Iroha+ Tori

03-06-2024

Nog niet zo lang geleden schreef ik over de Iroha+ Kushi. Een superleuke, squishy vibrator waar ik best wel groot fan van ben geworden in korte tijd. Nu kreeg ik van Iroha ook nog de Iroha+ Tori, die me doet denken aan een vogeltje. Ik ben benieuwd of ik deze Iroha+ vibrator net zo leuk ga vinden als de Kushi.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 8 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja (tot 50cm)
Verkoopprijs: 117 euro, hier te koop bij Iroha
Is ’t wat? Ja, ik hou er van!

Wat is er nieuw aan de Iroha+ Tori?

Er was al een Iroha Kushi, maar de Iroha+ Kushi is de vernieuwde versie. In mijn review over de Kushi schreef ik al kort wat hierover, wat er eigenlijk op neer komt dat ik niet zo onder de indruk ben van de vernieuwing. Voor zover ik begrijp is er bij de Tori alleen een extra vibratiepatroon erbij gekomen en is de lader compacter. Niet heel spannend. Maar, dat maakt eigenlijk niet uit, want ik vind de Tori alsnog een superleuke sextoy!

Veel Iroha seksspeeltjes zijn echt super squishy. De Iroha+ Tori is ook wel meer squishy dan de gemiddelde sextoy, maar voor een Iroha-toy vind ik ‘m niet zo squishy. Er is wel wat squish, waardoor hij wel echt fijn voelt, maar ik zou ‘m niet als stressbal gebruiken, zeg maar. Onderop heeft de Tori één knopje zitten, waarmee je door de standjes kan klikken. Normaal hou ik niet zo van maar één knopje, maar omdat deze sextoy maar drie patronen heeft, vind ik het minder erg. Eindeloos door allemaal vervelende patronen klikken vind ik altijd zo irritant!

Het design van de Iroha+ Tori

De Kushi heeft van die hele dikke ribbels, die echt heel fijn voelen tegen je vulva. De Tori heeft wel een soort ribbeltjes, of eigenlijk zijn het meer geultjes, maar daar heb je helemaal niks aan. Ik denk dat het puur voor de looks is, al kan het zijn dat glijmiddel door deze ribbeltjes net wat beter blijft liggen. Maar vooral met schoonmaken vind ik zulke ribbeltjes wel onhandig. Maar hee, het ziet er wel leuk uit. Sowieso vind ik deze sextoy er wel tof uitzien. Het is echt weer een andere vorm dan je normaal ziet. Ik hou daarvan. Niet gewoon namaken wat er al lang is, maar zelf nadenken over een design wat én leuk is én werkt. Yay voor Iroha!

De Iroha+ Tori is een opleg vibrator, wat betekent dat hij bedoeld is voor uitwendig gebruik. Je houdt hem tegen je vulva en waarschijnlijk je clitoris aan, maar je brengt hem niet in in de vagina. Toch, of misschien juist daarom vind ik het fijn om glijmiddel te gebruiken bij deze sextoy. Een toy als deze voelt gewoon het lekkerst als hij soepel kan bewegen over mijn vulva. Bij een toy van siliconen gebruik je beter geen siliconen glijmiddel, want dat kan je toy aantasten. Dus een goed waterbasisglijmiddel is aan te raden. Ik gebruik alleen glijmiddelen zonder glycerine en parabenen, omdat die ingrediënten mijn vagina irriteren. Gek genoeg zitten die ingrediënten in de meeste waterbasis glijmiddelen, terwijl best wel veel vulva-eigenaren daar last van krijgen. Ik kies graag voor Sliquid Sassy (wat helemaal niet alleen voor anaal is, maar gewoon iets dikker is), Pjur Woman Nude of YesforLove.

De test van de Iroha+ Tori

Toen ik de Iroha+ Tori ging testen, voelde ik me eigenlijk een beetje een sextoytester van niks, want het verbaasde me eigenlijk gewoon dat dit een pinpointvibrator is. Ik zat in mijn hoofd toch nog zo vast met dat hele specifieke model wat de meeste pinpointvibrators hebben. Meestal hebben die toch wat weg van een elektrische tandenborstel. Ik had beter moeten weten, zeker na het testen van de Iroha+ Kushi. Maar mensen! Wat een fijne pinpointvibrator is dit! Hij is aan beide kanten te gebruiken. Ik heb zelf een voorkeur voor de kant die er voor mij uitziet als het snaveltje, de lange kant zeg maar. Dat topje leek mij best wat breed voor pinpointstimulatie, maar dat is helemaal niet zo. Het is nog smaller dan het topje van mijn pink. Maar oh, wat voelt dit topje goed. Ik plaats een pinpointstimulator het liefst net naast mijn clitoris, maar het voelt ook heel goed om er zachtjes mee over mijn clitoris mee te wrijven. Wel met genoeg glijmiddel, dus. De vorm is ook wel anders dan de meeste pinpointvibrators, want die hebben meestal een bolletje als top. En dit is wat platter en rechter, maar er zit ook wel een beetje een curve in. En squish, want dit is net de plek waar in de hele vibrator het meeste squish zit. En toch geeft het de vibraties nog goed door. yay!

De vibraties voelen best diep, zeker voor zo’n kleine toy. Ze gaan van lekker zacht tot best wel hard. Niet superhard, maar met zulke plaatselijke stimulatie is dat ook niet nodig, vind ik. Pinpointstimulatie voelt al heel snel heel heftig. En zelf hou ik écht heel erg van hard en veel, maar voor mij zijn deze standjes echt helemaal goed. Er zijn ook nog drie vibratiepatronen, die vind ik leuk om mezelf een beetje mee te teasen, maar ik ga toch het liefst voor gewoon de steady standjes. Steady stimulatie geeft mij gewoon het makkelijkst en fijnst een orgasme.

Conclusie

Ik vind de Iroha+ Tori écht heel leuk. Veel leuker dan ik had verwacht, zelfs na de Iroha+ Kushi waar ik ook echt van hou. Het is zeker geen goedkope toy en ik kan me echt voorstellen dat zo’n bedrag best een drempel is, maar je hebt dan ook wel echt een goede toy. Ik heb vertrouwen in dit merk en het ontwerp is gewoon echt heel goed. Ik hou van de Iroha+ Tori.

Je kan de Iroha+ Tori hier bestellen bij Iroha, voor 117 euro

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.