Je Joue Mimi Soft

13-12-2019

Sextoy review: Je Joue Mimi Soft

Je Joue is zo’n merk wat ik gewoon tof vind. Dit is echt zo’n merk waarbij je aan alles ziet dat ze echt aandacht besteden aan hun ontwerpen. Zowel van de sextoys als van de verpakkingen. Het is allemaal gewoon mooi en zit goed in elkaar. Daar hou ik van. Ik kreeg van Je Joue de Je Joue Mimi Soft. Eerder testte ik al de Je Joue Rabbit Bullet, waar ik erg van onder de indruk was.

Love de verpakking

Je joue mimi soft Je joue mimi soft

Zoals ik net al zei, de verpakking is gewoon weer echt heel mooi. Van een afstandje valt het nog niet zo op, maar als je dichterbij kijkt, zie je hoe mooi het patroon op de doos is. Het doosje is ook hard en super geschikt om je toy in te bewaren. De sleeve die er omheen zit, is minder mooi. Maar ik denk dat die vooral handig is voor winkels. Zodat mensen kunnen zien wat er in dat mooie doosje zit.

Inhoud & specs

Je joue mimi soft Je joue mimi soft

In de verpakking vind je natuurlijk de Mimi Soft, maar ook een boekje met andere Je Joue seksspeeltjes, de gebruiksaanwijzing en een magnetisch USB-oplaadkabeltje. Het laderdeel is zo gevormd dat het echt goed aansluit op de toy en ook zie je het Je Joue logo er op. Wat erg handig is, voor als je niet zo georganiseerd bent (net zoals ik) en je ineens een lader vindt, en je afvraagt waar die nou weer van is.

De Mimi Soft is gemaakt van siliconen en is dus helemaal bodysafe. Ook is de Mimi waterproof. Er zijn vijf verschillende steady vibratiestanden en zes patronen. De patronen kan je ook nog harder en zachter zetten.

Je Joue Mimi vs. Je Joue Mimi Soft

Je joue mimi soft Je joue mimi soft

Je hebt ook nog een gewone Mimi, maar de Mimi Soft heeft een extra zacht bovenkantje. Je kan met je vinger de bovenkant ook echt indrukken. Ik vind de Je Joue Mimi er aantrekkelijk uitzien. Als ik ‘m vasthou, voelt dat ook gelijk al goed. Hij ligt echt lekker in m’n hand, hij voelt zacht en rond. Dit is wel het gevoel wat ik fijn vind om te krijgen bij een sextoy. En dat terwijl hij er dus verder niet per sé echt uitziet zoals je van een seksspeeltje zou verwachten.

De knopjes van de Je Joue Mimi Soft

Je joue mimi soft Je joue mimi soft

Aan de onderkant van de Mimi zitten drie knopjes. Een plus, een min en het middelste knopje heeft een soort S logo er op. Dat is het knopje voor de patronen. De knopjes zijn klein en drukken niet heel makkelijk in. Met moeite zou je wel kunnen voelen welk knopje wat doet, omdat het plusje echt op het knopje ligt, terwijl de min er in ligt. Maar als ik bezig ben, dan is dit voor mij te subtiel en is het een kwestie van proberen welk knopje wat doet.

De knopjes zijn voor mij het enige nadeel aan de Je Joue Mimi Soft, want verder vind ik dit echt een super fijne toy. Veel fijner dan ik eigenlijk gedacht had. Ik ben niet iemand die per sé voor zachte toys gaat, dus zelf had ik misschien sneller voor de gewone Mimi gekozen, maar nu ben ik toch blij dat ik deze softe versie heb.

Awesome vibraties

Je joue mimi soft Je joue mimi soft

De vibraties zijn echt super fijn. Ze zijn heel diep. Je hoort het gelijk als als je de Je Joue Mimi Soft aan zet. Zo’n laag, brommend geluid. Zeker niet zo’n hard geluid, trouwens. De vibraties voelen super lekker. Precies het soort vibratie waar ik van hou. Op de twee laagste standjes voelen de vibraties anders dan bij andere vibrators. Het deed me denken aan de motor van een auto die net gestart is. Het voelt net niet helemaal steady, maar ook niet als een patroon. Het is lastig uit te leggen, maar het voelt wel echt lekker. Vanaf standje drie voelen de vibraties weer ‘normaal’, maar dan wel heel diep dus. En krachtig.

Plat ei

Je joue mimi soft Je joue mimi soft

De Je Joue Mimi heeft een beetje de vorm van een plat ei. Ja, ik zou ook kunnen zeggen een mooie, ronde, platte steen. Maar ik noem het een plat ei. Ik dacht dat ik ‘m met het smalste gedeelte zou gebruiken. Gewoon dat puntje, in de lengte, tussen mijn schaamlippen, zodat ‘ie mijn clitoris zou raken. Maar in de praktijk vond ik het nog veel fijner voelen om de Mimi juist dwars te gebruiken en er mee te bewegen. Bijna zoals een tong bij orale seks zou doen. Met glijmiddel er bij, voelde dat echt zo lekker. De zachte top hielp hier echt heel erg bij. Ik kon nu makkelijk variëren en soms wat meer druk uitoefenen, zonder dat het pijnlijk of te heftig werd.

Voor mij is dat best apart, want met de meeste seksspeeltjes beweeg ik maar vrij weinig. Ik zoek meestal gewoon een lekker plekje op, en daar hou ik de vibrator dan stil. Maar met de Je Joue Mimi Soft voelde beweging echt zo goed!

Veelzijdig

Je joue mimi soft Je joue mimi soft

Dat is eigenlijk ook het leuke aan de Je Joue Mimi, hij is heel veelzijdig. Want hoewel die beweging dus mijn favoriete manier was om de Mimi te gebruiken, kan je er nog meer mee. De Mimi ligt plat ook echt heel lekker in je hand en wanneer je je hand dan weer tegen je vulva drukt, voelt dat ook heel fijn. Als iemand anders dit bij je doet, voelt het ook heel lekker en intiem. En met een beetje glijmiddel kan je ook nog zachtjes heen en weer bewegen. Op deze manier kan je ook andere plekken van het lichaam stimuleren. Zeker met z’n tweeën vind ik dit super leuk en erotisch.

Conclusie

Ik vind de Je Joue Mimi Soft echt een heerlijke toy. Ik denk dat deze toy een aanrader is voor heel veel mensen. Of je nou nog helemaal geen sekstoys hebt, of dat je er al meerdere hebt, de Mimi is, denk ik, altijd een goede toevoeging. Je kan er lekker mee experimenteren, de vorm nodigt echt uit om dat te doen. En bovenal zijn de vibraties gewoon écht heel goed.

Je kan de Je Joue Mimi Soft hier bestellen bij Bol, voor rond de 65 Euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.