Jopen Starstruck Fantasy – review

09-07-2021

De Jopen Starstruck serie is lekker glitterig en je weet vast hoe ik van glitter hou. De Jopen Starstruck Fantasy ziet er uit as een vliegende schotel waar een glamorous feestje plaatsvind. Of een paddenstoel, net hoe je er tegenaan kijkt, denk ik. Eerder schreef ik al over de Jopen Starsturck Fling en die beviel best wel goed. Ik vroeg me af of deze glitterende paddenstoel vibrator, die ik kreeg van Scala, me net zo goed zou bevallen.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 7 standjes, elk op 5 niveaus.
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 42 euro, hier te koop bij Bol.com
Is ’t wat? Niet voor mij…

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de jopen starstruck fantasy. Het is een zwarte koker met een foto van de toy en gouden glitterdraadjes. De achterkant van de verpakking van de jopen starstruck fantasy. Je ziet nog een foto, wat detailfoto's en tekst.

Ik hou van originele verpakkingen. De verpakking van de Jopen Starstruck Fantasy is een zwarte, ronde koker. Met glitter. Voelbare glitterΒ  ook echt. Ik vind het helemaal leuk. De Fantasy staat er op afgebeeld als een burlesque diva die net met haar show gaat beginnen. Zo tof!

Op de achterkant van de verpakking vind je informatie over dit seksspeeltje.

In de verpakking vind je het USB-oplaadkabeltje, een algemene sextoy gebruiksaanwijzing, een blaadje met wat info over oplaadtijd en travellock en natuurlijk de Jopen Starstruck Fantasy zelf.

Mijn eerste indruk van de Jopen Starstruck Fantasy

De jopen starstruck fantasy en een lipstick voor de ronde spiegel. Ze zijn even lang. De jopen starstruck fantasy in mijn hand met mijn vingers om het 'pootje'.

Zoals je misschien weet, mag ik over het algemeen zelf de toys uitzoeken die ik wil testen. Toen ik deze Jopen Starstruck Fantasy voor het eerst zag, was ik gelijk nieuwsgierig. Want deze vorm voor een sextoy had ik nog niet eerder gezien. Ik vroeg me gelijk af hoe ik β€˜m zou moeten gebruiken en kwam daar nog niet gelijk uit.

De onderkant van de toy is van ABS-plastic en voorzien van glitters. Het is als een soort voetje, waar β€˜ie ook op kan staan. Leuk voor op je nachtkastje! De bovenkant is een platte, ovale schijf, van siliconen. Met ribbels.

Op de onderkant, dus onder het voetje, vind je het powerknopje, wat tegelijk ook het knopje is om door de standjes te klikken. Net boven het glitterrandje zitten nog twee knopjes verstopt. Een plus- en minknopje. Elk standje (er is een steady standje en de rest zijn patronen) kan je met deze knopjes harder en zachter zetten, op vijf niveaus.

De Test van de Jopen Starstruck Fantasy

De jopen starstruck fantasy en een flesje glijmiddel. Het knopje van de jopen starstruck fantasy

Toen het tijd was om te gaan testen, werd ik eerlijk gezegd een beetje onzeker. Ik wist nog steeds niet hoe ik deze sekstoy nou precies moest gebruiken. Ik test mijn sextoys over het algemeen alleen, dus er is niemand die me judgy aankijkt als ik het verkeerd doe, hoor, behalve mijn eigen hoofd dan misschien. Ik voelde me toch een beetje een sextoytester van niks, dat ik niet gelijk wist wat nu de bedoeling was. Een beetje meer informatie op de verpakking of in de gebruiksaanwijzing had ik best fijn gevonden. Een paar gebruikstips waren zeer welkom geweest.

Maar goed, ik heb genoeg ervaring, dus ik pakte dapper mijn glijmiddel en ging aan de slag. Met glijmiddel wordt alles beter, tenslotte. Het was goed dat ik al op de hoogte was van de twee verborgen knopjes, want met een beetje leuke sfeerverlichting zijn de knopjes al niet echt meer te zien. Ook kan je ze heel moeilijk voelen, zeker omdat het CE keurmerk ook ongeveer op die plek voelbaar is in het siliconen. Best wel onhandig dus!

Hoe gebruik je de Jopen Starstruck Fantasy?

De jopen starstruck fantasy van boven gezien. De knopjes van de jopen starstruck fantasy

Ik ontdekte dat ik mijn wijsvinger en middelvinger om β€˜het nekje’ van de toy kon leggen, en dat de ovale schijf dan precies in mijn handpalm rustte. Dit lag echt heel lekker in de hand en op deze manier kon ik de vibrator makkelijk over mijn lichaam laten glijden.

Dat is wat ze vaak zeggen he, bij vibrators, dat het fijn is om er mee over je lichaam te gaan. En ik begrijp dat sommige mensen dit ook echt heel lekker vinden, maar voor mij doet het eigenlijk niks. Ik vind vibraties eigenlijk alleen fijn bij mijn vulva.

Nu blijkt de vorm van mijn vulva niet echt te matchen met de vorm van de Jopen Starstruck Fantasy. Vulva’s zijn er in allerlei verschillende vormen. Mijn clitoris ligt wat meer verstopt. Ik heb zo’n vulva waarbij je in de eerste instantie alleen de buitenste schaamlippen ziet. Nu voelde het best okΓ© hoor, die vibraties tegen mijn schaamlippen, maar het deed het toch niet echt voor me.

Ik vond het niet echt comfortabel masturberen om de Fantasy zo vast te houden en dan ook nog te zorgen dat β€˜ie daadwerkelijk mijn clitoris kon raken. Deze vibrator is daar best groot voor. Dit was voor mij in elk geval niet de manier.

Experimenteren met de Jopen Starstruck Fantasy

De jopen starstruck fantasy op de verpakking. De jopen starstruck fantasy in mijn hand.

Het voordeel van geen instructies over hoe je een sextoy moet gebruiken, is dat je zelf wat gaat experimenteren. Ik probeerde met het randje van de ovale schijf mijn clitoris, of de zijkant daarvan, te stimuleren. Dit ging wel en was wel lekker, maar ik werd er nog niet bepaald wild van.

Nog een andere manier die ik ontdekte, was de Jopen Starstruck Fantasy bij het glittergedeelte vasthouden en dan met de top van de ovale schijf heen en weer over mijn binnenste schaamlippen, tot aan mijn clitoris, bewegen. Met voldoende glijmiddel (had ik al β€˜yay, glijmiddel!’ gezegd?) voelde dit best wel lekker.

De vibraties

De jopen starstruck fantasy op de random gebruiksaanwijzing die je er bij krijgt. De jopen starstruck fantasy in mijnhand.

Ik vond de patronen van de Jopen Starstruck Fantasy niet echt fijn, ik ging liever voor de steady standjes. Misschien weet je al dat ik vooral van diepe, krachtige vibraties hou. De vibraties van de Fantasy zijn wel okΓ©, maar de hardere standjes zijn vooral heel lawaaiig. Ik ben niet zo snel gevoelig voor geluid van seksspeeltjes, maar dit was wel een indringend geluid. Hierdoor koos ik liever voor de zachtere standjes, terwijl het gevoel van de hardere standjes wel mijn voorkeur had.

Niet voor mij

De jopen starstruck fantasy met daarnaast het deksel van de verpakking waarop de naam jopen staat. De jopen starstruck fantasy ligt op z'n zijkant.

Uiteindelijk werd deze Jopen Starstruck Fantasy het toch niet voor mij. Het lukte gewoon allemaal niet zo lekker. Ik kan me echt voorstellen dat wanneer je een ander type vulva hebt, wanneer je clitoris wat meer aan de buitenkant ligt bijvoorbeeld, dat dit wel een hele fijne toy is. Of wanneer je het wΓ©l heel fijn vind om vibraties ook op andere plekken van je lichaam te voelen. Maar met mij was het gewoon niet zo’n match. En dat geluid is denk ik voor niemand echt prettig.

Conclusie

De Jopen Starstruck Fantasy is een hele aparte toy. Je kan β€˜m op verschillende manieren gebruiken. Voor mij paste hij niet helemaal goed bij de vorm van mijn vulva, maar toch vond ik nog wel een manier waarop ik β€˜m best lekker vond. Het geluid van de vibraties op de hardere standjes vind ik wel echt te hard. Ook vind ik het onhandig hoe de knopjes geplaatst zijn, ze zijn slecht te zien en te voelen. Maar ik vind het wel echt tof dat Jopen met zo’n origineel ontwerp komt, want altijd maar meer van hetzelfde wordt ook saai.

Je kan de Jopen Starstruck Fantasy hier bestellen bij bol.com voor 42 euro.Β 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.