Sekstoy review: JimmyJane Glo Rabbit

21-10-2019

Sekstoy review: JimmyJane Glo Rabbit

JimmyJane is zo’n merk waarvan ik van tevoren nooit weet wat het gaat worden. Sommige toys van dit merk zijn super tof, zoals bijvoorbeeld de JimmyJane Ascend 4, maar anderen werken weer helemaal niet zo goed. Altijd even afwachten dus. Dit keer kreeg ik de JimmyJane Rabbits Glo Rabbit van JimmyJane zelf. Ik had nog niet eerder een duovibrator van JimmyJane geprobeerd, dus ik was hier wel heel benieuwd naar.

Pocherige verpakking

Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit

De verpakkingen van JimmyJane zien er altijd verzorgd uit. Niet bijster origineel, maar wel mooi. De teksten op de doos komen meestal een beetje pocherig over, zo ook op deze doos. Dit is een toy waar íedereen van houdt, en je krijgt de best mogelijke ervaring als je deze geliefde vibrator gebruikt en dan heeft ‘ie ook nog eens het meest comfortabele handvat wat er ooit is gemaakt. Nou. Dat je ’t even weet.

De looks & specs van de JimmyJane Glo Rabbit

Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit

De Glo Rabbit ziet er wel heel tof uit vind ik. Je ziet natuurlijk heel veel roze seksspeeltjes, maar dit vind ik wel echt een mooie kleur roze, net even wat anders. De vorm vind ik er ook goed en aantrekkelijk uitzien. De JimmyJane Glo Rabbit is gemaakt van siliconen en helemaal bodysafe. Hij is niet giftig en niet poreus. De duovibrator is oplaadbaar en waterproof. Helemaal goed dus. Wanneer je glijmiddel gebruikt bij een siliconen toy, gebruik dan glijmiddel op waterbasis, anders kan je toy beschadigd worden.

Lekker zacht

Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit

Wat me gelijk opvalt aan de JimmyJane Glo Rabbit, is dat ‘ie zo lekker aanvoelt. Het siliconen is heel lekker zacht. De vibrator zelf is super flexibel. Zowel het staafgedeelte als de clitorisstimulator. En dat handvat, waar ze zo over liepen op te scheppen, ligt inderdaad lekker in de hand.

Opwarmfunctie

Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit

Siliconen neemt vrij snel een andere temperatuur aan. De Glo Rabbit heeft een speciale opwarmfunctie. Als je het onderste knopje een paar seconden indrukt, gaat de vibrator opwarmen. Je moet wel even geduld hebben, want het duurt een paar minuten voor ‘ie op temperatuur is. Het middelste gedeelte van de staaf is eigenlijk het enige deel dat warm wordt. Hij wordt 40 graden, wat dus net iets hoger is dan je normale lichaamstemperatuur.

I like it hot!

Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit

Wanneer ik het in mijn hand voel, voelt het inderdaad wel lekker warm. Maar als ik een trui aan heb en ik stroop mijn mouw even op en hou dan de opgewarmde vibrator tegen mijn arm, voel ik bijna geen temperatuurverschil met mijn huid. Wanneer ik de vibrator inbreng, voel ik dat ‘ie niet koud is, maar dat ‘ie echt opgewarmd is, voel ik helaas niet. Super jammer, want als je dat wel voelt, is het echt heel erg lekker! Van mij had ‘ie wel een paar graden warmer gemogen.

De knopjes

Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit

De JimmyJane Glo Rabbit heeft twee knopjes. Het onderste knopje is dus voor de opwarmfunctie. Het bovenste knopje is voor de verschillende vibratiestandjes. Ik vind het wel wel jammer dat daar maar één knopje voor is. Want dat betekent dat je de staaf en de clitorisstimulator dus niet los van elkaar kan bedienen.

Volgens de verpakking zijn er tien vibratiestandjes, maar ik voel er maar negen. Drie steady en zes vibratiepatronen. Er zitten wel lekkere vibratiepatronen bij, terwijl ik daar niet per se fan van ben. Wat ik wel jammer vind, is dat er niet één patroon bij zit waarbij de clitorisstimulator en de staaf om en om trillen. Dat is juist iets wat ik altijd erg lekker vindt. De vibraties voelen goed. Ze zijn redelijk krachtig en zeker niet te buzzy. Persoonlijk hou ik wel van nog krachtigere en nog diepere vibraties, maar deze JimmyJane Glo Rabbit kon mij toch zeker wel bevredigen.

Super flexibel

Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit Sekstoy review: jimmyjane glo rabbit

Wat ik het leukste, of eigenlijk het lekkerste, aan deze duovibrator vind, is hoe flexibel hij is. De meeste duovibrators zijn niet zo flexibel en daardoor kan je ze meestal beter maar stil houden, want bij beweging gaat de clitorisstimulator al snel van z’n plek. Maar dat is bij deze JimmyJane Rabbit Glo dus niet zo. Door al die flexibiliteit kan je gewoon stoten met de vibrator, terwijl de clitorisstimulator gewoon op de goede plek meebeweegt. Dat voelt echt heel lekker. De top van de vibrator raakt mijn G-spot ook nog, dus dat is helemaal een feestje. Super veel stimulatie op deze manier.

Conclusie

De JimmyJane Rabbit Glo Rabbit is echt wel een hele lekkere duovibrator. Hij voelt super zacht en flexibel aan en de vibraties zijn oké. Door de flexibiliteit kan je met de toy bewegen en dan nog blijft de clitorisstimulator op z’n plaats. De opwarmfunctie had wel wat warmer gemogen en het was ook nog lekkerder geweest als je de staaf en de clitorisstimulator apart van elkaar zou kunnen bedienen.

Je kan de JimmyJane Glo Rabbit hier bestellen bij Bol, momenteel vet in de aanbieding!
Of hier bij Willie voor 89,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.