Jackpot slut queen | Review

31-01-2024

De Jackpot slut queen is een sekspop(je) dat op eerste gezicht misschien groot lijkt, maar dat eigenlijk niet is. Deze japantoy masturbator is anders dan je zou verwachten van iets dat een sekspop mag heten.

SPECS

 • Materiaal: TPE
 • Bodysafe? Nee, maar voor penisgebruik, dus oké
 • Aangeraden glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
 • Hoogte: 33 cm
 • Heupomtrek: 77 cm
 • Borstomtrek: 38 cm
 • Gewicht: 2,8 Kg
 • Tunneldiepte: 12 cm
 • Prijs: € 159,95 bij Motsutoys
Jackpot slut queen hoofd en borsten

Jackpot slut queen

De Jackpot slut queen is een sekspop, maar is eigenlijk vooral een uit de kluiten gewassen masturbator. Gemaakt vanuit 1 stuk TPE.

De Jackpot slut queen moet de fantasieën die jij krijgt als je haar ziet op de doos waar gaan maken.,

Deze sekspop bevat maar 1 tunnel, die de vagina van de Jackpot slut queen moet voorstellen. In deze tunnel kom je 4 zones tegen, die door de maker bijzondere namen heeft gekregen.

Die benamingen zijn:

 1. Lucky Portal (ingang)
 2. 3 poker gates
 3. Crest Cove
 4. Ecstasy Endzone

Al met al snap je wel waarom dit de “Jackpot” van masturbators gaat zijn, toch?

Jackpot slut queen tunnel opening

Jackpot slut queen in de doos

Deze sekspop is een Japantoy en zoals we inmiddels wel gewend zijn is de doos van een Japantoy net zo goed onderdeel van de sensatie als de toy zelf. Op de doos zie je dan ook een rondborstige dame die in een kittig pakje klaarligt om, nou ja, laten we plat doen, geneukt te worden.

In de doos vind je een plastic blister met daarin in een plastic zak gehuld de Jackpot slut queen sekspop. Meer is er ook niet aanwezig.

Jackpot slut queen volledig te zien

Jackpot slut queen getest

Toen ik de Jackpot slut queen zag op de site van Motsutoys.nl was ik wel geïntrigeerd. Een sekspop van slechts 3 kilo. Hoe moet dat werken? Enfin, genoeg reden om deze sekspop te willen testen.

Toen ik de pop ontving moet ik wel zeggen dat ik om de een of andere manier een grotere pop had verwacht. Eerlijkheidshalve kijk ik nooit zo naar de afmetingen van toys als ik ze uitzoek, en dat moet ik misschien wel meer gaan doen.

Maar, wat niet is, dat is niet en dus haalde ik de Jackpot slut queen uit de vrij grote omdoos en de grote plastic blister.

Wat meteen opvalt, is dat deze pop inderdaad zacht is. Eigenlijk is zacht niet per se de benaming, ik denk dat flubberig passender is.

Ik weet niet zo goed hoe de Jackpot slut queen geconstrueerd is, maar het voelt alsof er een stevige stang of staaf in deze sekspop zit en dat daar het TPE omheen is gegoten.

Met als gevolg, gezien de details als opgetrokken benen met naaldhakken (allemaal uit 1 stuk TPE) dat de voeten van de Jackpot slut queen echt alle kanten op flubberen. En dat vond ik niet bepaald sexy.

Ander gevolg daarvan is dus ook dat sommige lichaamsdelen in rare poses komen te liggen als je bezig bent met de Jackpot slut queen.

Omdat alles 1 stuk TPE is, zijn alle kledingdetails dus dezelfde kleur als de pop, met als gevolg dat de detials als haar netkousen en andere dingetjes voor mij een beetje verloren gaan.

Wat wel leuk is, is dat je doordat de Jackpot slut queen niet zo groot is, je inderdaad, zoals omschreven staat allerlei poses kan aannemen als je haar neukt.

De tunnel is inderdaad zacht, een beetje te zacht wat mij betreft en is ook redelijk nauw. Daardoor gaan de sensaties die de 4 zones mij moeten geven misschien een beetje aan mij voorbij. Maar goed, dat gebeurt mij wel vaker.

Ik denk dat deze sekspop gewoon simpelweg niet zo compatibel is met mij, maar ik kan mij wel voorstellen dat iemand die iets beschaafder is geschapen veel plezier kan hebben van dit popje.

Wil je dus een keer spelen met een “volledige” pop, dan is dit misschien wel een leuk instapmodel. Aangezien je een kont, borsten en een hoofd hebt waar je mee kan doen wat je wil. Let wel, het hoofd is heel klein dus daar kan je vooral naar kijken.

Mja, deze Jackpot slut queen is voor mij duidelijk geen Jackpot. Zoveel is mij duidelijk.

Jackpot slut queen met hand voor schaal
Mijn hand laat zien hoe klein de Jackpot slut queen eigenlijk is

Jackpot slut queen schoonmaken

In tegenstelling tot grotere sekspoppen en heupmasturbators die ik al heb mogen testen is de Jackpot slut queen wel goed handelbaar. De 2,8 kilo TPE is redelijk makkelijk te verplaatsen en dus kan je de Jackpot slut queen makkelijk richting je douche krijgen.

Pas wel op waar je deze sekspop aan vasthoudt, want het lijkt er op dat de flubberige voetjes makkelijk van de pop af kunnen scheuren.

Omdat deze masturbator solide is, moet je helaas de tunnel schoonmaken met een goede stevige straal of een onahole pompje, zodat je goed de binnenkant kan reinigen.
Dat is even werk, maar dat zijn we inmiddels wel gewend van deze Japantoys.

Jackpot slut queen van achteren gezien

Conclusie

De Jackpot slut queen is denk ik een leuk instapmodel voor mensen die dingen met sekspoppen willen. Het kleine formaat en het relatief lage gewicht maken deze masturbator best handzaam.

De Jackpot slut queen is wel erg zacht en ook redelijk nauw waardoor deze sekspop misschien niet voor alle formaten piemels geschikt is.

Voor mijzelf vond ik deze sekspop niet leuk of lekker genoeg, toch kan ik mij voorstellen dat hij iemand anders wel zou kunnen bekoren.

Je koopt de Jackpot slut queen bij Motsutoys.nl voor € 159,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.