Je Joue G-Kii

12-08-2019

Seksspeeltjes review door Tess: Je Joue G-Kii

Je Joue is een merk dat ik leuk vind, maar waar ik eerder nog maar één vibrator van getest heb. Dat was wel gelijk een hele goede. Maar nu kreeg ik van Willie de Je Joue G-Kii. Een vibrator voor je G-spot, met als bijzondere feature dat je ‘m kan buigen. G-Kii is wel een aparte naam, maar het klinkt wel lekker. Je spreekt het uit als djie-kie.

Prachtige verpakking van de Je Joue G-Kii

Je joue g-kii Je joue g-kii

Ik vind de Je Joue verpakkingen echt prachtig. Ik begrijp dat ze in een winkel niet heel erg opvallen, omdat ze vrij donker van kleur zijn, maar als je dichterbij kijkt zie je hoe mooi de print op de doos is. Zo’n mooie verpakking geeft mij gelijk een luxe gevoel. De doos is ook prachtig om je sekstoy in te bewaren. Wat wel apart is, in de doos zit eigenlijk nog een doos. Een zwarte Je Joue doos en daar in zit dan echt het seksspeeltje, de lader, een boekje met de Je Joue collectie en een gebruiksaanwijzing.

De specs van de Je Joue G-Kii

Je joue g-kii Je joue g-kii

De Je Joue G-Kii is gemaakt van siliconen en is dus helemaal bodysafe. Dat betekent dat het materiaal niet giftig is (helaas worden er nog steeds seksspeeltjes van onveilige materialen verkocht) en ook niet poreus. Je kan het dus goed en hygiënisch schoonmaken. De G-Kii is oplaadbaar met een magneetladertje en is ook waterproof. Aan de onderkant van deze G-spot vibrator vind je drie knopjes. Een plus- en een minknopje waarmee je ‘m harder en zachter kan zetten, en een rond knopje waarmee je door de verschillende vibratiepatronen kan klikken. Hij heeft vijf steady standjes en zeven vibratiepatronen. De patronen kan je ook harder en zachter zetten. En je kan de Je Joue G-Kii dus buigen!

Buig de G-Kii

Je joue g-kii Je joue g-kii

Ongeveer in het midden van deze vibrator zit een soort knop. De knop zit onder het siliconen en voelt een beetje apart. Niet zoals je zou verwachten bij een knop. Om de vibrator te buigen, moet je eerst deze knop indrukken. Terwijl je ‘m ingedrukt houdt, kan je de Je Joue G-Kii verbuigen. Soms gaat dit super makkelijk, maar soms lijkt het alsof de knop niet helemaal goed ingedrukt kan worden. Dan is het wat meer zoeken, maar uiteindelijk is het me tot nu toe altijd gelukt. In sommige standjes zit er nog wel een beetje beweging in. De G-Kii is een echte G-spot vibrator, dus hij staat altijd een beetje krom. Maar je kan ‘m dus nog veel verder buigen, zodat hij tegelijkertijd je G-spot en je clitoris zou kunnen stimuleren.

Unieke feature

Je joue g-kii Je joue g-kii

Best wel een unieke feature dit. Of nou ja, uniek misschien niet, maar je ziet dit niet zo vaak. De Mystery Vibe Crescendo kon je ook buigen, maar die was wel echt totaal anders qua vorm en ook niet echt geschikt voor G-spot stimulatie. Het leuke van deze buigfunctie is wel dat het de G-Kii multifunctioneel maakt. En dat je ‘m kan aanpassen  op jouw lichaam, want ieders vulva is weer anders.

De Test

Je joue g-kii Je joue g-kii

Met een beetje glijmiddel op waterbasis ging ik aan de slag. Bij een seksspeeltje van siliconen kan je beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken want dat kan je toy aantasten. Ik gebruikte Sliquid Sizzle, want dat is mijn favoriete glijmiddel. De Je Joue G-Kii is als gewone G-spot vibrator, dus zonder ‘m verder te buigen, echt heel erg lekker. De ronde kop raakt mijn G-spot makkelijk en heel goed. De vibraties zijn lekker diep, niet super krachtig. Ik vond vooral de combinatie van bewegen en vibraties erg fijn. De steady vibratiestandjes voelen alleen niet super steady. Het voelt een beetje zoals bij de We-Vibe Wish. Het lijkt eigenlijk alsof hij snel achter elkaar aan en uit gaat. Denk aan hoe de motor van een auto klinkt als ‘ie opstart. Dat idee. Het voelt wel echt heel lekker tegen mijn G-spot. Als clitorisvibrator vind ik dit minder fijn, daar voelt het dan voor mij net niet steady genoeg voor.

De Je Joue G-Kii gebogen

Je joue g-kii Je joue g-kii

Dan kan je dus de Je Joue G-Kii ook nog buigen, zodat je het uiteinde in kan brengen terwijl het andere deel tegen je clitoris rust. Een beetje zoals de We-Vibe koppelvibrators. Het was even zoeken om te kijken hoe ver ik ‘m moest buigen, maar na de eerste keer weet je dat ook wel. Als ik het goed voel, zitten er twee motoren in de G-Kii. Eentje in de top van de vibrator en één bui het uiteinde waar ook de knopjes zitten. Er zijn een paar patronen waar het een beetje om en om trilt, dat vond ik wel lekker voelen. Maar meer lekker als in ontspannend en licht opwindend. Het gedeelte bij mijn clitoris was te groot en te breed om mijn clitoris echt lekker te kunnen raken. Zoals ik al zei, iedere vulva is anders. Bij sommigen ligt de clitoris wat meer aan de buitenkant. Dan zal dit denk ik veel lekkerder voelen. Maar mijn clitoris ligt redelijk verstopt tussen mijn schaamlippen en zo’n breed ding kan daar dus niet zo handig bij.

Keihard squirtend klaarkomen

Je joue g-kii Je joue g-kii

Wanneer je de G-spot vibrator op deze manier draagt, kan je ook nog een beetje een schommelende beweging er mee maken. Dan heb je nog wat meer stimulatie van je G-spot. Je hebt niet echt houvast, dus het voelt een beetje gek om er zo’n beetje tegenaan te duwen, maar het gevoel dat dat dan geeft, is wel de moeite waard. Ik denk dat als je nog niet zo ervaren bent met G-spot stimulatie, of je weet niet zo goed waar je G-spot zit en hoe dat allemaal moet, dat dit wel een fijne manier is om dat eens te voelen. Op een rustige manier. Niet zo’n manier dat je gelijk keihard al squirtend klaarkomt. Tenminste, dat denk ik niet.

Conclusie

De Je Joue G-Kii is een leuke, fijne G-spot vibrator. Ik vind het feit dat je ‘m kan buigen een leuke extra. Hierdoor kan je ‘m gebruiken om tegelijkertijd je G-spot en clitoris te stimuleren, al is het deel voor de clitorisstimulatie wel erg breed en zal dat niet bij elke vulva goed aansluiten. De vibraties zijn vrij diep maar niet super krachtig. In de gebogen stand vind ik ‘m lekker als een soort voorspel, in de minst gebogen stand vind ik ‘m echt heel lekker voor G-spot stimulatie en kan ik er makkelijker mee klaarkomen.

Je kan de Je Joue G-Kii hier bestellen bij Willie voor 119 euro 
En klik hier voor andere leuke toys van Je Joue

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.