Je Joue Rabbit Bullet

24-09-2017

Je joue rabbit bullet

Je Joue is een merk dat ik eigenlijk al wel een hele tijd ken, maar waar ik nog nooit een sextoy van gebruikt had. Ik had er wel al veel positieve verhalen over gehoord en ik had de diepe vibraties ook al eens in mijn hand gevoeld. Dus toen ik van Silvia van Je Joue deze super nieuwe Rabbit Bullet kreeg in ruil voor mijn review, was ik erg nieuwsgierig.

Mooie verpakking

Je joue rabbit bulletDe Rabbit Bullet is deel van de nieuwste lijn bullet vibrators van Je Joue. Er is ook nog een Classic Bullet en een G-spot Bullet. De Rabbit bullet zat in een super mooi doosje. Er zat nog een wikkel omheen, zodat het gelijk duidelijk is welke sextoy er in zit, maar als je die er af schuift, heb je dus echt een prachtig doosje met een mooie kleurige verenprint. In dit doosje kan je de Rabbit Bullet ook bewaren. Van zo’n verpakking word ik gelijk al blij.

Je joue rabbit bulletIn de verpakking vind je natuurlijk ook de gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadkabel, want de Rabbit Bullet is oplaadbaar. En waterproof trouwens ook. Lekker makkelijk met schoonmaken en extra leuk als je houdt van seksspeeltjes in bad of onder de douche.

De oplader steek je in de onderkant van de Rabbit, die normaal bedekt is met een stukje siliconen. Als je hem wilt opladen, kan je dit flapje eigenlijk uitklappen. Het zit wel gewoon aan de vibrator vast, dus je kan het niet kwijt raken.

Klein maar fijn

Na het testen van de NU Sensuelle Point en de We-Vibe Tango was ik er al achter gekomen dat, in tegenstelling tot wat ik vroeger altijd dacht, formaat niks zegt over de kracht van een vibrator. Een kleine vibrator kan echt wel hele krachtige en diepe trillingen geven. Zo ook deze Je Joue Bullet. Wow! Wat een kracht komt er uit dit kleine konijntje. De Rabbit Bullet heeft vijf snelheden en zeven patronen, waarbij je dus bij elk patroon zelf kan bepalen hoe hard hij gaat. Maar zelfs gewoon standje ÊÊn geeft al een super diepe en krachtige vibratie. Ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk was.

Je joue rabbit bulletDe bediening van deze sextoy is ook echt handig en makkelijk. Met het plus en min knopje kan je bepalen hoe hard hij gaat, dan heb je gewoon steady vibratie, en met het middelste knopje kan je door de verschillende patronen scrollen. Waarbij je dus ook nog de plus en min knopjes kan gebruiken voor de vibratiesterkte. Voor mij werkt dit echt veel handiger dan de meeste minivibrators, die meestal dus maar ÊÊn knopje hebben waarmee je door de vibratiestanden kan scrollen. Dat je zelf kan bepalen hoe hard of zacht een patroon trilt vind ik ook echt wel fijn.

Er waren een aantal vibratiepatronen die ik ook echt wel lekker vond, zeker de langzaam opbouwende werkte goed voor mij en mijn clit. Hoewel ik nog steeds het liefst en makkelijkst gewoon klaarkom met steady vibratie, ben ik er de laatste tijd achter gekomen dat vibratiepatronen wel een goed voorspel voor mijn clitoris kunnen zijn. Een beetje teasen om op te warmen werkt goed met sommige patronen.

Floppy ears

Je joue rabbit bulletWat ik echt het fijnst vind aan de Je Joue Rabbit Bullet zijn die oortjes. Die oortjes geven de vibraties echt zo goed door. Omdat ze zo flexibel zijn, bewegen ze dus echt heen en weer en net naast mijn clitoris voelt dat echt super lekker! Als ik de rabbit dus echt net naast mijn clit hou, en ik laat de oortjes zachtjes tegen de zijkant aankomen met het vibreren, dan kom ik daar echt heel makkelijk van klaar. Het is even een kwestie van de juiste plek vinden, maar dan is het echt super lekker. Soms als een vibrator zo’n flexibele bovenkant heeft, kan dat ook wel eens pijnlijk voelen, maar dat was met deze oortjes helemaal niet. Ze zijn qua vorm ook gewoon helemaal rond en een beetje bol, ik denk dat dat echt wel helpt.

Je joue rabbit bulletWat ik ook echt lekker vond met dit seksspeeltje was mijn clitoris tussen de oortjes leggen. De zijkanten van mijn clitoris werden zo gestimuleerd en mijn clitoris indirect dus ook. Dat voelde echt super goed. De trillingen zijn echt lekker diep en kunnen van zacht tot echt wel heel hard en dat maakt deze toy echt veelzijdig en vooral heel lekker!

Rabbit op vakantie

Ik heb deze Rabbit Bullet ook meegenomen op vakantie. Hij neemt weinig ruimte in, is erg stil in gebruik en ziet er ook gewoon cute uit, mocht iemand bij de douane hem toch tegen komen ;-). Hij heeft geen speciale travellock, maar gelukkig is hij onderweg toch ook niet vanzelf aan gegaan. Dat was wel een beetje spannend. Maar ook op vakantie heb ik me uitstekend vermaakt met deze bullet vibrator.

Conclusie

Je joue rabbit bulletIk ben echt onder de indruk van deze kleine sextoy. Formaat zegt dus echt niks over kracht. Ik denk dat dit seksspeeltje voor een heleboel mensen leuk is, of je nu al een la vol toys hebt of je eerste sextoy wilt gaan aanschaffen. Hij kan van lekker zacht en diep tot heel hard vibreren, heeft een aantal leuke patronen en super makkelijke bediening.

Je kan de Je Joue Rabbit Bullet hier kopen bij Bol.com voor 50,85 euro.

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.