Jil Sasha

17-08-2018

Sextoy review by Tess: Jil Sasha

Jil is één van de merken van Shots Media, een Nederlands bedrijf. Ik had nog nooit iets getest van dit merk en dan ben ik altijd extra nieuwsgierig. Van Dries van Shots Media mocht ik een toy kiezen uit de Jil lijn om te reviewen. Het werd de Jil Sasha, een wand vibrator die aan twee kanten te gebruiken is.

De verpakking van de Jill Sasha

Jil sasha Jil sasha

De verpakking van de Jil Sasha is vrij basic. Ondertussen lijkt het er op dat een witte doos met shiny foto van de toy die er in zit de standaard is geworden. Zo ook bij deze sextoy. Aan de zijkanten vind je wat informatie over het seksspeeltje en op de achterkant in negen talen een verhaaltje over hoe deze vibrator toch jouw diepste verlangens zal gaan vervullen. En hoewel Shots een Nederlands bedrijf is, is dat niet te zien aan de Nederlandse tekst op de verpakking, die toch een aantal fouten bevat. Wat me ook opvalt, is dat op de voorkant van de doos de tekst ‘for women’ staat (waarom doen bedrijven dit nog steeds?) terwijl op de achterkant juist staat uitgelegd dat dit seksspeeltje zo ideaal is voor paren. Nu ga er ik vanuit dat hier niet alleen lesbische paren mee bedoeld worden, dus dat is wel wat apart. Een leuk detail op de verpakking vind ik wel de stoffen Jil ‘zegel’ om het zo maar even te noemen. Een klein, rond stukje stof met het logo.

Specs van de Jill Sasha

Jil sasha Jil sasha

De Jil Sasha is gemaakt van siliconen, oplaadbaar en waterproof. Hij kan dus aan beide kanten vibreren en dat kan hij (aan beide kanten) in tien standjes, waarvan drie steady. Hij heeft drie knopjes en ik moet bekennen dat ik nog steeds niet begrijp welk knopje nu precies waarvoor is. Maar je hebt in elk geval steeds maar één knopje waarmee je dus door de standen kan klikken. Je kan alleen een standje omhoog en niet een standje terug. Dus als het vorige standje toch lekkerder was, moet je weer door alle standjes heen klikken. Ik kreeg de Jil Sasha in roze uitvoering, maar hij is er ook nog in het zwart en paars.

Weet wat je bestelt

Jil sasha Jil sasha

Ik zeg misschien niet vaak genoeg hoe belangrijk het is om, wanneer je in een online sexshop iets bestelt, heel goed de productomschrijving te lezen. Zodat je wel goed weet wat je nu eigenlijk bestelt. In dit geval had ik dat zelf dus (weer) niet goed genoeg gedaan. Ik heb iets soortgelijks al eens gehad met een dildo die véél groter bleek te zijn dan ik had verwacht. Deze keer ging ik er vanuit dat dit een normale wand vibrator was, maar dan dus wel eentje die aan twee kanten te gebruiken is. Maar toen ik ‘m thuis voor het eerst uit de doos haalde, was ik super verbaasd over hoe flexibel de Jil Sasha was. Ik bedoel, elke wand vibrator heeft wel een beetje dat de kop wat heen en weer kan bewegen, maar dit is echt flexibel to the max. De kop kan echt het handvatgedeelte aanraken en je kan de hele sextoy tot een rondje vormen. Als je ‘m heen en weer zwiept in je hand, ziet het er uit als een, eh ja, als een wat eigenlijk? Hij zwiept in elk geval alle kanten op. Had ik niet verwacht. Als ik gewoon het filmpje bij de productomschrijving had gekeken, had ik iets meer geweten hoe flexibel dit seksspeeltje zou zijn, maar, niet gedaan. Dus: let altijd goed op!

Super flexibel

Jil sasha Jil sasha

In de eerste instantie vond ik die flexibiliteit maar niks. Ja, ik vind het fijn als een seksspeeltje een beetje flexibel is, maar bij een wand vibrator: not so much. Met een wand vibrator wil ik gewoon wel wat druk kunnen uitoefenen, zonder dat het ‘nekje’ om knikt. En ik was bang dat dat met deze Jil Sasha nu dus niet zou lukken. Ik zag het al voor me hoe de Jil Sasha net het juiste plekje zou raken, ik wat meer druk zou uitoefenen, en de nek dan ineens verder zou door buigen. Maar, je weet natuurlijk pas zeker hoe dit werkt als je het probeert. Dus, tijd voor een test.

De test

Jil sasha Jil sasha

Het middelste knopje dient in elk geval (ook?) als powerknopje. Het bovenste knopje kan je gebruiken om door de verschillende standen van de wand-kop heen te klikken. De vibraties voelen best wel diep en krachtig en dat voelde dus ook echt heel lekker. Door het super flexibele materiaal moest ik ‘m wel anders vasthouden dan ik normaal bij een wandvibrator gewend ben. Normaal zou ik gewoon het handvat vasthouden, maar als ik dat bij de Jil Sasha doe, dan is inderdaad de kans groot dat het nekje ineens knikt waardoor de druk heel erg verandert en dat is irritant. De Jil Sasha hield ik dus liever gewoon echt recht achter de kop vast. Qua vorm ligt dat eigenlijk super lekker in de hand, alleen trillen je vingers wel mee en dat is na een tijdje wel irritant.

Oeh, what does this button do?

Jil sasha Jil sasha

De andere kant van deze sextoy kan dus ook nog trillen. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij de Jil Sasha en misschien ligt het aan mijn geheugen, maar ik kom er dus niet achter wat ik nu precies moet doen om er voor te zorgen dat alleen de andere kant van de vibrator trilt. Soms gingen beide kanten tegelijk trillen en soms lukte het ineens, maar een volgende keer kon het net zo goed zijn dat ik het gewoon helemaal niet voor elkaar kreeg. Voor mij was het dus een kwestie van random op knopjes drukken en hopen dat het uiteindelijk goed kwam.

Maar als het dan eindelijk gelukt was, dan werkte het ook goed. Ook deze kant heeft fijne krachtige en diepe vibraties en je kan ‘m zowel op je clitoris als vaginaal gebruiken. Of anaal. Net wat je lekker vind. Dat vind ik gelijk ook wel het toffe aan deze sextoy: hij is best wel veelzijdig. De prijs vind ik alleen wel aan de hoge kant. Voor een sextoy van net geen honderd euro verwacht ik ook echt wel wat en dat maakt de Jil Sasha niet helemaal waar.

Partnervibrator

Jil sasha Jil sasha

Ik heb deze vibrator ook samen met een partner gebruikt en dat was ook echt super leuk, behalve dat het in de hitte van de strijd soms nog lastiger was om de juiste knopjes in te drukken. Want als ik het zo voel, voel ik de knopjes best duidelijk zitten. Maar op die momenten was dat toch echt minder. Op de achterkant van de toy staat het logo van Jil ook nog, en dat is ook voelbaar. En nou ja, ik had het er soms wel moeilijk mee. The struggle is real, mensen. Maar ook dit lukte uiteindelijk wel weer en het was leuk. Met de smalle vibratorkant kan je makkelijk allerlei gebieden van elkaars lichaam stimuleren, maar ook voor anaal bleek dit erg leuk. We hadden er allebei veel plezier van en dat vind ik tof. Dit is natuurlijk geen standaard koppelvibrator, zoals die koppelvibrators die echt bedoeld zijn voor tijdens het neuken, maar ik vind zelf zo’n toy die gewoon echt voor beide partners lekker is om te gebruiken bij allerlei gerotzooi ook leuker.

Ik kan me ook voorstellen dat deze Jil Sasha voor twee mensen met een vulva ook super leuk en lekker is om te gebruiken. Als je het voor elkaar krijgt om beide delen te laten vibreren dan tenminste. Het zal dan wel even zoeken zijn naar een fijn standje, maar als je dat eenmaal hebt, kan het denk ik heel tof zijn. Ga ik zeker nog een keer proberen.

Conclusie

De Jil Sasha heeft me verrast. In de eerste instantie door de flexibiliteit die ik niet verwacht had, maar verder vooral in dat hij echt leuk is om samen te gebruiken. De flexibiliteit, die volgens mij het unique selling point is van deze Jil collectie, voegt voor mij niks toe. Ik had deze toy echt fijner gevonden als ‘ie een stuk minder flexibel was geweest. Ook de knopjes zijn voor mij super onlogisch en ik had hier zeker een gebruiksaanwijzing bij kunnen gebruiken. Maar ondanks dat, heb ik toch echt wel genoten van deze sextoy.

Je kan de Jil Sasha hier bestellen bij Shotstoys. Hij kost 99,95 maar met de code Jil25 krijg je 25% korting op alle Jil vibrators!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sekstoy review door Tess: Mjuze The Lithe | Tess Tesst - […] het zaklampje van je telefoon dan maar aan, anders vind je de knopjes nooit. Zoals onderhand een beetje traditie…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.