Jopen Amour Silicone Wand

04-10-2019

Vibrator review door Tess: Jopen Amour Silicone Wand Vibrator

Jopen, ik vind dat altijd een beetje een gekke merknaam. Ik krijg er niet gelijk sexy vibes bij en moet vooral denken aan mensen die borsten jopen noemen. Vind ik ook niet zo sexy. Maar Jopen is eigenlijk gewoon CalExotics, want die hebben nu eenmaal veel merken. Van Mark van Euphoria kreeg ik de Jopen Amour Silicone Wand.

Toffe verpakking

Jopen amour silicone wand Jopen amour silicone wand

Ik klaag wel vaker over hoe saai de meeste sextoy verpakkingen zijn tegenwoordig. Witte doos met foto van de toy. Boring! Maar de Jopen Amour serie zit dus wel echt heel tof verpakt. De doos lijkt op een envelop met zegel. Een hartjeszegel ook nog. Ik vind het helemaal leuk, super cute! Het duurde wel even voor ik door had dat die plek waar de zegel zit, niet de plek is waar je de doos opent. Het is allemaal nep! Ik voelde me wel even dom daarna. Ongeveer net zo lang als ik bezig was geweest met de doos op de verkeerde plek proberen te openen. (Best een tijdje ja.)

De inhoud & specs

Jopen amour silicone wand Jopen amour silicone wand

In de verpakking vind je natuurlijk de vibrator, die ik gewoon een vibrator zou noemen en geen wand. Verder vind je ook nog een UBS oplaadkabeltje met pinnetje en een hele korte gebruiksaanwijzing. De Jopen Amour Silicone Wand is gemaakt van siliconen en dus helemaal veilig voor je lichaam. Als je glijmiddel gebruikt, kies dan voor glijmiddel op waterbasis. De vibrator is oplaadbaar en waterproof. Hij heeft zeven vibratiestandjes en vijf intensiteiten. Elk patroon (of steady stand) kan je dus harder en zachter zetten en daar heb je dus vijf standen voor. De Jopen Amour vibrator is best flexibel. Het smalle punt, net onder de geometrische figuurtjes, is vrij buigzaam. Daar onder zit nog een plus- en minknopje, waarmee je de intensiteit kan regelen.

De Looks van de Jopen Amour vibrator

Jopen amour silicone wand Jopen amour silicone wand

De vorm van deze Jopen Amour vibrator vind ik een beetje apart. De smalle top, dat ie dan langzaam breder wordt, maar daarna ook weer smaller. En omdat ie zo’n super schattige hartjesknop aan de onderkant heeft, is de vorm daar extra raar. Smaken verschillen natuurlijk, maar als ik naar deze vibrator kijk, vind ik β€˜m wel mooi en bijzonder, maar ik vind β€˜m niet gelijk heel sexy of aantrekkelijk.

De details vind ik wel leuk. De geometrische figuurtjes op het midden van de schacht vind ik er echt tof uitzien. Ze zijn wel voelbaar, met je vingers, maar in mijn vagina merk ik daar niks van. Maar het ziet er mooi uit en het is een stuk beter dan van die kleine ribbeltjes, die met schoonmaken zo vervelend zijn. De hartjesknop aan de onderkant vind ik ook echt schattig. Past ook weer heel leuk bij de verpakking. Deze knop gebruik je ook om door de vibratiepatronen heen te klikken. En dan merk je wel dat een hartjesvorm niet per se heel fijn is voor een knopje. Er is toch een reden waarom knopjes meestal gewoon rond zijn, blijkbaar.

De vibraties

Jopen amour silicone wand Jopen amour silicone wand

Als je de Jopen Amour vibrator aanzet, begint β€˜ie gelijk bij het hardste steady standje. Ik vind het altijd fijner als seksspeeltjes gewoon bij standje 1, het zachtste standje, beginnen. De vibraties zijn wel goed. Ze zijn redelijk diep en ook redelijk krachtig. Ik hou van heel hard en heel diep, door voor mij persoonlijk had ik wel graag nog iets meer power gewild. Maar dit is zeker niet slecht.

Comfortabele vibrator

Jopen amour silicone wand Jopen amour silicone wand

Door de vorm is het heel makkelijk om deze vibrator in te brengen. Met een beetje glijmiddel gaat dat heel makkelijk. Ik zou eigenlijk zeggen dat dit gewoon wel een comfortabele vibrator is. De vorm, die een beetje gek oogt, zit dus wel heel comfortabel in je vagina. En hoewel ik niet per se fan ben van vibraties in mijn vagina, ik heb ze liever tegen mijn clitoris, voelde dit toch best lekker. De patronen zijn leuk, de vibraties voelen lekker. De vorm is basic, niet per se super stimulerend, maar gewoon okΓ©. Deze vibrator is niet geschikt om je G-spot mee te stimuleren. Daar is de kromming niet krom genoeg voor.
Het hartjesknopje vond ik wel vervelend tijdens het gebruik. Door de vorm en door het schuine, voelde het heel raar en onhandig om op dit knopje te drukken. De knopjes aan de zijkant werken wel heel makkelijk.

Clitoris stimulatie

Jopen amour silicone wand Jopen amour silicone wand

Je kan deze Jopen Amour silicone wand natuurlijk ook gewoon gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Dus natuurlijk heb ik dat ook gedaan. Dat voelde wel echt lekker. Ik hou zelf van wat meer pinpoint stimulatie, dus iets gerichter. En daar is deze top echt wel geschikt voor. Ook hier miste ik zelf wel wat power, maar ik mag eigenlijk niet klagen over deze vibrator. Dit is echt gewoon mijn persoonlijke voorkeur.

Conclusie

De Jopen Amour Silicone Wand is geen wand maar een vibrator en best wel een fijne. De verpakking is super leuk, dit zou echt leuk zijn om cadeau te geven aan iemand. De Silicone Wand heeft een apart uiterlijk met leuke details. Het hartjesknopje is wel een beetje vervelend om in te drukken. De vibrator zelf doet het goed. De vibraties zijn echt wel okΓ©. Voor mij persoonlijk hadden ze wel wat harder gemogen, maar er is echt weinig mis mee. Wanneer je dus niet net zoals ik vind β€˜hoe harder hoe beter’, kan je echt wel veel plezier hebben van deze vibrator.

Je kan de Jopen Amour Silicone Wand Vibrator hier bestellen bij Euphoria voor 74,90

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.