Je eerste sextoy – advies door vier sextoytesters – vlog

12-07-2020

Welke sextoy is nou geschikt als eerste sextoy? Als je nog nooit een seksspeeltje hebt gehad, is het misschien moeilijk om te kiezen. Er zijn zoveel verschillende soorten en merken toys. In deze vlog bespreek ik samen met Jay, Chantall van Climaximaal en Ruud van MissPoppie welke toy wij zouden aanraden als eerste seksspeeltje. We hebben alle vier een andere sextoy gekozen en vertellen waarom wij denken dat dit een goede eerste sekstoy zou zijn.

Mijn review over de Je Joue Mimi vind je hier.
Je kan de Je Joue Mimi hier bestellen.

Mijn review over de Dame Arc vind je hier.
Je kan de Dame Arc hier bestellen.

Jay’s review over de Fun Factory Manta vind je hier.
Je kan de Fun Factory Manta hier bestellen.

Hier kan je mijn reviews over Satisfyer Vibes vinden.
Hier kan je de Satisfyer Yummy Sunshine bestellen.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danย hier.
Wil je weten wat ik de beste wand vibrators vind? Lees dan mijnย beste wand vibrators post.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een wand vibrator of ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bijย Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Miss Steel

Tantus

SelfDelve

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.