doek voor onder de KYO 7 Sins want zoals jullie wellicht weten nieuw TPR wil nog wel eens wat vettig zijn en daarmee dus een vlek op je bank of je bed achterlaten.

Na al dit “instel” werk is het tijd om de KYO 7 Sins voor te verwarmen met een hole warmer, want zo’n koud stuk TPR, nou brrr.

De tijd die het opwarmen in beslag neemt is misschien ook wel even fijn, want als ik al die dingen moet regelen is dat funest voor mijn libido, en nou ja, als je niet geil bent, werkt het niet.

Eenmaal opgewarmd voorzie ik zowel de vulva als de anus van nog wat extra glijmiddel en probeer de KYO 7 Sins te penetreren. De KYO 7 Sins vagina is in ieder geval aardig strak, en lekker warm, en ik moet eerlijk toegeven, als die schaamlippen niet zo neon roze waren, zou je met een heleboel fantasie kunnen denken dat je het met een echte heup (ok, sorry beelddenkers) aan het doen bent.

Maar ik moet wel zeggen, het gevoel is gewoon heel realistisch, door het gewicht, en de hoeveelheid “vlees” die ook op je penis drukt is het net of je echt je pik in een vagina stop. En dat is dan weer best geil. Ik moet mij dan ook inhouden om niet door te gaan met stoten, want ik moet “dat andere gat” ook nog proberen. Met enige weerzin trek ik mij dus terug en penetreer nu de anus. Ook hier is het gevoel wel echt, maar voelt de anus net zoals de vulva, dus wel lekker, maar je krijgt er niet echt dat “buttfucking” gevoel bij, en nou ja, dat kan realistisch gezien misschien ook gewoon wel niet.

Evengoed is het wel een andere sensatie dan de vulva, en erg lekker.

Schoonmaak

De schoonmaak van de KYO 7 Sins wordt op de website van Motsutoys als makkelijk bestempeld. Dit omdat je in tegenstelling tot andere heupmasturbators en andere grote “real life” seksspeeltjes, hier te maken hebt met een doorlopende tunnel. Het reinigen van die tunnel is dus vrij makkelijk, dat klopt, want met een beetje straal uit je douche en aardig wat toycleaner kan je de KYO 7 Sins zo doorspoelen.

Een aspect dat mijns inziens in dit “gemak” wordt overgeslagen is dat de KYO 7 Sins wel even zeven kilo weegt, echt best wel groot is, want nou ja, life-size, en je dat moloch dus wel ergen moet neerleggen in een douchebak of bad, of een HEEL erg grote wastafel om hem schoon te krijgen.

En dan komt er nog bij, dat TPR, vanwege zijn eigenschappen als het nat wordt nogal glibberig wordt, dus als je het wil optillen, omdraaien, verschuiven wordt het een groot glibber festijn.
En dat houdt pas op nadat je de KYO 7 Sins helemaal schoon hebt gemaakt, en vooral hebt afgedroogd, met een niet pluizende doek (tip: gebruik hydrofiel doeken, geniaal spul).

Conclusie

Uiteindelijk is denk ik voor een goede conclusie de vraag, is dat geklooi met schoonmaken en afdrogen de moeite waard? En het antwoord is, in alle eerlijkheid, eigenlijk, gewoon ja. Want ik heb nog geen enkele masturbator gehad (niet eens een fleshlight) die het gevoel van een echte vagina zo reëel kan nabootsen. Dat is natuurlijk heel erg subjectief, want dat is mijn gevoel, en hoeft jouw gevoel niet te zijn. Maar door het gewicht, de tegendruk, het vlees om je heen, waan je je, met je ogen dicht echt “in” een vagina. En dat is best wel lekker. Ook al vind ik het schoonmaken van deze KYO 7 Sins best een vervelend klusje.

Wil je de KYO 7 Sins kopen, dan kan dat bij Motsutoys.nl voor 249,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.