Tess tesst: JO Total Body Shave Gel

08-05-2017

Tess tesst: jo total body shave gel

JO, of System JO, is een merk dat vooral bekend is van hun glijmiddelen. Maar naast glijmiddelen hebben ze ook nog allerlei andere middeltjes. Zoals deze Total Body Shave Gel, die Sandra van JO mij opstuurde in ruil voor mijn eerlijke review.

Het scheergedoe

Scheren is toch altijd wel een dingetje. Ik hou er van als mijn huid lekker glad aanvoelt, maar het scheren zelf vind ik toch altijd een vervelend klusje. Het irriteert mโ€™n huid vaak, zeker mโ€™n venusheuvel. En nou ja, ik vind het altijd vrij stom dus. Maar stoppels of haren op mโ€™n kutje, oksels en benen vind ik ook niks. Bij andere mensen maakt het me niks uit, ik vind vrouwen met okselhaar eigenlijk altijd juist super koel. Maar voor mezelf wil ik het dus graag glad hebben.

Het is een beetje zoโ€™n eeuwige zoektocht naar wat nou fijn is voor het scheren. Inmiddels ben ik er wel achter dat mannen scheermesjes voor mij fijner werken dan die voor vrouwen, maar wat daar bij te gebruiken? Scheerschuim, scheergel, haarconditioner, douchegel? Het was het allemaal gewoon steeds net niet. Dus toen ik de Total Body Shave Gel kreeg, was ik wel erg benieuwd hoe ik dit zou vinden.

Lekker fris

Het is een lekkere grote fles, die ook fris oogt. De geur die ik had gekregen was Fresh Lime en het rook ook echt super fris. Echt een fijn en heel lekker luchtje. Op de fles zag ik staan dat dit een speciale โ€˜anti-bump formuleโ€™ was, wat natuurlijk helemaal super fijn is, als het werkt. Want bultjes na het scheren is toch altijd wel een beetje jammer.

Ik scheer me meestal zoโ€™n twee keer per week, onder de douche. En nu dus met de Total Body Shave Gel. Ik werd erg blij van het lekkere frisse luchtje. De gel voelt vrij glibberig, ik vond dat heel lekker met het opsmeren. Het is fijn dat het niet zo makkelijk van je huid af spoelt of glijdt, want niks zo irritant dan wanneer er halverwege gewoon niks meer op je huid zit.

Soepel en glad

Wat me opviel, is dat de gel wel wat meer in je scheermesje blijft zitten. Je moet wat vaker je mesje afspoelen onder de kraan, anders scheert โ€˜ie niks meer. Maar verder ging het scheren wel echt super soepel en glad. Ik kon zelfs bij mijn venusheuvel gewoon meerdere keren over dezelfde plek scheren om het goed glad te krijgen, zonder dat het mijn huid irriteerde. En ik heb wel echt een gevoelige huid.

Super zacht

Maar wat het meest opvallend was, naderhand voelde ik zoooooo zacht! Dat was echt super fijn, werd ik heel blij van. Ik vind sowieso het gevoel van een glad geschoren kutje erg fijn, maar nu was โ€˜ie ook nog eens super zacht. Dit wil ik altijd!

De anti-bump formule werkte bij mij helaas niet helemaal. De volgende dag had ik toch wel een klein beetje last van bultjes, maar voor mijn doen was dat ook wel vrij weinig. Anders was het misschien ook wel too good to true geweest ;-). Misschien dat de Total Body Shave zonder parfum nog ander resultaat zou geven op dat gebied, maar die heb ik dus niet getest. Trouwens sowieso wel fijn dat er ook een parfum-vrije variant is vind ik! Er is ook nog een derde variant met de geur citrus burst.

Een blijvertje

Jay heeft de shave gel ook gebruikt, en hij vond het ook erg lekker, al was het iets te glibberig voor zijn smaak. Normaal krijgt hij irritatie als de haartjes weer door komen, maar met deze gel had hij daar helemaal geen last van. Dus hij was daar wel erg blij mee.

Voor mij is dit wel echt wel iets wat ik blijf gebruiken. Ik vind dit echt veel fijner dan gewone scheergel. Het scheren zelf gaat makkelijker en zonder irritaties, en vooral het super zachte gevoel er na, echt heel erg lekker. Ik ben erg blij met deze Total Body Shave.

Je kan de Jo Total Body Shave hier bestellen bij Yay Orgasms voor 14,99.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess & Jay: de We-Vibe Ditto - […] dit materiaal kan je geen glijmiddel op siliconenbasis bij gebruiken. Dus ik koos weer voor mijn JO Agapรฉ glijmiddel…
  2. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] System JO Total body shave gel […]
  3. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Jo Total Body Shave Ik gebruik echt nooit een andere scheergel dan deze. Echt zo fijn spul, en ik…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.