Je Joue Hera

07-11-2022

Je Joue is denk ik best een ondergewaardeerd sextoymerk. Ik ben echt Je Joue fan. De Je Joue toys zijn eigenlijk altijd goed. De vibraties zijn altijd super diep en er wordt zoveel nagedacht over de designs. En de prijs is altijd redelijk voor wat je krijgt. Ik hou van Je Joue! Vandaag vertel ik je over de Je Joue Hera – sleek, rabbit vibrator. Ik kreeg ‘m op Erofame, van Je Joue zelf.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, allebei bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 steady standen en 6 patronen.
Waterproof: ja
Verkoopprijs: (rond de) 76 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Ja, fijn weer!

De verpakking en de inhoud

De je joue hera in de verpakking De verpakking van de je joue hera is open en je ziet de inhoud.

De Je Joue verpakkingen hebben altijd een heel mooi verenprintje. Op het eerste gezicht valt het misschien niet zo op, maar als je beter kijkt, zie je hoe mooi het is. Nu moet ik wel zeggen dat ik niet echt gek ben op de kleur van deze verpakking. Meestal zijn ze paars, maar dit gelige is niet helemaal mijn kleur. Ik vind het wél heel tof dat Je Joue echt zo’n eigen stijl heeft en niet mee gaat met de witte verpakking met foto van de toy!

De verpakking voelt stevig en luxe aan. In de doos, die je openschuift als een laatje, vind je natuurlijk de Je Joue Hera zelf, maar ook het oplaadkabeltje, een boekje met nog meer Je Joue toys er in en een boekje met wat instructies. De uitgebreide gebruiksaanwijzing kan je op de website van Je Joue vinden.

Mijn eerste indruk van de Je Joue Hera

De je joue hera in mijn hand. De je joue hera naast een lipstick

Het siliconen van de Hera voelt heel lekker zacht. De toy voelt ook net wat zwaarder aan dan je misschien zou verwachten, waardoor het gelijk degelijk en luxe voelt. Ik vind ‘m voor een duovibrator vrij klein en hij heeft ook een wat aparte vorm. Ze noemen zelf de clitorisstimulator ook een ‘thumb’, oftewel een duim. En daar doet ‘ie me ook aan denken.

Het deel van de Hera wat je in de vagina inbrengt is aan de bovenkant wat dikker dan aan de onderkant. De onderkant is echt vrij smal. Hierdoor zal ‘ie waarschijnlijk heel comfortabel zitten als je ‘m ingebracht hebt. De ‘duim’ is erg flexibel, wat een goede eigenschap is voor een clitorisstimulator aan een duovibrator.

Er is ook nog een andere variant van de Hera, de Je Joue Hera Flex. Bij die variant kan je het inwendige deel verbuigen. De Flex is er in roze en zwart. De gewone Hera is er in het paars.

Onderop de Hera zit een siliconen rondje, dat bedekt het oplaadpunt en zorgt er voor dat de vibrator waterproof is.

De Je Joue Hera heeft drie knopjes: een plusknopje, een minknopje en een knopje om door de verschillende patronen te klikken.

De test van de Je Joue Hera

De knopjes van de je joue hera De je joue hera naast een flesje sliquid

Bij siliconen sextoys gebruik je het beste waterbasisglijmiddel. Siliconenglijmiddel kan het siliconen van de toy aantasten. Ik kies altijd voor een waterbasisglijmiddel zonder glycerine en parabenen, omdat dat de vagina kan irriteren. Ik gebruik meestal Sliquid of Pjur Woman Nude.

Zoals ik al verwacht had, zijn de vibraties van de Je Joue Hera echt heel fijn. In het Engels noemen ze zulke vibraties ‘rumbly’ en wij vertalen dat met ‘diep’, maar rumbly is toch echt meer passend voor wat deze vibraties zijn. De laagste standjes zijn heel fijn zacht, maar dus wel heel diep, waardoor ze nog steeds heel fijn stimulerend zijn.

Zelf hou ik van veel power, dus ik ga altijd voor het hardste steady standje, zo ook bij de Hera. De staaf en de duim hebben elk een eigen motor en die versterken elkaar, waardoor het gewoon superfijn voelt.

Normaal ben ik niet zo van de vibratiepatronen, maar de Hera heeft een paar patronen waar ik toch wel heel lekker op ga. Wanneer de stimulatie door deze patronen een beetje afgewisseld wordt, voelt dat echt héél goed!

De vorm van de Je Joue Hera

De je joue hera in mijn hand, en ik trek aan de clitorisstimulator. De je joue hera van schuin-achteren gezien.

De vorm was voor mij even wennen. De duim is vrij breed, terwijl ik juist hou van iets meer gerichte stimulatie op mijn clitoris. Maar omdat ‘ie zo flexibel is, lukte het me om ‘m zo te positioneren dat hij precies de stimulatie gaf zoals ik het fijn vind.

Wat ik ook een pluspunt vind van deze Hera vibrator, is dat je er ook zachtjes mee kan stoten terwijl je dan nog steeds vibraties tegen je clitoris houdt! Door de flexibiliteit van de duim kan dit gewoon.

De vibrator heeft een iets gebogen vorm, dus hij raakt mijn G-spot wel een beetje, maar voor mij gaf ‘ie geen hele duidelijke G-spot stimulatie. Wat prima was, want de stimulatie die deze duovibrator wel geeft, is echt heel lekker!

Blended orgasms zijn een ding. Wanneer je de vagina (dus inwendig) stimuleert en tegelijkertijd de clitoris óók stimuleert, krijg je extra lekkere, diepe orgasmes. Dat is iets wat de Je Joue Hera ook zeker doet. En ik hou er van!

Conclusie

De Je Joue Hera is een superfijne en vrij kleine rabbitvibrator. De vibraties zijn heel diep, echt ‘rumbly’. De vorm is net weer anders dan andere duovibrators, maar werkt echt heel goed. Dit is echt een vibrator waar ik blij van word.

Je kan de Je Joue Hera hier bestellen bij bol.com voor rond de 76 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.