Je Joue Amour

07-07-2023

Je Joue staat bekend om zijn superdiepe vibraties. Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik daar heel erg van jou. Sowieso vind ik Je Joue een leuk merk. Toen ik de Je Joue Amour voor het eerst zag, werd ik er gelijk blij van. Dus toen Je Joue ‘m naar me opstuurde, kon ik niet wachten om ‘m te testen!

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 5 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: tussen de 45 en 65 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? J’adore Je Joue Amour!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de je joue amour. De achterkant van de verpakking van de je joue amour.

Ik moest eerst even wennen aan de verpakkingen van Je Joue. Ik vond ze eerst een beetje donker. Maar als je wat beter kijkt, zie je het supermooie verenpatroon. Ik vind dat echt heel tof. De verpakking van de Je Joue Amour is donkergrijs, maar andere toys van Je Joue hebben soms ook andere kleuren veren op de verpakking.

De voorkant van de verpakking heeft een vrij groot doorkijkje, zodat je de Amour al ziet liggen. Op de achterkant van de doos vind je allerlei informatie over deze bijzondere sextoy.

In de verpakking vind je, naast de Je Joue Amour zelf, het USB-oplaadkabeltje en een boekje met daarin andere Je Joue toys. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij deze toy, wat ik wel opvallend vind.

Mijn eerste indruk van de Je Joue Amour

De je joue amour naast een lipstick. De je joue amour in mijn hand.

Ik zag de Je Joue Amour voor het eerst op Erofame. Daar was ik eigenlijk gelijk al verliefd op de Amour, alleen al omdat het zo fijn is om ‘m vast te houden en dan een beetje met dat hartje te spelen. Dat hart is namelijk een vrij dun laagje siliconen. Daardoor voelt het lekker glad en zacht en superflexibel aan. Ik ben zo iemand die ook enorm houdt van fidget-toys, en dit voelde eigenlijk nog beter dan al die fidget-dingen. Dit is echt zo’n toy waar ik niet vanaf kan blijven.

Het bovenste deel van de Amour is dus heel dun en flexibel, maar de rest van de toy lijkt op een normale, kleine vibrator. Onderaan vind je drie knopjes. Een plus- en een minknopje, met daartussenin een knopje met een soort liggende S. Dat knopje is om door de patronen te klikken.

Door het plusknopje lang in te drukken, zet je de Amour aan. Als je het minknopje lang indrukt, zet je ‘m weer uit.

De test van de Je Joue Amour

De je joue amour naast een flesje sliquid sassy. Je ziet de vibrator van de zijkant. De je joue amour in mijn hand, ik druk het hartje in zodat je kan zien hoe flexibel en dun het is.

Toen ik aan de test begon, had ik de Je Joue Amour al heel lang in mijn handen gehad. Gewoon tijdens het Netflixen, lekker met dat hartje frummelen en het een beetje over mijn armen laten glijden. Maar toen het dan écht tijd was om te testen, vroeg ik me wel een beetje af wat ik precies met deze toy zou gaan doen en ik was heel benieuwd hoe het zou gaan voelen.

Ik besloot om ‘m maar gewoon aan te zetten. Nu weet ik al lang dat Je Joue hele diepe vibraties heeft, maar toch werd ik er weer door verrast. Het lijkt alsof deze vibraties wat trager trillen dan ‘normale’ vibraties. Daardoor kan het soms bijna lijken alsof de Je Joue vibrator een beetje ‘stottert’, maar dat is juist het unieke van dit merk. Ik hou heel erg van deze vibraties, ze zijn echt zo fijn diep. En toch ook echt wel stil.

Er wordt heel vaak gezegd dat je vibrators voor elk deel van je lichaam kan gebruiken. Daar ben ik ook echt voor, want je moet vooral doen wat jij lekker vindt voelen! Maar zelf heb ik eigenlijk nooit behoefte om met een vibrator over mijn lichaam te gaan. Ik gebruik ‘m voor mijn vulva en misschien doe ik eens een keer iets anaals, maar verder vind ik het niet zo interessant. Daarom verbaasde het me hoe fijn ik dat met de Amour wél vond. Als de vibraties aanstaan, en ik laat ‘m over mijn armen glijden, voelt dat dus al heel lekker en ook best wel sensueel. Dit is denk ik voor het eerst dat ik met een vibrator echt over mijn lichaam ging en er ook van genoot.

Ik vond het ook echt heel leuk om te ontdekken waar het allemaal lekker voelde. Sommige plekjes, waar ik het niet van verwacht had, voelden echt superlekker. De Amour voelt bijna als een vlinder die over je huid heen fladdert. Het is licht en lief, maar toch echt wel opwindend. Ik was er best verbaasd over hoe lekker ik dit vond voelen.

Zoals ik net al zei, is de Je Joue Amour best wel stil. Maar soms als je een bepaalde beweging er mee maakt, komt er net even wat meer geluid uit.

Natuurlijk heb ik de Je Joue Amour óók op mijn vulva gebruikt. Het was wel even zoeken wat daarin werkte voor mij. Zachtjes over mijn buitenste vulvalippen strijken voelde heel fijn. Het voelde bijna als een massage voor mijn vulva. Maar hoe lekker dat ook was, het was meer ontspannend dan iets waarvan ik klaar zou kunnen komen. Nu is elke vulva anders, dus wat voor je werkt, zal ook voor iedereen anders zijn. Mijn binnenste vulvalippen en clitoris liggen echt verstopt tussen mijn buitenste vulvalippen. Die moet ik dus echt spreiden om die met de Amour te kunnen stimuleren. Dat voelt een beetje onhandig, maar dat was het wel waard. Want dat voelde echt lekkerder dan ik had gedacht.

Eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat ik van de Amour zou kunnen klaarkomen. Het hartje is zo flexibel en zacht. Maar je kan het op zo’n manier plaatsen, dat de vibraties echt heel goed worden doorgegeven aan je clitoris. En daar kan ik ook zeker van klaarkomen. Het was heel lekker, maar ik denk dat ik deze vibrator toch het meest waardeer om z’n andere skills. Ik had niet gedacht dat er ooit een vibrator zou zijn die ik echt graag zou gebruiken om mijn lichaam sensueel mee te stimuleren, zonder gericht te zijn op een orgasme.

Conclusie

De Je Joue Amour is echt een hele bijzondere toy, met hele diepe vibraties. Dit is de eerste toy ooit waarmee ik het lekker vind om mijn hele lichaam te stimuleren. Het voelt lekker en sensueel. De hele ontdekkingstocht om er achter te komen wat allemaal fijn voelt, vond ik echt heel tof. Ook kan ik met deze toy klaarkomen. Dat was óók heel lekker, maar voelde wel een beetje onhandig met hoe mijn vulva in elkaar zit. Ik ben echt heel enthousiast over deze toy en ik kan ‘m echt iedereen, ongeacht je geslachtsdelen, aanraden!

Je kan de Je Joue Amour hier bestellen bij Bol.com, voor wisselende prijzen tussen de 45 en 65 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Hoi hoi, Smile Makers heeft een soortgelijke toy. Ben je daar toevallig bekend mee?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.