Inya Shake

09-10-2023

Een stotende vibrator vind ik altijd interessant. De Inya Shake is zo’n vibrator, een ‘rechargeable weighted vibe’ zoals op de verpakking staat. Hij heeft stoot-standjes en vibratiestandjes. En ik kon niet wachten om ‘m te proberen. Ik kreeg deze Inya sextoy van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 8 stootstandjes en 8 vibratiestandjes (waarvan 2 steady)
Waterproof: ja, IPX4
Verkoopprijs: 99,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Ik vind dit héél lekker!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakkking en daar naast de inya shake. De achterkant van de verpakking, en daarnaast de oplader van de inya shake.

Het is tegenwoordig weinig verrassend, maar ook de Inya Shake zit in een witte verpakking met een foto van de sextoy. Dit is blijkbaar hoe het hoort momenteel, ik vind het saai, maar goed.

In de achterkant van de doos zit een doorkijkje, zodat je de Inya Shake ook al in het echt kan zien. Op de achterkant en zijkanten van de doos vind je allerlei informatie over de Shake. Er zit geen aparte gebruiksaanwijzing bij, maar op de doos vind je wel uitleg over de twee knopjes van de Inya Shake en wat hij kan.

In de doos vind je natuurlijk wel de Shake zelf en het USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Inya Shake

Inya shake naast een lipstick. Inya shake in mijn hand.

De Inya Shake ziet er best leuk uit. Hij heeft een mooie donkerblauwe kleur en hij lijkt een beetje opgebouwd te zijn uit bollen. Hij heeft een heel gemiddeld formaat voor een vibrator. De Inya is helemaal gemaakt van siliconen, daardoor voelt ‘ie lekker aan.

Op de onderkant heeft ‘ie twee knopjes. Het onderste knopje is het powerknopje, maar ook het knopje om door de stootstandjes te klikken. Het bovenste knopje is voor de vibratie.

Helemaal onderop zit een deukje, met daarin een bijna onzichtbaar gaatje. Hierdoorheen prik je het stekkertje van de oplader.

De test van de Inya Shake

Glijmiddel! Ik zeg het altijd, maar bij zo’n bewegende sextoy vind ik dat extra belangrijk. Deze Inya shake stoot en je wil dat ‘ie dat goed kan doen. Siliconen glijdt van zichzelf niet zo makkelijk, dus een waterbasis glijmiddel is echt aan te raden. Ik kies graag voor Pjur Woman Nude, want daar zitten geen irriterende ingrediënten in zoals glycerine en parabenen.

Lang drukken op het powerknopje zet de Shake aan, maar hij doet dan niks. Er brandt wel een lampje, zodat je weet dat ‘ie aanstaat. Ik vind vooral de stotende functie van deze sextoy interessant, dus ik begon mijn test daarmee.

De Inya Shake doet z’n naam eer aan! Deze vibrator kan écht goed stoten. Dit is niet zo’n vibrator die uitschuift (dat kan je natuurlijk ook al zien), maar in de vibrator zitten magnetische ballen en ik moet zeggen dat ik niet precies weet hoe het werkt, maar door die ballen maakt hij dus een stootbeweging. En dat doet ‘ie goed! Het voordeel van deze manier ten opzichte van zo’n uitschuif-systeem is dat dit echt naar binnen stoot. Met zo’n uitschuifsysteem heb je vaak dat vooral het deel wat niet in je vagina zit naar buiten stoot en daar heb je natuurlijk helemaal niks aan. Het is ook vaak best wel moeilijk om dat tegen te houden. Maar met deze magnetische ballen, gaat het allemaal vanzelf goed. De Fun Factory Stronic toys hebben zo’n zelfde soort techniek.

De Inya Shake stoot echt krachtig. Hij stoot niet super diep, maar ik denk dat dat juist wel fijn is. Ik hoefde me geen zorgen te maken of ‘ie te diep zou gaan en mijn baarmoedermond zou raken, want dat vind ik nooit zo prettig voelen. De stootbewegingen zijn dus wat korter, maar wel echt fel. Ik vind dat echt heel lekker voelen.

Hij kan gewoon in een steady ritme stoten (zacht of hard), maar ook in verschillende patronen. Bij vibratie ben ik niet zo gek op patronen, maar bij een stotende toy vind ik dit wel heel lekker voelen. Lekker een beetje die afwisseling. Hij heeft ook een standje waarbij hij wat meer een wiegende beweging maakt. Of eigenlijk is het gewoon dat ‘ie wat zachtere, kortere stootjes geeft. Die is wat subtieler, maar ook heel fijn.

Ik vind het geluid wat ‘ie maakt ook heel goed te doen. Natuurlijk hoor je ‘m wel, maar het is niet te hard en ook zeker niet storend.

Omdat de Inya Shake wel vrij recht loopt, stimuleert hij mijn G-spot niet. Ik kan van alleen de Inya Shake niet klaarkomen, maar met een luchtdruktoy, een bullet of wat vingers erbij is dat wel een perfecte combinatie en zorgt het ook voor heftigere orgasmes. Het gevoel van de Inya alleen vind ik wél echt heel lekker en opwindend.

De trilfunctie van de Inya Shake

Inya shake naast een flesje glijmiddel. De knopjes van de inya shake.

Maar, de Inya Shake kan niet alleen stoten, maar ook vibreren. Het geluid van de vibraties vind ik soms wat irritant. Het is zo’n heel buzzy geluid. De vibraties voelen ook buzzy. Ze zijn licht en een beetje (irritant) kriebelig. Ik kan daar echt niks mee.

Ik begrijp dat als je zo’n sextoy maakt, dat je dan denkt dat ‘ie misschien ook moet trillen. Want mensen willen nu eenmaal vaak een vibrator en die moet vibreren. Maar doe het dan goed. Of doe het niet. Want dat trillen voegt echt niks toe. Het stoten is al best een overweldigend gevoel. Dat is echt meer dan genoeg. Het trillen hoeft niet. Zeker dit trillen niet.

Verder maakt het me weinig uit, want ik gebruik de trilfunctie gewoon niet. Dan heb ik dat irritante geluid ook niet. En de Inya Shake schudt echt wel heel lekker.

Qua prijs is de Inya Shake wat goedkoper dan een Fun Factory Stronic. Wat ‘m dus, ondanks de stomme vibraties, echt wel een interessante sextoy maakt.

Conclusie

Ik vind de Inya Shake echt heel lekker. De stootfunctie van deze vibrator werkt écht heel goed. Het stoten is krachtig en fel en er zijn genoeg standjes om uit te kiezen. Het geluid is niet storend.
De vibratiefunctie vind ik wel teleurstellend. De vibraties zijn licht en buzzy en maken een vervelend geluid. Maar ook zonder de vibraties is dit echt een hele lekkere sextoy en nog steeds een aanrader! Bij mij mag ‘ie in m’n nachtkastje blijven.

Je kan de Inya Shake hier bestellen bij Willie voor 99,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.