JimmyJane Love Pods Halo

21-01-2018

Sextoy review by Tess: JimmyJane Love Pods Halo

Jimmyjane love pods halo

Een tijdje geleden heb ik mijn eerste JimmyJane toy getest, dat was de JimmyJane Ascend 4. Een toy die me erg verrast heeft, vooral toen ik hem samen met een vriendin gebruikte. Na deze positieve ervaring, had ik zeker wel zin om meer JimmyJane sextoys te testen. Dus ik was erg blij toen ik van Molly van JimmyJane een nieuwe JimmyJane toy kreeg. De JimmyJane Love Pods Halo.

Bijzondere sextoy

Jimmyjane love pods haloDeze vibrator ziet er gelijk al super bijzonder uit, en echt anders dan elke andere vibrator die ik tot nu toe gezien heb. Ik vind het altijd heel leuk als er een toy op de markt komt die gewoon echt anders is dan wat er al bestaat. De zoveelste tarzanvibrator of G-spot stimulator kan natuurlijk echt heel erg lekker zijn, maar heel vernieuwend is het natuurlijk niet. Dus ik word altijd een beetje extra blij als een merk met iets nieuws komt. Nieuwe dingen uitproberen is extra leuk!

A gift from the Gods?

Jimmyjane love pods haloDe verpakking van de JimmyJane Halo vind ik er op het eerste gezicht leuk uitzien. Lekker fris, clean en toch vrolijk. Je kan de voorkant van het doosje als een soort deurtje open doen. Je zou verwachten dat je dan de toy ziet, maar dat is niet zo. Je ziet een aantal specs van de toy en aan de andere kant ‘The story of Aphrodite’, de Godin van de liefde. Na een korte introductie van Aphrodite staat er dat de Halo met zijn nieuwe technologie, ‘cyclonic technology’, een nieuw era van seksuele sensaties zal inluiden en dat we nu kunnen genieten van zijn goddelijke geneugten. En dan wordt er ook nog afgesloten met ‘Love Pods | Halo, a gift from the Gods’. Dus. Dan heb je ook wel wat om waar te maken als je dat op de verpakking zet.

Specs

Jimmyjane love pods haloDe Love Pods Halo is gemaakt van siliconen, is waterproof en oplaadbaar. Hij ziet er uit als een bolletje, met aan de binnenkant drie pootjes. Elk pootje heeft zijn eigen motor in zich. Bij de meeste vibratiepatronen gaan de pootjes om en om (in verschillende variaties) trillen. Ik neem aan dat dit is wat bedoeld word met de cyclonic technology, de vibraties maken als het ware een rondje om je clit heen op deze manier.

De lader van de Halo vind ik ook echt heel mooi, een plateautje waar je de  halo dan op zet. Ziet er echt heel chique uit. Je moet wel zorgen dat de Halo er precies recht op staat, anders doet hij het niet. Gelukkig zie je wel aan het lampje of hij laadt of niet.

Op de Halo heb je één knopje om door de verschillende patronen te scrollen en een harder en zachter knopje. Er zijn maar twee standen qua vibratiesterkte.

Deze vibrator is wel lastig om schoon te maken. Je hebt wel een borsteltje nodig om goed tussen die pootjes te kunnen komen.

Verstopte clitoris

Jimmyjane love pods haloOmdat mijn clitoris wat dieper verborgen ligt tussen mijn buitenste schaamlippen, vroeg ik me af hoe handig deze vorm vibrator zou zijn voor mij, en of het überhaupt wel zou werken. Elke vulva is weer anders, bij sommigen ligt de clitoris veel meer naar voren of naar buiten, en bij anderen, zoals bij mij, ligt die wat meer verstopt. Omdat de pootjes van de Halo niet uitsteken maar echt in het bolletje liggen, vroeg ik me dus af of ze wel goed genoeg bij mijn clitoris zouden komen.

Gelukkig was dit geen probleem. Het randje van het bolletje is ook best wel flexibel. Hierdoor voelde het allemaal ook gewoon lekker en comfortabel aan. Omdat dit natuurlijk wel een heel nieuw soort sextoy is, moest ik even kijken hoe ik de vibrator het beste kon plaatsen. Qua gevoel maakt het best wel veel verschil als je hem alleen al iets draait, dan zitten de pootjes weer net op andere plekjes.

De vibraties zijn niet echt diep, maar ze zijn wel vrij krachtig. En omdat de pootjes zo klein zijn, geven ze wel echte pinpoint stimulatie, ze stimuleren elk precies één klein plekje. Dat is het soort stimulatie dat ik super lekker vind. En dat nu dus keer drie. Met dit soort stimulatie heb ik persoonlijk dus ook geen super diepe vibraties nodig. Ik had het wel fijn gevonden als er meer standjes in de vibratiesterkte waren geweest. Nog een zachtere en nog een hardere erbij had mij nog blijer gemaakt. En sowieso als de vibraties dus diepere waren geweest, was het wel echt beter geweest.

Cyclonic technology

Jimmyjane love pods haloDe cyclonic technology, ik weet nooit zo goed wat ik van zulke termen moet vinden hoor, maar het voelt wel echt lekker. De ronddraaiende vibratie om mijn clitoris vond ik echt super lekker en ook echt wel anders dan hoe het met normale vibrators voelt. Ik zou het persoonlijk geen geschenk van de Goden noemen hoor, dat is ook weer zo over de top, maar het voelde wel echt lekker. De ronddraaiende cirkels die de vibrerende pootjes maken om je clitoris heen zijn echt wel bijzonder. Het deed me een beetje denken aan de We-Vibe Gala.

Er zijn tien verschillende vibratiestanden, maar een aantal vond ik toch wel sterk op elkaar lijken. Ook voelde het alsof niet elk patroon wel lekker doorliep. Misschien dat sommige mensen dit juist lekker vinden, maar steeds een hele korte pauze na elke ‘serie’ vind ik zelf niet prettig en voor mij voelt het dan alsof het patroon gewoon niet goed aansluit.

Maar er waren zeker een paar patronen die ik echt heel erg lekker en opwindend vind. Om klaar te komen had ik toch even het steady standje nodig, maar voor het grootste deel van de tijd dat ik deze toy gebruikte, maakte ik toch gebruik van een patroon. Dit maakt juist deze toy lekker en uniek.

Conclusie

Jimmyjane love pods haloHet was voor mij echt even afwachten of deze toy zou werken, maar hij heeft me echt positief verrast. De cyclonic technology vind ik echt lekker en vernieuwend. De Halo zelf ligt ook lekker in de hand en ziet er mooi uit. Deze sextoy is echt anders dan anders, dat is iets wat niet altijd goed uitpakt, maar wat mij betreft heeft JimmyJane hier een hele leuke toevoeging aan hun collectie gedaan. Ik vind de Love Pods Halo wel vrij duur, maar het is dan ook wel een aparte toy.

Je kan de JimmyJane Love Pods Halo hier bestellen bij Willie voor 106,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

6 Reacties

 1. Ik vind hem wel een beetje lijken op de svakom cookie!

  Antwoord
  • Ja, een beetje wel inderdaad! Alleen bij de Cookie bewegen de pootjes en dat doen deze niet. Ik heb trouwens nu een nieuwe, verbeterde versie van de Svakom Cookie om te testen. Die heeft aan de achterkant nog een vibrator gedeelte er aan zitten.

   Antwoord
   • Je bedoelt de svakom nymph? Wat is het verschil tussen deze en de nymph? Sta namelijk op het punt om die nymph te kopen?

    Antwoord
    • De Nymph beweegt en deze niet. Deze heeft drie vibrator motoren in de pootjes zitten. De nymph heeft aan de achterkant een vibratie motor. De nymph heeft wel krachtigere vibraties. Maar het zijn echt twee heel verschillende toys. Niet met elkaar vergelijkbaar eigenlijk.

     Antwoord
     • Wat brengt de rand eigenlijk bij? Want je hebt ook de love pod tre, en enige verschil lijkt deze rand?

     • De Love Pod Tre heb ik zelf nog niet getest, maar ik kan me zo voorstellen dat die eigenlijk makkelijker aansluit als je clitoris wat dieper ligt.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.