Je Joue Duet

18-09-2023

Ik hou van het merk Je Joue. Niet alleen vanwege de supergoede, diepe vibraties, maar ook omdat ik het fijn vind dat de mensen van dit merk zo goed nadenken over welke toys nu echt fijn zijn. Eerder schreef ik over de Je Joue Amour, een superleuke en originele bulletvibrator. Deze keer gaat mijn review over de Je Joue Duet, ook een bullet, maar weer totaal anders dan de Amour. Ik kreeg ‘m van Je Joue zelf.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes waarvan 5 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 59,90 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja, love it!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de je joue duet. De achterkant van de verpakking van de je joue duet en de inhoud.

Ik hou van de Je Joue verpakkingen. Ze hebben allemaal een heel mooi verenpatroon. Op deze verpakking zijn ze grijs, maar ze zijn er ook in andere kleuren. Ik vind het heel tof dat het echt wat anders is dan de standaard witte doos, maar ook omdat het er gewoon mooi uitziet.

De doos heeft een doorkijkje, zodat je de Je Joue Duet al ziet liggen.

Op de verpakking vind je wat informatie over de toy. In de verpakking vind je natuurlijk de Je Joue Duet zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje en een boekje met daarin wat andere Je Joue sexotys. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij, maar het is ook redelijk vanzelfsprekend hoe deze bullet vibrator werkt.

Mijn eerste indruk van de Je Joue Duet

Je joue duet De je joue duet op mijn hand.

De Je Joue Duet is een kleine, best schattig uitziende bulletvibrator. Ik kreeg ‘m in de kleur lila. De bullet heeft aan de bovenkant allemaal nopjes. Maar dat is alleen maar op de voorste helft. De achterkant heeft geen nopjes en is gewoon glad. Dat vind ik echt slim bedacht, want zo kan je de verschillende sensaties van wel of geen nopjes met elkaar afwisselen.

De Je Joue Duet heeft drie knopjes. Een plus- en een minknopje met daartussenin een knopje voor de patronen. Lekker simpel. Om ‘m aan te zetten hou je het plusknopje lang ingedrukt en om ‘m uit te zetten, druk je het minknopje lang in.

De bovenkant van de Duet voelt heel zacht en flexibel, bijna als een (stevige) stressbal.

De test van de Je Joue Duet

Je joue duet voor een flesje sliquid. De je joue duet in mijn hand.

Ja, natuurlijk begin ik weer eerst over glijmiddel. Maar siliconen toys glijden van zichzelf gewoon niet zo goed, dus als je een beetje (waterbasis) glijmiddel gebruikt, voelt het écht veel lekkerder om deze Duet over je vulva te laten glijden. Ik kies graag voor Sliquid of Pjur Woman nude, want daar zitten geen glycerine en parabenen in. Veel glijmiddelen hebben dat wel, en dan is er kans op irritaties in de vagina en daar zit ik nou net niet op te wachten.

Ik had eigenlijk niet anders verwacht van Je Joue, maar de vibraties van de Duet zijn echt supergoed. Ze zijn zo diep. Je Joue heeft ook wel echt kenmerkende vibraties. Ze klinken een beetje als een (zware) motor die opstart. Ze voelen ook niet 100% steady hierdoor, maar ze voelen ook zeker niet als een patroon. Ik vind het echt superlekker en heel stimulerend voelen. Er zijn trouwens wel ook nog zeven patronen. Best leuke patronen ook, maar zelf gaat mijn voorkeur echt uit naar de steady standjes.

De nopjes voelen heel leuk. Wel echt met glijmddel, zonder glijmiddel vind ik ze echt minder leuk en voel ik er ook minder van. Maar met glijmiddel vind ik het heel fijn om met de bovenkant van de bulletvibrator over mijn vulvalippen te glijden, steeds even over mijn clitoris. De nopjes geven dan net even wat extra gevoel. Ook kan je met de vibrator draaien, wat ook weer net een andere sensatie geeft.

De gladde kant voelt óók heel lekker. Met zulke vibraties is het ook moeilijk om het niet lekker te laten voelen. De Je Joue Duet heeft aan de bovenkant ook een beetje een puntje, waardoor je ook nog kan variëren door of het puntje te gebruiken of juist de platte kant. Dat vind ik echt tof van deze toy, dat je er echt verschillende dingen mee kan voelen.

Je kan ‘m ook nog gebruiken om in te brengen. Door de nopjes voelt dit wel weer wat lekkerder en spannender dan een gewone gladde vibrator. Maar het blijft wel een rechte en kleine vibrator. Voor mezelf vind ik dat niet zo heel spannend, maar als je nog geen sextoys hebt die je in kan brengen, is dit wel een leuke extra optie.

Ik denk dat deze Je Joue Duet zowel voor beginners als mensen met al meerdere toys geschikt is. Hij is echt leuk en afwisselend in gebruik en hij voelt gewoon echt heel lekker. De vibratie is zo fijn! De knopjes werken ook makkelijk en het geluid wat hij maakt is heel acceptabel. Ik vind ‘m echt leuk.

Conclusie

De top van de je joue duet niet ingedrukt. De top van de je joue duet ingedrukt.

De Je Joue Duet is echt heel leuk! De vibraties zijn super: heel krachtig en diep. De nopjes voelen lekker, vooral als je de vibrator beweegt. Maar ook de gladde kant voelt heel lekker. Je kan ook het puntje van de top gebruiken, of juist de platte kant. En hij is ook geschikt om in te brengen (niet anaaal). Lekker veel mogelijkheden met deze Duet dus, die allemaal lekker voelen. Een aanrader voor iedereen!

Je kan de Je Joue Duet hier bestellen bij bol.com voor 59,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.