Javida 3 Function Vibrator

22-09-2023

Javida is geen bekend merk. Ik denk dat het een eigen merk van Orion is, maar dat weet ik niet zeker. De naam Javida 3 Function Vibrator is ook zeker geen inspirerende naam, maar hee, daar gaat het ook niet om, toch? Ik kreeg deze multifunctionele sextoy van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen met PU-coating en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: per functie 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof:
Verkoopprijs: 69,95 euro, hier te koop bij Orion 
Is ’t wat? Ja, ik vind ‘m tof!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de javida 3 function vibrator. De achterkant van de verpakking van de javida 3 function vibrator.

Nou, eindelijk een keer géén witte verpakking. De verpakking van de Javida 3 Function Vibrator is zwart met roze accenten. Ik vind het niet de mooiste verpakking, hoor, maar het is in elk geval even wat anders. Je vindt best wel veel informatie op de doos al, eigenlijk heb je geen gebruiksaanwijzing nodig als je dit allemaal bekeken hebt.

De voorkant van de doos kan je openklappen, dan zie je de vibrator door een doorkijkje al liggen.

Ik vind het trouwens ook slim dat ze op de verpakking al vermeld hebben dat je alleen waterbasis glijmiddel moet gebruiken bij deze toy. En dat ze er ook bij zeggen dat glijmiddel het makkelijker maakt om de toy in te brengen, maar dat het ook het plezier kan verhogen. Yay!

In de verpakking vind je natuurlijk de Javida 3 Function Vibrator zelf, maar ook het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Die zit trouwens wel echt verstopt in de doos.

Mijn eerste indruk van de Javida 3 Function Vibrator

Javida 3 function vibrator in mijn hand. Javida 3 function vibrator naast een lipstick.

Als je niet goed kijkt, denk je misschien dat dit een gewone wandvibrator is. Maar niets is minder waar! Deze vibrator met drie functies heeft niet eens een normale wandvibrator functie!

De kop van de vibrator heeft een sleeve met een tuutje. Dit zorgt voor pulsaties, wat voelt als luchtdrukstimulatie.

Je kan de sleeve er af halen, en dan kan je gebruik maken van de ‘thumping’ functie. Dat is een klein stukje van de kop wat op en neer beweegt. Dat is ook waardoor het met de sleeve voelt als luchtdrukstimualtie, want volgens mij is dat precies hoe een luchtdruktoy ook werkt.

Dan kan je het handvat van deze sextoy ook nog gebruiken als G-spot vibrator. Al is die natuurlijk ook prima geschikt om tegen andere delen van de vulva of de rest van je lichaam te laten trillen.

Best wel veel mogelijkheden, dus! De Javida 3 Function Vibrator heeft een tof roze kleurtje en lijkt helemaal van siliconen gemaakt te zijn. Ik weet niet zeker waar het ABS zit, want het voelt allemaal gewoon als siliconen.

Ik vind het niet per se een hele mooie sextoy. Ik vind ‘m er niet zo sexy uit zien. Maar ik vind m ook niet lelijk.

De Javida heeft drie knopjes. Een powerknopje, een knopje voor de vibratorkant en dan nog een knopje voor de kop. De kop is met en zonder sleeve dus met hetzelfde knopje te bedienen.

De test van de Javida 3 Function Vibrator

De javida 3 function vibrator en een flesje sliquid met daarover de luchtdruk sleeve. De g-spot kant van de javida 3 function vibrator.

Ik was het meest benieuwd naar de pulserende functie van de Javida, dus die besloot ik als eerste te testen. Deze functie is zeker niet fluisterstil. Vaak is het bij luchtdruktoys zo dat als je ze aanzet ze wat meer geluid maken, maar als je ze gebruikt, dat het geluid wat dempt. Dat is bij deze Javida niet zo. Het geluid lijkt juist iets harder te worden als ik ‘m gebruik. Maar, de stimulatie is wel heel intens en lekker, dus ik kan me dan prima over dat geluid heen zetten.

Het voelt echt als luchtdrukstimulatie, maar dan misschien wel iets heftiger. Als je niet van heftige stimulatie houdt, dan zit er hier denk ik geen geschikt standje voor jou bij, want zelfs het eerste standje is al krachtig. Ik vind dat zelf heel fijn, ik hou daar echt van, dus mij maakt dat echt blij.

Er zijn drie steady standjes en dan nog zeven patronen. Voor vibratie vind ik patronen niet zo fijn, maar met luchtdrukstimulatie wel. Heel erg lekker zelfs. De patronen in deze toy zijn ook echt heel lekker. Vooral om mee op te warmen, want klaarkomen met een patroon vind ik echt heel moeilijk. Maar het voelt zeker heel opwindend en teasend, dus wel echt leuk om te gebruiken. Maar om klaar te komen ga ik dan toch terug naar een steady standje.

De kop zonder sleeve maakt een beetje hetzelfde geluid, wat ook weer sterker wordt als je ‘m tegen je lichaam aan houdt. Deze functie vind ik leuk, maar wat minder stimulerend. Het plaatje beweegt dus op en neer en op die manier bounce’t die dus tegen mijn clitoris. Het voelt als een wat meer subtiele massage van mijn clit. Als je van minder heftige stimulatie houdt, dan is dit wel fijn. Ik vind dat soms ook wel lekker, maar als ik wil klaarkomen, hou ik gewoon van wat meer intens. Ik vind het een leuke functie om wat mee te experimenteren, maar ik word er niet gelijk wild van.

Dan de G-spot vibrator. De vibraties zijn wel oké. Niet supergeweldig. Ze zijn niet heel diep, maar ook niet buzzy. Gewoon gemiddeld. Er zit een goede kromming in de vibrator, waardoor hij mijn G-spot wel goed kan raken.

De top van de vibrator heeft ribbels. En nu hou ik altijd van een goede ribbel om mijn G-spot te stimuleren, maar dat is toch een ander soort ribbel dan de ribbels die hier op zitten. Ribbels zoals deze vind ik zelf niet superveel toevoegen. Ik heb liever dat de kop bijvoorbeeld wat boller is, waardoor er op die manier een ribbel ontstaat. Zo’n soort ribbel werkt supergoed voor mijn G-spot. Maar mijn G-spot is vrij makkelijk, dus een G-spot orgasme lukt met deze vorm ook gewoon. Maar het is voor mij persoonlijk dus niet mijn aller-favorietste vorm.

De vibraties werken ook tegen mijn clitoris. Maar eerlijk gezegd heb ik gewoon betere vibrators dus zelf zou ik ‘m daar niet snel voor gebruiken. Maar als je nog niet veel toys hebt, dan is het wel een hele leuke extra mogelijkheid.

Conclusie

Ik vind de Javida 3 Function Vibrator echt een hele leuke toy. Hij is niet fluisterstil, maar heeft wel echt drie leuke functies. De pulserende functie voelt superintens. Echt krachtige stimulatie. De thumping functie is een stuk subtieler, maar wel heel leuk. De G-spot vibrator is ook zeker wel geschikt om de G-spot mee te stimuleren en de vibraties zijn oké. Ik denk, zeker voor deze prijs, dat dit een superleuk sextoy is om mee te experimenteren en te ontdekken wat je lekker vindt. Of als je gewoon in één keer je sextoy assortiment wil uitbreiden met drie nieuwe mogelijkheden, dan is dit natuurlijk ook een prima optie voor een leuke prijs.

Je kan de Javida 3 Function Vibrator hier bestellen bij Orion voor 69,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.