Iroha Yuki

06-10-2023

Iroha is een merk van Tenga, de welbekende masturbators. Iroha heeft vaak best wel lieve en zachte sextoys. De Iroha Yuki ziet er schattig uit en voelt superzacht. Hij is onlangs vernieuwd en ik kreeg deze nieuwe versie door Tenga opgestuurd.

Specs

Materiaal: TPU bedekt met siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja (tot 50 cm)
Verkoopprijs: 79,90, hier te koop bij Amazon.nl
Is ’t wat? Ja, zo squishy en lekker!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de iroha yuki. De achterkant van de verpakking van de iroha yuki, met daarvoor de toy, de lader en de gebruiksaanwijzing.

De verpakking van de Iroha Yuki ziet er lief uit. Het doet me een beetje denken aan een verpakking van een verzorgingsproduct. Het heeft niet echt een sextoy-vibe. De verpakking is wit en blauw, met een foto van de vibrator en allerlei uitleg over wat het is en wat je er mee kan.

In de verpakking vind je natuurlijk de Iroha Yuki zelf, maar ook de USB-oplader, een gebruiksaanwijzing en een papiertje met de mededeling dat je je Yuki niet in de badkamer moet bewaren.

Mijn eerste indruk van de Iroha Yuki

Iroha yuki naast een lipstick. De iroha yuki in mijn hand, ik knijp in de bovenkant om te laten zien hoe zacht hij is.

De Iroha Yuki lijkt net een kleine sneeuwpop. Hij is wit en squishy. Ik vind β€˜m er echt schattig uitzien. Hij heeft een wat grotere bol met daarop een kleiner bolletje. De buitenste laag van de Yuki is van siliconen, maar daaronder zit TPU en dat is heel zacht en kneedbaar. Het voelt al heel fijn om de Iroha Yuki in mijn hand te hebben en er een beetje mee te spelen.

Het logo van Iroha is een bloemetje. Dat zie je ook terug op het knopje op de onderkant van de Yuki. Hij heeft één knopje. Normaal hou ik van twee knopjes, maar aangezien hij maar vijf standjes heeft, is één knopje wel genoeg. De eerdere versie van de Yuki had overigens wel twee knopjes.

Ik vind het best wel fijn dat deze Yuki β€˜maar’ vijf standjes heeft. Ik hoor zo vaak mensen over vibratiepatronen en dat ze er eigenlijk niks aan vinden. Drie steady standjes en twee patronen lijkt me echt helemaal prima. Twee patronen voor mensen die het wel leuk vinden, maar de steady standjes zijn in de meerderheid. Ik denk gewoon niet dat er veel mensen echt zitten te wachten op acht (of meer) verschillende vibratiepatronen. En dan maar klikken met dat ene knopje. Nee, ik vind dit echt een topkeuze van Iroha. Niet te moeilijk doen! En daar past één knopje dan ook weer heel goed bij.

De test van de Iroha Yuki

De iroha yuki op de lader. Het knopje van de iroha yuki.

Hoewel de Iroha Yuki vooral bedoeld is voor uitwendig gebruik, vind ik het heel lekker om er wel (waterbasis) glijmiddel bij te gebruiken. Het zachte materiaal glijdt dan veel beter en makkelijker over mijn vulva. Dat voelt ook echt veel lekkerder. Ik kies graag voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, zodat ik geen last krijg van irritaties bij mijn vagina. Ik hou van (alles van) Sliquid, van Pjuur Woman Nude en Baseks.

Ik vind de Iroha Yuki echt wel een interessante toy, juist omdat β€˜ie zo zacht is. Het geeft gelijk al een hele andere ervaring en een ander gevoel. Ik raak meer in de mood om lekker te ontdekken wat goed voelt en gewoon rustig te masturberen in plaats van zo snel mogelijk naar een orgasme.

De zachte structuur van de Yuki voelt heel lekker op mijn vulva. Het voelt bijna weelderig, of luxe. Het is zo zacht en lekker glad, zeker met het glijmiddel.

De vibraties van de Iroha Yuki zijn heel goed. Ze zijn best wel diep en gaan van lekker zacht tot best wel hard. Het zijn zeker vibraties waar ik van kan klaarkomen. De vibraties zitten wel vooral in het kleine bolletje. De grote bol trilt bijna niet. Voor mij is dat prima, want ik hou er juist van om een wat kleiner gebied van mijn vulva te stimuleren.

Je kan het bolletje ook inbrengen in de vagina, maar het is best klein, dus dat is niet heel indrukwekkend. Het voelt wel lekker zacht.

Ik vind het leuk dat de Yuki mij net even op een andere manier dan normaal laat masturberen. Ik denk dat dit een hele fijne sextoy is als je er van houdt om rustig te ontdekken. Of als je veel sextoy wat te indrukwekkend vind qua look & feel. Dit is echt een lieve sextoy, die toch heel goed functioneert.

Conclusie

De Iroha Yuki is echt heel zacht en lief, maar wel heel effectief. De vibraties zijn lekker diep, en gaan van zacht tot hard. Het voelt fijn om met de Yuki te ontdekken wat er allemaal fijn voelt. Ik denk dat deze toy heel fijn is voor mensen die ook houden van ontdekken, of mensen die specifiek op zoek zijn naar een lieve sextoy die het wΓ©l heel goed doet.

Je kan de Iroha Yuki hier bestellen bij Amazon.nl voor 79,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.