Vlog: Jay en Tess op eroFame

13-10-2019

Vlog: Jay en Tess op eroFame

Elk jaar ik oktober is er eroFame. Een hele grote beurs in Hannover, waar alle sextoy merken en groothandels hun nieuwste toys showen. Super leuk en interessant dus. De avond voor eroFame was er een speciaal event van WOW Tech, het bedrijf achter Womanizer en We-Vibe. Wat daar precies zou gebeuren, was nog een verrassing.

Jay en ik namen de trein naar Hannover en gingen naar het WOW event en daarna twee dagen naar eroFame. In de vlog zie je wat we daar allemaal hebben gezien en meegemaakt en wat we daar van vonden.

Klik of de afbeelding hieronder om de vlog te bekijken.

Vlog: jay en tess op erofame

Heb je een toy voorbij zien komen die je helemaal te gek lijkt, of juist niet? Laat het even weten in de reacties, vinden we leuk!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super leuk vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst helemaal gratis en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Wat een leuke beurs! De LELO Ora 3 lijkt me geweldig. Daarnaast zou ik héél graag een goedkopere variant van de Zumio willen uitproberen, heb namelijk geen idee of het wat voor me is, dus dan is een goedkopere versie top om mee te testen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.