Je Joue C ring Cock ring set |

12-10-2022

De Je Joue C ring Cock ring set is niet zomaar een setje van 3 cockringen, deze cockringen hebben namelijk allemaal een andere samenstelling waardoor ze in rekbaarheid verschillen. En daardoor zijn ze op veel manieren toepasbaar, als uitprobeersel om te kijken welke bij jou past, maar ook als multi setje om verschillende toepassingen (tegelijkertijd) te kunnen doen.

SPECS

 • Materiaal: Siliconen
 • Bodysafe? Ja
 • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
 • Diameter (niet uitgerekt): 3,17 cm
 • Diameter (uitgerekt):
  • C-ring minimum (blauw): 7,62 cm
  • C-ring medium (groen): 12,7 cm
  • C-ring maximum(zwart): 25,4 cm
 • Prijs: โ‚ฌ 29,99 bij Erotouch

Je Joue C ring Cock ring set

Zoals ik tijdens de intro van deze review als schreef is de Je Joue C ring Cock ring set een leuke beginnerset voor mensen die voor het eerst met een cockring aan de gang willen gaan. Doordat de rekbaarheid van de 3 c-ringen zo verschilt kan je โ€œrustigโ€ aan beginnen met de zwarte maximum cockring en wennen aan de sensatie van een cockring om de schacht van je penis, of als je avontuurlijker bent, direct om je penis en ballen.

De groene cockring is minder rekbaar en zal dus steviger โ€œknellenโ€, en daarmee de sensatie van het dragen van een cockring ook duidelijk sterker maken. De blauwe cockring is de minst rekbare en zal dus het meest knellen, en is dus uiteindelijk voor de meer gevorderde persoon.

Mocht je meerdere ringen tegelijkertijd willen dragen dan kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld de groene om je ballen en penis te doen, de blauwe alleen om de schacht van je penis en de zwarte in te zetten als ballstretcher, waarmee je hem dus enkel om je ballen kan doen.

Daarmee heb je dus met deze 3 silicone cockringen een eindeloze mogelijkheid tot combineren en daarmee een legio aan sensaties die je kan ervaren. Erg leuk voor zowel de beginner als de meer gevorderde cockringdragers.

Je joue c ring cock ring minimum

Je Joue C ring Cock ring set in de doos

Als je de Je Joue C ring Cock ring set besteld krijg je niet zozeer een doos opgestuurd, maar een ouderwetse blister. Zoโ€™n verpakking waar je ook je toiletblokje in ontvangt dus, maar dan met 3 cockringen keurig netjes op een kartonnen achterkantje. Niet de meest charmante verpakking, tegelijkertijd, hoe moet je anders een setje cockringen verpakken?

Je Joue C ring Cock ring set getest

Ik ken Je Joue al vrij lang, het merk kenmerkt zich door een duidelijke visie en vooral ook een passie voor de spullen die ze maken, en daarom, zoals je ook in de andere reviews over Je Joue kan lezen maken ze over het algemeen erg degelijke en goed werkende seksspeeltjes.

Toen ik vorige week op Erofame samen met Tess de mensen achter het merk sprak, kwam die passie ook duidelijk naar voren. De aandacht voor de seksspeeltjes in vorm, functionaliteit is duidelijk te merken.

Ook de gedachte achter de Je Joue C ring Cock ring set, om mensen te laten experimenteren voor hun eigen genot is niet zomaar komen aanwaaien. Er is over nagedacht en op de best mogelijke manier is deze set tot stand gekomen.

Dat maakt dat het testen van Je Joue seksspeeltjes ook eigenlijk altijd wel leuk is.

Voor zover dat kan met een cockring set natuurlijk, want cockringen zijn niet per se doldwaas gezellig, maar moeten het wel โ€œdoenโ€, en aangezien het om toch wel de meest gevoelige delen van je lichaam gaat, is het belangrijk dat het bovengemiddeld goed is.

Nu ben ik als het gaat om cockringen geen beginner meer en heb ik eigenlijk de voorkeur voor solide cockringen, maar evengoed keek ik wel uit naar dit setje.

Wat meteen opvalt, is dat de cockringen in niet uitgerekte staat exact dezelfde diameter hebben, bij andere setjes van ringen is het meestal zo dat de ring met de grootste diameter ook in niet uitgerekte toestand groter is dan de stevigste.

Je joue c ring cock ring medium

Dat is in dit geval niet zo.

Wel voel je meteen dat de zwarte cockring de meest rekbare is, het silicone voelt duidelijk zachter en plooibaarder dan de groene en blauwe cockring.

Het omdoen van de zwarte cockring gaat ook het meest gemakkelijk, zoals ik zou verwachten doordat hij extreem goed rekbaar is, maakt het om doen, om de schacht van mijn pik of om mijn pik en ballen erg eenvoudig.

Dat geld ook voor de groene. De blauwe is duidelijk een stuk strakker en klemt duidelijk heftiger, ik zou persoonlijk de blauwe ook niet om mijn pik en ballen doen. Vooral omdat er zo weinig rek in zit dat het omdoen zonder per ongeluk iets te beknellen vrij ruim aanwezig is.

Maar dat is natuurlijk iedereens eigen keuze.

Al met al ben ik wel blij met deze set, de zwarte ring is erg fijn als je een ring om wil doen voor langere tijd zonder heel heftige sensaties of knelling, leuk voor tussendoor of tijdens het masturberen dus.

De groene is voor het wat meer heftigere werk, en zit ook heel comfortabel, toch zou ik persoonlijk de voorkeur hebben voor een solide ring als ik dit soort โ€œheftigheidโ€ zou willen ervaren.

Het is trouwens tijdens het omdoen aan te raden wat waterbasis glijmiddel aan de binnenkant van de ring te doen. Dit zorgt ervoor dat de ring makkelijker op zijn plaats schuift en je tijdens het gebruik geen frictie voelt. Gebruik daarvoor dus niet al te dun glijmiddel, het is ook handig als het niet te snel door je lichaam wordt opgenomen, anders krijg je alsnog die frictie en dat is niet erg prettig (vind ik dan).

Je joue c ring cock ring maximum

Schoonmaak

Als ervaren lezer van mijn reviews verras ik je waarschijnlijk niet als ik zeg dat je deze cockringen met (kokend) heet water en zeep of toycleaner heel goed schoon kan krijgen. Misschien verrassender is dat je deze silicone ringen ook in de vaatwasser zou kunnen doen (in het bovenste rek dan wel) om ze mee te laten draaien. Maar eigenlijk is dat een beetje overkill.

Conclusie

Het is voor mij geen verrassing dat de Je Joue C ring Cock ring set doet waar hij voor is gemaakt en als starterset echt een dikke aanrader is. Zeker voor de prijs kan je je aan deze set ringen geen buil vallen.

Je koopt de Je Joue C ring Cock ring set bij Erotouch voor โ‚ฌ22,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.