JimmyJane Ascend 4

13-10-2017

Over de JimmyJane Ascend 4 heb ik weer een vlog en een blog gemaakt. De vlog zie je hier, voor de blog scrol je iets verder naar beneden.

JimmyJane

Hoewel ik het merk JimmyJane al jaaaaren ken, had ik nog nooit een sextoy van dit merk uitgeprobeerd. Veel vond ik er best wel leuk uitzien, maar later toen ik me wat meer ging verdiepen, kwam ik best wel wat negatieve reviews over dit merk tegen. Maar alsnog was ik zelf erg benieuwd, want er zaten best wel wat exemplaren bij die ik er erg interessant uit vond zien. Molly van JimmyJane stuurde mij de Ascend 4 op, in ruil voor mijn eerlijke review.

Hondenspeeltje of sextoy?

Jimmyjane ascend 4Toen ik deze sextoy binnen kreeg, vond ik het eigenlijk maar een raar ding met twee van die bollen. Ik moest gelijk denken aan zo’n online quiz: Dog toy of sex toy? Deze vibrator zou daar zo tussen kunnen, want het deed mij eigenlijk meer denken aan een hondenspeeltje dan aan een sextoy. De Ascend 4 is gemaakt van siliconen, waterproof en oplaadbaar en zit in een eenvoudige maar prima doos. Wat ik een leuk detail vind, is wanneer je de doos open maakt, aan de binnenkant van de flap de tekst ‘Hello, Sexy.’ Staat. Cute toch?

Standjes en patronen

Jimmyjane ascend 4In elke bol zit een motor, maar in de kleine bol voel je de vibraties echt wel een stuk krachtiger dan in de grote bol. Volgens de doos heeft hij ‘3 speeds and 3 modes’ wat me een beetje in de war bracht, maar wat ze denk ik bedoelen (want zo is het ook) heeft hij 1 steady vibratie (in 3 snelheden) en 2 patronen (elk in 3 snelheden). Je hebt eigenlijk dus 9 standen, eerst 3 keer steady vibratie (zacht, medium en hard), en dan het eerste vibratie programma, wat je eerst zacht hebt, dan medium en dan hard, en dan het tweede vibratiepatroon, wat je ook weer eerst zacht, dan medium en dan hard hebt.

Hoewel ik de laatste tijd vibratiepatronen meer ben gaan waarderen, vond ik deze vibratiepatronen niet echt bijzonder. De tweede is wel oke, maar normaal doet zo’n hard-zacht-hard-zacht patroon het wel voor me, maar ik weet niet waar het aan lag, deze deed dat niet. Maar de gewone steady vibratie standjes waren dan wel weer echt prima. Lekkere diepe vibratie en bij de kleine bol ook echt krachtig. De grote bol vibreert naar mijn zin iets te zacht, maar in elk geval wel fijn diep.

Twee kanten, één knopje

Jimmyjane ascend 4Ik vind het leuk dat je in één vibrator twee verschillende vormen hebt, want beide kanten voelen ook echt wel heel anders. En je hebt ook echt verschillende manieren waarop je deze vibrator kan gebruiken. Zelf hou ik altijd erg van clitorale stimulatie, dus in de eerste instantie heb ik de kleine bol als clitorisstimulator gebruikt. Dat ging erg goed, het was heel effectief. Door de diepe trillingen was het voor mij niet moeilijk om klaar te komen.

De toy ligt ook lekker in de hand, al voelt je hand na een tijdje wel wat raar aan omdat er in de grote bol ook een motor zit. Deze kan je niet apart van elkaar bedienen, want deze sextoy heeft maar één knopje. Ik begrijp echt niet zo goed waarom zoveel toys tegenwoordig maar één knopje hebben. Oké, het neemt natuurlijk lekker weinig ruimte in. Maar hallo, ik wil ook een beetje bedieningsgemak! Dat mis je gewoon wel echt, met maar één knopje. Zeker bij een vibrator als deze, die wel 9 standjes heeft. Wanneer je per ongeluk net een keertje teveel drukt, en je favoriete standje dus één standje terug is, moet je weer door alle opties heen drukken voor je weer bij ‘jouw standje’ bent. Beetje irritant dus.

Waar is dat knopje?

Jimmyjane ascend 4Natuurlijk kan je deze vibrator ook inwendig gebruiken. Ik weet niet of de grote bol ook bedoeld is voor inwendig gebruik, maar ik vond hem daar te groot voor. De kleine bol ging wel echt prima. Het is jammer dat het knopje in het midden, op het halsje, zit. Wanneer je de kleine bol hebt ingebracht, kan je nog net bij het knopje, maar bij mij zat die echt al tussen mijn kleine schaamlippen, en het was niet echt dacht ik dacht: wow, handig dit. Maar aangezien ik over het algemeen toch gewoon voor steady vibratiestandjes 3 ga (dat is echt mijn go to standje voor bijna elke sextoy), had ik het knopje verder ook niet echt nodig.

Wanneer de kleine bol dus in je kutje zit, stimuleert de vibratie natuurlijk de binnenkant van je vagina. Maar de grote bol zit tegen je schaamlippen aan, dus die worden daarmee ook nog gestimuleerd. Ik vond het wel lekker, maar werd er niet echt wild van en kon op deze manier ook niet klaarkomen. De grote bol zat niet echt lekker tegen mijn clitoris, en van inwendige vibratie kom ik eigenlijk ook nooit klaar, dus nou ja. Het was wel lekker als een soort voorspel. Wat ik wel grappig vond, is dat ik de vibraties zelfs in mijn anus voelde, terwijl de vibrator daar echt niet tegenaan zat. Zo erg trillen de diepe vibraties door.

Girl-on-girl-actie!

Jimmyjane ascend 4Volgens de verpakking was deze Ascend 4 ook geschikt voor ‘simultaneous partner play’. Het was me niet helemaal duidelijk of ze nou bedoelen dat je gewoon naast elkaar kan gaan liggen masturberen, of dat je deze toy met een partner kan gebruiken. Ik ging voor de laatste optie, en omdat ik niet echt zag hoe dit voor iemand met een vagina en iemand met een piemel samen zou werken, ging ik voor twee personen met vagina.

Heel toevallig had ik een girls only feestje, dus met in mijn tas (o.a.) de JimmyJane Ascend 4 ging ik daarheen. Laat op de avond belandde ik met mijn mooie vriendin Monique in de jacuzzi (ja, dat zijn de betere feestjes). Natuurlijk ging de Ascend 4 ook mee in bad, aangezien hij toch waterproof ik. Monique kwam met haar gezicht naar mij toe op mijn schoot zitten en de Ascend zat tussen ons in. De kleine bol tegen mijn clitoris en de grote bol tegen haar clitoris. En al zoenend begonnen we zo tegen elkaar aan te rijden. Een soort droogneuken, maar dan in water, met een sextoy er tussen in. En echt, dit was echt heel goed. Dit was echt zo lekker en zo opwindend!

Schaar-stress

Jimmyjane ascend 4Ik had eigenlijk helemaal niet verwacht dat dit zou gaan werken. Ik dacht dat we moesten gaan scharen (en dat had ik nog nooit gedaan, en omg wat als ik het helemaal niet kan, wat als het heel moeilijk is? Argh! Schaar-stress!) en dat die toy nooit zou blijven zitten en dat dit gewoon leuk stond op de doos als tekst, maar dat het helemaal niet waar was. Boy was I wrong.

Dit was echt een van de geilste ervaringen die ik heb gehad met het samen gebruiken van een sextoy. Meestal als je samen een sextoy gebruikt, is één de gever en één de ontvanger. Maar in dit geval waren we het allebei. En het feit dat Monique ook nog eens ontzettend sexy is, hielp natuurlijk ook mee. Maar echt, wil je een speeltje wat geschikt is voor twee mensen met een vagina, dan is de JimmyJane Ascend 4 wel echt een aanrader.

Je kan natuurlijk ook de kleine bol in je vagina inbrengen en dat de andere persoon dan tegen de grote bol aan rijdt, maar dat heb ik zelf niet geprobeerd, omdat ik dus de inwendige stimulatie niet heel lekker vond.

Conclusie

Deze JimmyJane Ascend 4 heeft me echt verrast. Het is een super veelzijdige toy met echt lekkere vibraties. Qua vorm moest ik er zelf even aan wennen, maar ik vind het eigenlijk wel koel dat dit zo’n andere vorm is dan alle andere sextoys. Er zijn al zoveel sextoys met dezelfde vormen, dit is lekker vernieuwend en dat nodigt dus ook uit tot experimenteren. En experimenteren is altijd leuk vind ik. Zeker met sextoys. Wat helemaal leuk is, is dat de JimmyJane Ascend 4 ook gewoon echt heel vriendelijk geprijsd is.

Je kan de JimmyJane Ascend 4  hier bestellen bij Amazon.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Dat knopje was vaag, maar dat ding heel geil <3

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] JimmyJane Acend 4 […]
  2. Sextoy review by Tess: JimmyJane Love Pods Halo | Tess Tesst - […] Sextoy review en vlog by Tess: JimmyJane Ascend 4 […]
  3. Sextoy review by Tess: Lovehoney Uprize | Tess Tesst - […] toen ik een datenight had met mijn lieve vriendinnetje Monique (je weet wel, die van de JimmyJane Ascend 4)…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.