Vlog: Intro Dildomaand – Wat is er nou zo leuk aan dildo’s?

02-06-2019

Vlog: Intro Dildomaand – Wat is er nou zo leuk aan dildo’s?

Zoals je misschien al hebt gezien, is juni dildomaand! Deze maand besteden wij heel veel extra aandacht aan dildo’s. En daarom is de eerste vlog van deze dildomaand een korte introductie. Waarom vinden wij dildo’s nou zo awesome? En wat kan je deze maand verwachten? Alle #teamdildo posts van deze maand kan je hier in de teamdildo categorie vinden.

Het is ons eindelijk gelukt om echt eens een minivlog te maken, dus in nog geen vier minuten ben je helemaal op de hoogte!

Je kan hieronder op de afbeelding klikken om de vlog te bekijken.

Team dildo vlog screenshoit

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal zou ik het super tof vinden als je dat nu wilt doen. Dan blijf je ook op de hoogte van al mijn nieuwe vlogs. Je kan dat doen door hier te klikken.

Sponsor Tess Tesst gratis

Als je een dildo, een seks toy, glijmiddel, een kinky tool of sexy lingerie setje gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou je me echt heel erg helpen als je dat via mijn linkjes hier onder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review: Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo | Tess Tesst - […] je misschien al weet, ben ik best wel gek op dildo’s. Dat is iets wat pas de laatste jaren…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.