Jülie Lovetoys 2-armed massager

18-05-2020

Ik moet bekennen dat deze Jülie Lovetoys 2-armed massager echt al lang in mijn kast ligt. Ik kreeg ‘m van Willie, maar die verkopen ‘m ondertussen al niet meer. Maar, ik vond deze vibrator er toch intrigerend uitzien, dus ik besloot ‘m toch nog te testen.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS plastic met PU topcoat
Oplaadbaar: Nee, hij gebruikt 2 AAA batterijen
Standjes: Hij heeft 7 standjes, waarvan 3 steady.
Waterproof: Nee
Verkoopprijs: 47,77, hier te koop bij Bol.com
Is het wat? Het idee is top, de uitvoering iets minder.

Gooi de verpakking maar snel weg

De achtergrond is roze met rood, met een theekopje met cavia's, een hartvormig schaaltje met aardbeien en sprinkles en een klein vaasje met een paarse bloem. Daar naast ligt de doos van de jülie lovetoys 2-armed massager en de vibrator zelf ligt er voor. Je ziet op de voorkant van de doos een foto van de toy en op de zijkant zie je een vrouwengezicht. De voorste flap van de doos is open gevouwen. Je ziet een stuk tekst met daar achter vaag het gezicht van een vrouw. Op het andere deel zie je ronde afbeeldingen met daarin ook een vrouw die de vibrator op verschillende manier voor haar gezicht vasthoudt.

Het merk Jülie Lovetoys ken ik eigenlijk verder niet. Ik had nog niet eerder iets van dit merk getest. De verpakking ziet er ook vrij ouderwetsch uit. Vooral de dame op de verpakking, dat is iets wat je jaren geleden vaak zag, maar tegenwoordig komt dat op deze manier toch niet meer zo vaak voor. Ook de tekst aan de binnenkant van de verpakking: “For girls who like exploring and trying out new things, and for all those girls who prefer prices with certain qualities to one-night stands!” Daar is gewoon zo veel mis mee, dat ik eigenlijk niet eens weet waar ik moet beginnen. Ik ga dat ook niet doen, want voor je het weet schrijf ik hier een heel epistel over feminisme, equality, genderdiversiteit en slut-shaming.

In de verpakking vind je de de 2-armed massager, een algemene gebruiksaanwijzing (waar je vrij weinig aan hebt) en een foldertje met alle toys van het merk Jülie Lovetoys. Geen oplader, want deze vibrator werkt nog op batterijen.

Multifunctionele vibrator

De jülie lovetoys 2-armed massager in mijn hand, ik duw beide delen tegen elkaar aan. Ik heb de jülie lovetoys 2-armed massager in mijn hand en ik hou de twee delen van de vibrator uit elkaar zodat hij een v vormt.

Hoewel het tot nu toe dus allemaal vrij gedateerd overkomt, vind ik de vorm van de vibrator dus wel heel interessant. De 2-armed massager is een dubbele vibrator, hij heeft twee flexibele armen met allebei een net iets andere vorm. Het deed me een beetje denken aan de G-vibe 2, maar dan toch wel anders.

Vibrators die multifunctioneel zijn, vind ik eigenlijk altijd wel leuk. Als die verschillende functies dan ook goed werken. Anders heb je er natuurlijk niks aan. Seksspeeltjes waarvan ik in de eerste instantie niet gelijk weet wat ik er allemaal mee kan, vind ik ook leuk. Dat nodigt uit tot experimenteren, en dat vind ik over het algemeen wel tof. Soms ontdek ik weer hele nieuwe dingen die ik lekker vind door zoiets. Super leuk dus.

Hoe werkt de Jülie Lovetoys 2-armed massager?

De jülie lovetoys 2-armed massager met het foldertje met de andere toys van dit merk en de gebruiksaanwijzing. De jülie lovetoys 2-armed massager van bovenaf gezien met een lipstick tussen de twee armen, zodat de maat duidelijk wordt.

Deze Jülie Lovetoys 2-armed massager is wel zo’n seksspeeltje waarvan ik eerst dacht: oké, leuk, maar, hoe werkt het precies? Ik zoek dan toch al snel naar wat meer duidelijkheid op de verpakking en in de gebruiksaanwijzing. Maar daar stond niks over het gebruik. Dat vind ik wel jammer, want een paar tips zijn altijd welkom. Dan maar zelf op ontdekkingsreis!

Als je de twee uiteindes van de vibrator tegen elkaar aan houdt, dan sluiten ze vrij goed op elkaar aan. Je kan de vibrator op deze manier in zijn geheel in je vagina inbrengen. De saaiste optie eigenlijk, want het voelt dan gewoon als een normale vibrator. Hij raakt wel mijn G-spot, wat fijn is, maar het is niet heel bijzonder.

Dat het niet heel bijzonder is, komt ook omdat de vibraties heel middelmatig zijn. Ze zijn wat buzzy en niet zo krachtig. Niet heel slecht hoor, maar ik zou het ook niet omschrijven als goed. Wat ik ook jammer vind, is dat er maar één knopje is om door de standjes te klikken. Het tweede knopje is alleen het powerknopje. Ik zou het nog toffer vinden als je elke arm apart kon instellen.

De Jülie Lovetoys 2-armed massager als duovibrator

De jülie lovetoys 2-armed massager met het batterijvakje open. Je ziet de twee aaa batterijen uitsteken. Close-up van de knopjes van de jülie lovetoys 2-armed massager

De tweede manier waarop ik de Jülie Lovetoys 2-armed massager gebruikte, was als een soort duovibrator. Ik had het achterste deel ingebracht in mijn vagina en het voorste deel had ik tegen mijn clitoris aan gebogen. Daar is het onderste deel wel vrij lang voor, maar ik kwam achter iets best wel leuks. Als ik het inwendige deel in en uit bewoog, bewoog het onderste deel mee, over mijn clitoris. Door de vorm, de bolling en het puntje, voelde dat dus echt heel lekker. Ik was er eigenlijk een beetje verbaasd over, dat het zo lekker voelde. Door de verpakking en de middelmatige vibraties, had ik eigenlijk niet verwacht dat ik echt zou genieten van deze test. Maar de Jülie Lovetoys 2-armed massager wist me toch te verrassen!

De vibraties waren nog steeds niet meer dan middelmatig, maar de wrijving over mijn G-spot en mijn clitoris tegelijk, zorgden wel vrij snel voor een orgasme.

Anale ontdekking

De jülie lovetoys 2-armed massager in mijn hand, helemaal tegen elkaar aangedrukt zodat je ziet hoe goed de vormen op elkaar aansluiten. De toppen van de twee armen van de jülie lovetoys 2-armed massager

Nu ben ik de laatste tijd wat meer bezig met anale stimulatie (her)ontdekken naar aanleiding van een hele toffe workshop/lezing die ik voor de crisis gevolgd heb. Deze Jülie Lovetoys 2-armed massager leek me daar ook best wel geschikt voor. Een deel vaginaal inbrengen en een deel anaal. Ik was eigenlijk toch ook wel benieuwd naar hoe dat zou voelen, dus, waarom niet?

Ik vond het best spannend, maar eigenlijk voelde het best wel lekker. Al snel merkte ik wel dat de vorm van deze vibrator hier niet optimaal voor is, maar ik vond het toch leuk om dit eens te ervaren. Ik heb nog nooit eerder een dubbele penetratie toy gebruikt, dus dat was een toffe eerste ervaring. En het maakt me ook nieuwsgierig om eens een toy te gebruiken die daar wel voor bedoeld is.

Je kan natuurlijk ook twee losse toys gebruiken hiervoor, maar dat is toch weer anders. Met één toy merk je elke beweging die je maakt dan gelijk zowel vaginaal als anaal, en dat maakte het toch wel speciaal. Ik vond het wel intens voelen in elk geval.

Wat kan je nog meer met de Jülie Lovetoys 2-armed massager?

Ik gebruik de jülie lovetoys 2-armed massager als eetstokjes, met een aardbei er tussen. De jülie lovetoys 2-armed massager in bijna een split op de grond geduwd.

Dit zijn de drie manieren die ik getest heb. Er zijn natuurlijk ook nog andere manieren te verzinnen waarop je deze vibrator kan gebruiken. Niet alleen voor mensen met een vulva, maar ook voor mensen met een penis.

Conclusie

De vorm van de Jülie Lovetoys 2-armed massager vind ik echt heel tof. Je kan er veel verschillende dingen mee en de drie opties die ik getest heb, werken allemaal ook echt wel. En dan is er dus nog veel meer aan te ontdekken. Alleen de vibraties zijn vrij zwak en hij werkt op batterijen. Dat zijn wel echt twee minpunten. Gelukkig is hij niet al te duur. Al met al ben ik best tevreden, maar ik zou wel echt blij worden van een verbeterde, oplaadbare, versie, met goede, diepe vibraties!

Je kan de Jülie Lovetoys 2-armed massager hier bestellen bij Bol.com voor 47,77
En hoewel ze deze toy dus niet meer hebben bij Willie, hebben ze natuurlijk wel een heleboel andere toffe vibrators in hun assortiment.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.