Passionate Playground Joyboxx + Playtray

29-07-2018

Review by Tess: Passionate Playground Joyboxx + Playtray

Op dit moment heb ik echt belachelijk veel seksspeeltjes. Ik zou niet eens weten hoeveel. Zoveel dat ik op een gegeven moment maar alle verpakkingen heb weggegooid, omdat ze op die manier dan minder ruimte in zouden nemen. Want m’n kast raakte vol. Mijn kast die ik speciaal aangeschaft had om mijn toys in op te ruimen. Een best wel grote kast. Maar normale mensen hebben natuurlijk niet zoveel sextoys. Ik begreep uit een onderzoek dat de mensen die sextoys hebben, er gemiddeld drie hebben. Maar waar laat je die speeltjes dan? In de la van je nachtkastje? In de verpakking? In je kast? Het is natuurlijk best wel handig als je een plek hebt waar je ze veilig en hygienisch op kan bergen. Blijkt dus dat zoiets bestaat, speciaal voor seksspeeltjes: de Joyboxx. Een kistje, die je ook kan afsluiten, speciaal voor jouw seksspeeltjes. Van Deborah van Joyboxx kreeg ik er één, met playtray, om te testen.

De verpakking

Passionate playground joyboxx + playtray Passionate playground joyboxx + playtray Passionate playground joyboxx + playtray

De verpakking van de Joyboxx is gewoon een plastic zak. Om de Joyboxx zit nog een kartonnen sleeve met daarop natuurlijk de naam van het product en wat informatie. Het ziet er best leuk uit en ik snap ook wel dat het gewoon onzinnig zou zijn om een doos om de Joyboxx te doen. Dus wat mij betreft prima zo.

De looks van de Joyboxx

Passionate playground joyboxx + playtray Passionate playground joyboxx + playtray Passionate playground joyboxx + playtray

De Joyboxx is er in verschillende kleuren, ik kreeg een paarse. Het ziet er een beetje uit als een plastic gereedschapskistje. Ik had verwacht dat hij groter zou zijn, maar hij is echt wel compact. De gemiddelde wand vibrator zou er niet in passen, al heb je tegenwoordig natuurlijk ook wel veel kleine, draadloze wandvibrators. In de binnenkant van de Joyboxx zit de Playtray. Dat is eigenlijk gewoon een soort rekje. Je kan dat ook rechtop in de Joyboxx zetten als een soort scheidingswandje. Op het deksel zit ook nog een klein vakje. Dit is erg geschikt voor bijvoorbeeld bulletvibrators, condooms, cockringen of oplaadsnoertjes.

Hygienisch en discreet

Passionate playground joyboxx + playtray Passionate playground joyboxx + playtray Passionate playground joyboxx + playtray

De Joyboxx is gemaakt van antibacterieel plastic. Dit zorgt er dus voor dat er geen schimmels of bacteriën kunnen groeien in de box. Super hygiënisch dus. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je een seksspeeltje net hebt schoongemaakt, maar het is nog niet helemaal droog. Er zitten ook nog verborgen ventilatiegaatjes in de box, dus dat is allemaal echt super geregeld.

Wanneer je niet wilt dat iedereen die in je huis rondloopt ook je sextoys ziet, is de Joyboxx ook handig. Er staat geen merk of iets op de box, dus wie het ziet, heeft geen idee wat er in zit. Je sluit ‘m met een schuifje, dat moet je een stuk naar rechts schuiven, anders kan de Joyboxx niet open. Je kan naast het schuifje ook nog een slotje plaatsen, zodat het schuifje dus niet naar de juiste plek geschoven kan worden en de box dus niet open kan. Het (cijfer)slotje krijg je er ook bij. Alleen het kleine vakje aan de bovenkant kan je dus wel altijd open maken, dat is iets om wel rekening mee te houden. Aan de achterkant van de box zit nog een klein gaatje. Dit zit er speciaal in zodat je je toys ook in de box kan opladen! Het oplaadsnoertje past er makkelijk doorheen, dus opladen zonder dat iemand ziet wat je dan precies oplaadt.

Playtray

Passionate playground joyboxx + playtray Passionate playground joyboxx + playtray Passionate playground joyboxx + playtray

In de Joyboxx zit dus ook nog de Playtray. Ook hiervan had ik weer verwacht dat het groter zou zijn. Het is dus een plastic rekje waar je één toy op kan leggen. En misschien nog een flesje glijmiddel. Je kan dit bijvoorbeeld gebruiken als je een sextoy hebt gebruikt maar nog even niet wil schoonmaken (omdat je ‘m zo nog een keer wilt gebruiken of omdat je nog even geen zin hebt bijvoorbeeld). Je kan die sextoy dan op de Playtray leggen om je meubels (of beddengoed) schoon te houden, maar ook om te zorgen dat er geen stof aan je seksspeeltje komt. Daarna kan je je speeltje en de tray schoonmaken, waarbij de tray ook nog als een soort uitlekrekje kan dienen.

Voor mij persoonlijk is dit zoiets waarvan ik denk: ja leuk bedacht, maar ik gebruik het waarschijnlijk toch niet. En dat is ook zo. Meestal pak ik gewoon een stukje keukenrol en daar kan ik dan ook nog overtollig glijmiddel aan afvegen. Maar ik heb dus ook wel heel veel toys, dus ik kan me wel voorstelen dat als al je toys in de Joyboxx passen, je ook sneller de Playtray pakt en gebruikt. Want die heb je dan toch al bij de hand.

Wat past er allemaal in?

Passionate playground joyboxx + playtray Passionate playground joyboxx + playtray Passionate playground joyboxx + playtray

Volgens de website van Joyboxx  kunnen er wel meer dan elf seksspeeltjes in de box. Nu hangt het er natuurlijk helemaal vanaf hoe groot je sextoys zijn. Als je alleen maar minivibratortjes en kleine buttplugjes hebt, dan kom je misschien wel aan de elf ja. Maar ik zou zelf denken dat er zo’n 6 seksspeeltjes in zouden passen. En een wandvibrator zoals de Europe Magic Wand, past dus sowieso niet. Maar zo’n zes speeltjes lijkt me ook echt prima. De meeste mensen hebben, denk ik, toch niet veel meer toys dan dat.

Conclusie

Ik vind dit echt een prima opbergbox voor je seksspeeltjes. Hij heeft een goed formaat waardoor je ‘m makkelijk op kan bergen, hij is stevig maar niet te zwaar, hij is discreet, er passen best wel wat sextoys in, het werkt handig en bovenal is het extra hygienisch. Van de playtray kan ik me voorstellen dat dat handig is, als je al je toys ook daadwerkelijk in de Joyboxx hebt zitten, want anders pak je ‘m er denk ik niet zomaar even bij.

Je kan de Joyboxx hier bestellen bij Willie voor 49,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Eigenlijk net iets te klein als je het mij vraagt

    Antwoord
    • Zo, jij wil die Crescendo echt graag winnen he! Zo fanatiek met reageren hahaha!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.