Irresistible Kissable

20-04-2020

Sextoy review door Tess: Irresistible Kissable

Als je hier vaker leest, weet je vast dat ik een groot fan ben van sextoys die werken met luchtdrukstimulatie. Ik hou er van! Nu had ik al een tijdje de nieuwe Irresistible serie van Shots gespot. Allemaal luchtdruktoys, en ze zien er ook nog eens heel cute uit. Van Michel van Shots kreeg ik de Irresistible Kissable om te testen.

Specs

Materiaal: Siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met magnetisch USB-oplaadkabeltje
Standjes: Hij heeft elf standjes
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 52 euro, hier te koop bij bol.com.
Is het wat? Ja, zeker!

De verpakking van de Irresistible Kissable

De verpakking van de irresistible kissable De irresistible kissable met het oplaadkabeltje

De verpakking is basic maar oké. Een wit, vierkant doosje met daarop een foto van de toy. Op de achterkant een beetje een overschot aan (vrij onduidelijke) tekst. In de verpakking vind je de luchtdruktoy zelf, een USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Irresistible Kissable

Ik heb de irresistible kissable in mijn hand, je ziet de voorkant van de sextoy. Ik heb de irresistible kissable in mijn hand, je ziet de achterkant van het seksspeeltje.

Ik heb ondertussen al best wel wat luchtdruktoys en ik vind ze niet allemaal even mooi. Maar deze Kissable is wel echt cute. Hij ligt ook super lekker in de hand met zijn rondingen, het voelt gewoon lekker om ‘m vast te houden. Hij past ook precies in mijn hand. Ik heb zelf de zwarte versie gekregen, maar hij is er ook in het paars en in het lichtroze. Vooral die roze vind ik echt heel mooi. Er loopt een rosegold randje om ‘de buik’ van de Irresistible Kissable. Dat geeft ‘m net even een wat chiquere uitstraling. Cute, maar classy. Ik hou ervan.

Het tuutje

Mijn vinger in het tuutje van de irresistible kissable De irresistible kissable ligt op zijn zijkant.

Het tuutje zit aan de toy vast. Bij veel andere luchtdrukspeeltjes kan je het tuutje er af halen en eventueel omwisselen voor een andere vorm of maat. Maar dat kan bij deze Irresistible Kissable dus niet. Mij persoonlijk maakt dat niet zoveel uit. Ondanks dat je het tuutje niet kan verwijderen, gaat het schoonmaken alsnog erg makkelijk. Wat wel gelijk opvalt is dat dit tuutje minder diep lijkt dan andere tuutjes. Je ziet, als je er in kijkt, al vrij snel een siliconen membraampje. Bij andere toys ligt dit volgens mij wat dieper. Maar in elk geval, dit vergemakkelijkt het schoonmaken wel.

De knopjes en hoe die werken

De irresistible kissable van schuin onderen gezien. Je ziet de knopjes en de twee magneetjes die het oplaadpunt zijn. Close-up van de knopjes van de irresistible kissable

Aan de onderkant van dit seksspeeltje vind je drie knopjes. Het middelste knopje is het power knopje, de twee andere knopjes zijn voorzien van een pijltje omhoog en een pijltje omlaag. Super fijn, want dit betekent dat je ‘m dus zowel harder als zachter kan zetten. Dat is met luchtdrukspeeltjes een must, vind ik.

Wat ik bij andere luchtdrukspeeltjes nog niet gezien had, is dat je bij deze Irresistible Kissable na het aanzetten ook gelijk op het zachter knopje kan drukken, waarmee hij dan juist naar het hardste standje gaat. Het werkt als een ‘loop’. Wanneer je ‘m aanzet, begint hij op standje één, het zachtste standje. Als je op harder drukt, gaat hij dus naar standje twee. Maar als je vanaf standje één op zachter drukt, gaat hij dus naar standje 11. Net zoals wanneer je, als je al op standje 11 zit, weer op harder drukt, hij naar standje één gaat. Wel logisch en handig als je gelijk hard wil beginnen.

Zit er nou echt verschil tussen luchtdrukspeeltjes?

De irresistible kissable op de verpakking De irresistible kissable naast een lipstick. De sextoy is net iets langer dan de lipstick.

Je zou misschien denken dat een luchtdrukspeeltje gewoon een luchtdrukspeeltje is. Wat maakt het uit, je clitoris wordt gestimuleerd door middel van luchtdruk, dus wat is het verschil? Ik heb gemerkt dat er zeker wel veel verschil zit tussen hoe verschillende merken en modellen voelen. Hoe ze mijn clitoris stimuleren. En de één doet dat een stuk beter dan de ander. En gelukkig kan ik je vertellen dat de Irresistible Kissable het écht wel goed doet! Ik was blij verrast.

De test van de Irresistible Kissable

De irresistible kissable ligt op z'n rug De shots irresistible kissable ligt op z'n buik

Het tuutje vond ik erg makkelijk te plaatsen. Mijn clitoris ligt wat dieper, maar door de vorm van het tuutje was dit geen probleem. De luchtdrukstimulatie stimuleerde mijn clitoris vanaf standje één al heel lekker. De stimulatie voelt diep en intens. Het is niet de stilste luchtdrukstimulator, maar het geluid was niet te storend. Hoe hoger het standje, hoe meer geluid je hoort. Wanneer het tuutje goed tegen je lichaam aan zit, is het geluid wel wat minder, maar nog steeds goed waarneembaar.

Wat ik erg fijn vind aan de Irresistible Kissable, is dat de stimulatie op de hogere standjes ook nog steeds diep voelt. Bij veel luchtdruktoys worden de hogere standjes juist wat minder diep. Een beetje als een wandvibrator die vaak bij hardere standjes ook wat meer buzzy wordt. Bij de Kissable vind ik alleen het laatste standje dit effect hebben. En dat is echt wel een goede score, zeker met elf standjes.

De Irresistible Kissable in vergelijking met andere luchtdruktoys

De achterkant van de shots irresistible kissable van bovenaf gezien Irresistible kissable op de verpakking

Ik vind de Irresistible Kissable niet zo lekker als bijvoorbeeld de We-Vibe Melt of de Womanizer Premium, maar, hij is dan ook een héél stuk goedkoper. Ik ben, zeker voor deze prijs, echt heel tevreden over deze Kissable. Als je nog geen luchtdrukspeeltje hebt, is dit echt een fijne om mee te beginnen.

Conclusie

De Irresistible Kissable is echt een fijne luchtdrukstimulator. Hij ligt lekker in de hand en is makkelijk te bedienen. De stimulatie is fijn diep, ook in de hardere standjes. Hij is wel goed hoorbaar. Voor deze prijs vind ik dit echt een prima seksspeeltje.

Je kan de Irresistible Kissable hier bestellen bij Bol voor 52 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.