Iroha Rin Kogané

06-05-2019

Vibrator review door Tess: Iroha Rin Kogané

Iroha is deel van Tenga, welbekend van de masturbators waar Jay regelmatig over schrijft. Iroha is het merk voor de vibrators, meer gericht op mensen met een vulva. Eerder testte ik al de Iroha Yoru, een super zachte, apart gevormde vibrator. En nu kreeg ik van Tina van Tenga/Iroha de Iroha Rin. Ook weer zo’n heerlijk zachte vibrator.

De verpakking en looks

Iroha rin kogané Iroha rin kogané

De verpakking van de Iroha Rin vind ik echt super cute. Een zwart doosje, met foto van de toy en op de achtergrond gouden bloemetjes en waaiers. De Iroha Rin is heel licht roze, zo licht dat ‘ie bijna wit lijkt. Hij is gemaakt van siliconen en dus helemaal bodysafe. Ook is ‘ie waterproof tot 50 cm. De Rin werkt op 2 AAA batterijen. Je krijgt er twee testbatterijen bij. Wat inhoudt dat dit batterijen zijn om bijvoorbeeld in de winkel te checken of ‘ie het echt goed en hoe ‘ie dan voelt. Ze zullen dus erg snel leeg zijn. Op de zijkant van de doos vind je een korte gebruiksaanwijzing, de rest kan je online lezen.
Ik vind de Rin vibrator er super cute uitzien, het doet me een beetje aan een poppetje denken met dat ronde hoofdje.

Super zacht

Iroha rin kogané Iroha rin kogané

Zoals ook de Iroha Yoru, is ook deze Iroha Rin echt super zacht. Of squishy beter gezegd, ik weet er niet echt een Nederlands woord voor. Maar de ronde kop is dus aan de buitenkant van siliconen gemaakt, maar aan de binnenkant zit een ander materiaal. Een heel zacht materiaal. Waardoor dit deel van de vibrator dus super zacht aanvoelt en makkelijk in te deuken is. Dit geeft weer een heel ander gevoel dan een ‘normale’ vibrator van siliconen. Het siliconen van de Rin voelt ook lekker zacht en glad aan.

Standjes

Iroha rin kogané Iroha rin kogané

Omdat deze Iroha Rin op 2 AAA batterijen werkt, had ik niet zulke hoge verwachtingen. Toys die op batterijen werken, vibreren meestal niet zo krachtig als een oplaadbare vibrator. En zeker met AAA batterijen, zijn de vibraties meestal niet zo sterk. De Iroha Rin heeft aan de onderkant één knopje. Wel een heel schattig knopje met een bloemetje er op. Het is allemaal zo cute! Met dit knopje kan je door de standjes klikken. Er zijn drie steady standjes en één vibratiepatroon. Best wel basic dus, in een tijd waar het lijkt alsof er steeds maar meer standjes op vibrators moeten komen. Maar ik vind dit dus juist tof. Want met één knopje vind ik het altijd super irritant dat je maar blijft klikken om bij het standje te komen wat je lekker vindt. Bij mij is dat altijd net het vorige standje. Dus gewoon vier standjes is lekker overzichtelijk en je bent altijd snel bij jouw favoriete standje.

De Test

Iroha rin kogané Iroha rin kogané

De Iroha Rin is zo’n vibrator die ik maar vast blijf houden. Het voelt zo lekker, vooral dat bovenste zachte bolletje dus. Als een soort vibrator stressbal. Maar hoe zou ‘ie tegen m’n clitoris voelen? Ik deed de batterijen er in, klikte op het knopje en… niks. Batterijen andersom, nog niks. Ze moeten er dus om en om in, maar dat is nergens op de vibrator of de verpakking te zien. En natuurlijk was ik niet online de gebruiksaanwijzing gaan opzoeken, want gedoe. Dit vind ik wel echt info om in de vibrator of op de verpakking te zetten, als je er geen gebruiksaanwijzing bij doet.
Maar toen ik ‘m echt aanzette, merkte ik dat de vibraties inderdaad niet zo krachtig zijn. Maar hij maakt wel ook maar erg weinig geluid. Dat is voor veel mensen wel een groot voordeel. Er zijn dus drie steady standjes, ik klikte eigenlijk gelijk door naar standje drie, want ik hou juist van krachtige vibraties.

I like to move it

Iroha rin kogané Iroha rin kogané

Maar van de vibraties moet de Iroha Rin het niet echt hebben. De vibraties zijn wel redelijk diep, maar zeker niet sterkt te noemen. Maar het super zachte gevoel van het bolletje is wel weer heel fijn. Met wat glijmiddel (ik gebruikte mijn favoriet: Sliquid Sizzle) glijdt het zachte bolletje echt super lekker over mijn vulva. Zo’n zacht puntje over mijn clitoris voelt echt heel anders dan een andere vibrator, die meestal gewoon een stuk harder zijn. Ik vond het echt leuk en lekker om ‘m over mijn vulva te bewegen. Om wat te experimenteren met drukken op bepaalde punten, want met een gewone, hardere vibrator, doe je dat natuurlijk niet zo snel. Maar met de Iroha Rin kan je dus gewoon drukken, want hij deukt toch wel mee. In combinatie met de vibraties, ook al waren ze niet zo sterk, vond ik het allemaal dus wel echt lekker. Maar klaarkomen was nog wel een uitdaging hoor. Ik heb echt wel wat sterkere vibraties nodig, of anders echt pinpoint stimulatie. Maar de ronde kop biedt dat allebei natuurlijk niet.

Conclusie

Iroha rin kogané Iroha rin kogané

De Iroha Rin is echt een super cute vibrator met een hele zachte, squishy bovenkant. Dit voelt heel anders dan een normale vibrator. De vibraties zijn wel redelijk diep, maar niet krachtig. Maar de combinatie van beweging met de zachte, meeverende kop en de vibraties, maakt het toch echt wel lekker. De vibrator is ook heel stil. Wanneer je, net als ik, van echt krachtige vibraties houdt, of pinpoint stimulatie, dan zou ik deze Rin even overslaan. Maar als je juist van dat zachte houdt, qua vibraties maar ook gevoel van de toy zelf, dan ga je deze Iroha Rin denk ik helemaal te gek vinden. Dit is echt zo’n vibrator die niet voor iedereen is, maar voor een bepaalde doelgroep echt heerlijk kan zijn.

Of hier bij Bol.com voor 43,08

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Toen ik deze vibrator zag was ik heel blij. Het ziet er super leuk uit maar ik was weer snel teleurgesteld toen ik zag dat het op batterijen werkt. Ik hoop echt dat er eentje komt die oplaadbaar is.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review: Iroha Rin Plus | Tess Tesst - […] onderdeel van Tenga, staat bekend om zijn zachte, squishy, vibrators. Vorig jaar schreef ik over de eerdere versie van…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.