Jopen Starstruck Fling โ€“ vibrator review

17-07-2020

Als sextoytester hou ik natuurlijk wel bij welke nieuwe sextoys er op de markt komen. Toen ik de nieuwe Starstruck lijn zag van Jopen, wat weer onderdeel is van het merk CalExotics, was ik gelijk enthousiast. Zoals je vast wel weet, hou ik van glitter. Dus sextoys met glitter vind ik altijd een goed idee. Van de groothandel Scala kreeg ik de Jopen Starstruck Fling in ruil voor mijn review.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met een USB-kabeltje
Standjes: 7 standjes in 5 vibratiesterktes
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 79,99, hier te koop bij Christine le Duc
Is โ€™t wat? Ja! Lekker!

De verpakking van de Jopen Starstruck Fling

De verpakking van de jopen starstruck fling. Je ziet de voorkant, een foto van de fling met daaromheen glitter. De verpakking is een zwarte, ronde koker. De achterkant van de verpakking van de jopen starstruck fling. Je ziet een kleine foto van de fling en wat tekst.

Ik hou hiervan. Een ronde doos is sowieso al leuk, maar die glitters! De glitters zijn ook echt voelbaar op de doos. Je hebt er natuurlijk niks aan, maar ik word er wel blij van. Hoe ze als een soort glitterig gordijn achter de (foto van) de Jopen Starstruck Fling hangen. Ik vind het tof. Het doet me denken aan een burlesque show waarin de Jopen Starstruck Fling natuurlijk de ster is.

In de doos vind je het USB-oplaadkabeltje, een klein papiertje met de gebruiksaanwijzing en een groter papier met een soort algemene gebruiksaanwijzing. Daar staan wat meer algemene tips in, maar ook voor toys met batterijen hoe je die dan moet plaatsen. Het is een verwarrend papier met hele rare indeling nummering en ik denk gewoon erg slecht vertaalde teksten. Zo las ik bijvoorbeeld bij punt 43: โ€˜Zorg dat u niet-waterdichte producten nat maakt, omdat dit storingen kan veroorzaken.โ€™.

De uitstraling van de toy en de verpakking is best luxe. Ik had een mooie gebruiksaanwijzing voor specifiek deze toy, in kleur en met fotoโ€™s, wel passender gevonden.

Mijn eerste indruk van de Jopen Starstruck Fling

Close-up van de gebruiksaawijzing waar bij punt 43 staat dat je niet-waterdichte producten nat moet maken. De jopen starstruck fling in mijn hand.

Zoals ik had verwacht, vond ik deze kleine vibrator ook in het echt gelijk mooi. De kleur zit een beetje tussen donkerrood en paars in, gecombineerd met die gouden glitters, ik vind het chic en mooi. Ik hou heel erg van pinpointstimulatie dus de vorm spreekt mij ook aan. Er zijn niet zo heel veel siliconen vibrators met deze vorm, dus dat maakt de Fling ook best wel bijzonder. Er lopen nog wat groeven vanaf de top naar beneden. Dat ziet er leuk uit, maar voegt verder denk ik niks toe. Het siliconen trekt wel een beetje stof aan en het is ook verstandig om deze vibrator in de doos te bewaren, want het materiaal is gevoelig voor krasjes.

Pinpointstimulatie

De jopen starstruck fling naast een lipstick. Hij is wat groter en langer dan de lipstick. De jopen starstruck fling in mijn hand. Je ziet het knopje op de onderkant. De vibrator staat aan, dus je ziet een lampje branden om het knopje heen.

Pinpointstimulatie is de stimulatie van een klein gebied. Meestal gaat het over stimulatie van de clitoris. Wanneer je bijvoorbeeld een wandvibrator gebruikt, dan raakt de kop van de wand soms wel je hele vulva. Je clitoris wordt dan ook gestimuleerd, maar het hele gebied daaromheen ook.
Bij pinpointstimulatie stimuleer je juist heel gericht een klein plekje wat voor jou lekker voelt. Voor mij is dat een plekje aan de zijkant van mijn clitoris.

Sommige mensen hebben een voorkeur voor het stimuleren van een groter gebied, anderen juist voor pinpoint stimulatie. En dan zijn er ook nog mensen die het allebei lekker vinden. Het is ook helemaal niet gek als je op verschillende momenten verschillende dingen lekker vindt, of als je er nog achter moet komen wat jouw voorkeur heeft.

De Test van de Jopen Starstruck Fling

Jopen starstruck fling staat naast een flesje sliquid sea Close-up van de onderkant van de jopen starstruck fling waarbij je de plus en minknopjes ziet.

Omdat glijmiddel alles beter maakt, gebruikte ik een beetje Sliquid Sea. Waterbasis glijmiddel is het beste om te gebruiken bij siliconen toys.
De vorm, met het bochtje aan de bovenkant, bleek echt heel fijn te zijn. De vorm loopt zo mooi mee met mijn vulva en het puntje is heel precies te plaatsen waar ik โ€˜m wil. De vibraties zijn best wel krachtig, gelijk bij standje รฉรฉn al. De lagere standjes zijn ook redelijk diep, de hogere standjes worden wat meer buzzy. En lawaaiig ook. Vooral standje vijf maakt best wel wat geluid. Normaal ben ik altijd wel fan van het hardste standje, maar bij pinpointstimulatie kies ik toch vaker voor een zachter standje. Omdat de stimulatie zo plaatselijk is, voelt het ook meer intens.

Deze Jopen Starstruck Fling voelde ook zeker intens. Ik vond het รฉcht heel erg lekker voelen. Vibrators met deze vorm zijn echt awesome, ik wou dat daar meer van waren.
Wat ik ook leuk vond, is dat je โ€˜m niet alleen met het puntje kan gebruiken, maar ook met de achterkant van het bochtje. Dat is net een wat breder, maar nog steeds vrij smal, oppervlak. Maar daardoor geeft dat wel gelijk weer een heel ander gevoel. Ook erg lekker en leuk voor de afwisseling.

Je kan de Jopen Starstruck Fling ook nog gebruiken in de vagina. Dat heb ik ook geprobeerd en dat voelde best okรฉ. Dit is denk ik vooral een leuke optie als je nog geen andere speeltjes hebt die je in kan brengen. Ik heb zelf andere vibrators en dildoโ€™s die hier een betere vorm voor hebben. Maar het feit dat het kan, is wel tof. Ik vind het altijd fijn als je een sextoy op meerdere manieren kan gebruiken, en dat kan met deze Fling dus zeker.

De knopjes

De fling in mijn hand. Ik druk op de bovenkant om te laten zien dat die best flexibel is. Close-up van de fling in de onderkant van de verpakking waar hij in staat. Je ziet het ronde, glimmende jopen logo.

Zoals zo vaak, heb ik natuurlijk wel weer wat te zeuren over de knopjes. Onderop de Jopen Starstruck Fling zit een grote ronde knop. Deze knop is prima. Makkelijk te bedienen wanneer je โ€˜m vast houdt en goed voelbaar. Maar dit is alleen de knop om door de standjes heen te klikken. Hij begint met een steady standje en daarna komen de patronen. Elk standje kan je harder zetten, in vijf standen, en daar gebruik je de knopjes aan de zijkant van de vibrator voor. De knopjes vallen niet echt op en voor ik de gebruiksaanwijzing had gelezen, had ik ze รผberhaupt niet opgemerkt.

Wanneer de Jopen Starstruck Fling niet aanstaat, kan je deze knopjes redelijk voelen. Maar wanneer hij wel vibreert, is dat een stuk lastiger. En knopjes die je niet makkelijk kan voelen, zijn in het gebruik gewoon wel lastig. Meestal zorgde ik dat ik โ€˜m eerst op het standje zette wat ik wilde (steady standje drie) en liet ik โ€˜m daar op staan. Maar wanneer je dus graag varieert qua vibratiesterkte, zijn deze knopjes niet fijn. De patronen vond ik best lekker, er zaten best wat spannende tussen, maar voor mij heeft een steady standje toch altijd de voorkeur.

Conclusie

De Jopen Starstruck Fling is echt een toffe vibrator voor mensen die van pinpointstimulatie houden. De vorm is heel fijn, het bochtje loopt goed mee met mijn lichaam en het puntje is super geschikt voor stimulatie van een heel specifiek gebied. Ook kan je de achterkant van de vibrator gebruiken om een net wat groter gebied te stimuleren รฉn is โ€˜ie ook nog inwendig te gebruiken.
De vibraties zijn okรฉ, in de hogere standjes wel wat lawaaiig. De knopjes aan de zijkant zijn onhandig. Maar het gevoel dat deze vibrator geeft, is รฉcht heel lekker.

Je kan de Jopen Starstruck Fling hier bestellen bij Christine le Duc voor 79,99

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Leuk, deze was ik benieuwd naar. Ik ben fan van pinpoint, en dan vooral van Zumio tot nu toe.
    Ik heb intussen zelf de zumio E in huis gehaald, maar ik blijf persoonlijk de Zumio X de beste vinden.
    Komen er nog reviews van de Jopen Starstrucks?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.