Kinklab Neon Wand

08-04-2022

Een Neon Wand vind ik echt een fascinerende toy. Het is de mildere versie van de ouderwetse Violet Wand: een elektrodestaaf die statische elektriciteit afgeeft op je huid. Misschien heb je wel eens zo’n bol gezien waar je je hand op kan leggen en dan zie je al die statische elektriciteit naar je hand gaan. Nou, dat idee dus. Alleen bij deze Kinklab Neon Wand gaat de elektriciteit uit het apparaat naar jouw huid. Dat is weer heel anders dan andere e-stim toys. Spannend! Ik kreeg ‘m van Loveware.

Specs

Materiaal: glas
Oplaadbaar: je gebruikt ‘m met stekker in het stopcontact
Standjes: traploos instelbaar
Waterproof: nee!
Verkoopprijs: 169,90 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Ik vind het écht heel leuk!

De verpakking en de inhoud

De binnenkant van de verpakking. Je ziet de kinklab neon wand en de opzetstukken. De achterkant van de verpakking van de kinklab neon wand

De Kinklab Neon Wand zit in een grote, stevige, zwarte doos met daarop de naam van de toy en een foto van de toy in werking. Je ziet op die foto de elektriciteit naar een vinger lopen, wat er gelijk al heel tof uitziet. Op de achterkant zie je een foto van alle attachments die je er bij krijgt en wat uitleg over wat het nu precies is. Wat best handig is, want ik denk dat veel mensen dit niet kennen.

In de verpakking vind je natuurlijk de Kinklab Neon Wand zelf met vier opzetstukjes: de electrode comb, de mushroom tube, de 90 degrees probe en de tongue tube.

Natuurlijk zit er ook een uitgebreide gebruiksaanwijzing in de verpakking. Dit is een boekje met uitleg over het apparaat, wat over de geschiedenis, hoe je ‘m kan gebruiken en waarschuwingen. Lekker compleet dus.

Mijn eerste indruk van de Kinklab Neon Wand

De kinklab neon wand met het mushroom opzetstuk De kinklab neon wand met het 90 degrees opzetstuk en mijn vinger. Je ziet de elektriciteit naar mijn vinger lopen in de vorm van een blauw lichtstreepje.

De Neon Wand zelf is gewoon een wit, plastic handvat met een draaiknopje aan het uiteinde. Ziet er niet zo spannend uit. Maar zodra je er een attachment in steekt en je zet ‘m aan, verandert dat helemaal. Zeker als je in een (vrij) donkere ruimte zit, ziet het er gelijk echt heel spannend uit. Je ziet de statische elektriciteit door het glas lopen. Je hoort het ook, zo’n ‘bzzz’ geluid, precies wat je je voorstelt hoe het zou klinken, denk ik.

De vier attachments zien er ook allemaal wel tof en interessant uit. De eerste lijkt op een kammetje, die heeft negen pootjes. De mushroom lijkt qua vorm ook wel op een paddenstoel en heeft een groot rond oppervlakte wat contact met de huid zal maken. De 90 degrees probe heeft een klein bolletje als uiteinde en de tongue probe lijkt qua vorm dus ook wel een beetje op een tongetje.

De test van de Kinklab Neon Wand

De waarschuwing en het draaiknopje van de kinklab neon wand Het kammetje van de kinklab neon wand

Ik had eerder wel eens wat gespeeld met een Neon Wand, maar nooit echt uitgebreid, dus ik was wel heel nieuwsgierig hoe het zou zijn. Als de Neon Wand aangezet wordt en je hoort dat geluid en ziet die elektriciteit, nou, ik vind dat dus gelijk al spannend.

Het gevoel wat de Neon Wand geeft vind ik het beste te omschrijven als prikkelend. Het zijn net allemaal kleine speldenprikjes. En dat is wel gek, want speldenprikjes klinkt niet per se lekker, terwijl ik dit dus wel lekker vind voelen. Het verschilt heel erg per plek op mijn lichaam hoe intens het voelt. Op mijn billen voelt het gewoon lekker prikkelend, maar bijvoorbeeld het plekje tussen mijn borsten is heel gevoelig. Daar kan het dus ook best pijnlijk voelen.

Dat is iets wat ik lekker vind. Ik doe aan BDSM, als sub, en ik kan vaak best wel genieten van pijn. De Neon Wand kan daar goed gebruikt voor worden, want er zijn genoeg gevoelige plekjes op mijn lichaam te vinden waar het pijn kan doen. Maar, dat hoeft niet! Je kan de Neon Wand ook gebruiken zonder dat het pijn doet. Dat het gewoon stimulerend en lekker voelt. Net zoals andere e-stim toys, die kan je ook gebruiken zodat het alleen maar lekker voelt en geen pijn doet. Pijn is optioneel. Dat is toch leuk!

Het kammetje en de mushroom voelen allebei een stuk liever dan de 90 en tongue probe. Al hangt het er dus ook helemaal vanaf hoe hard je de Kinklab Neon Wand zet en waar je ‘m op het lichaam gebruikt.

Mijn oorlelletje is een heel gevoelig plekje op mijn lichaam en nu bleek dat de Neon Wand op mijn oorlelletje ook echt héél goed werkt. Ik dacht, juist omdat dit zo’n gevoelig plekje is, dat het pijnlijk zou voelen om de Neon Wand daar te hebben. Maar tot mijn verbazing en verrassing was het dus echt super lekker.

De Kinklab Neon Wand is echt super leuk om mee te experimenteren. Om er achter te komen waar het lekker voelt, of misschien wel waar het pijnlijk voelt of waar het kietelt. Hoe de verschillende attachments voelen. Maar ook om te zien is het echt heel tof. Die elektrische ‘draadjes’ die je uit de attachment ziet komen en naar je huid ziet gaan, ik vind het echt fascinerend om te zien.

Er is ook een speciaal accessoire wat je nog los kan kopen, de Power Tripper, die mij ook super interessant lijkt. Die plug je in in de Kinklab Neon Wand en dan hou je ‘m tegen je huid, bijvoorbeeld door ‘m tussen je lichaam en broeksband te steken. Wanneer je de wand aanzet, kan je met je lichaam de elektriciteit doorgeven. Wanneer je dan dus met je vingers over je partners lichaam gaat, dan werkten die als de Neon Wand! Hoe tof is dat? Die wil ik in de toekomst zeker ook nog gaan testen.

Conclusie

De kinklab neon wand in mijn hand. De kinklab neon wand en de gebruiksaanwijzing.

De Kinklab Neon Wand is echt heel erg tof. Het kan heel lekker en lief voelen, maar ook gemeen. Afhankelijk van hoe hard je ‘m zet, welk attachment je gebruikt en op welke plek je ‘m gebruikt. Het is echt heel leuk om mee te experimenteren, zowel voor mensen die wél als mensen die niet van pijn houden.

Je kan de Kinklab Neon Wand hier bestellen bij Loveware voor 169,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Wat een fijne en goede review weer! Ik zag deze toevallig pas geleden ook op Reddit voorbij komen, en daar werd gezegd dat dit hetzelfde apparaat is (alleen in een andere verpakking) als de ‘beauty neon wands’ die op aliexpress verkocht worden. Dat doet me toch twijfelen, want 170 euro is veel geld om iets een keer te proberen als je niet weet of het je ding is, dan is 25 euro ineens een ander verhaal…

    Hoe tof zou het zijn als je dit en een echte ouderwetse violet wand een keer zou kunnen ervaren ergens, voor je direct hoeft te kopen of ermee te spelen?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.