Inspire by Calexotics Ultimate Wand

07-04-2017

Inspire by calexotics ultimate wand

Soms dan zie ik een toy, en dan denk ik gelijk te weten dat het een enorm goed ding is, nog voor hij aan staat. Dat had ik met de Ultimate Wand, ondanks zijn naam, totaal niet. “Wat een barbie-ding!” riep ik gelijk. Een kleine siliconen wand vibrator in een roze kleurtje. Licht roze, baby roze, barbie roze, hoe je het ook wilt noemen. Ik hou erg van roze, maar specifiek deze kleur roze, not so much.

Dus toen ik deze toy kreeg van Peter van Sensualdreams.nl was ik nog niet helemaal overtuigd. Tot ik hem aan deed. Wow! Dat er zo’n krachtige vibratie uit zo’n klein en licht roze barbievibrator kon komen! Dat had ik niet aan zien komen! En dat was nog maar standje één!

Van standjes twee en drie werd ik nog blijer. Dit beloofde wat! Ik kon niet wachten tot ik ‘m écht uit kon testen. Wat ik die avond natuurlijk ook gelijk deed. Ja, als sextoy reviewer heb je maar een zwaar leven 😉

De Ultimate Wand heeft tien standjes, waarvan de eerste drie gewoon continue vibratie zijn, en de andere zeven zijn vibratiepatronen. Hij is helemaal gemaakt van siliconen, oplaadbaar en waterproof.

Om hem aan te zetten druk je één keer op het bovenste knopje. Daarna kan je het onderste knopje gebruiken om door de standjes heen scrollen. Lekker makkelijk te bedienen dus. Ook als je hem aan het gebruiken bent, hoef je je vinger maar op 1 knopje te leggen dus, kan niet mis gaan.

Om gewoon maar bij het begin te beginnen, begon ik met standje 1. Lekkere diepe vibratie, echt heel goed. Standjes 2 en 3 gingen natuurlijk nog harder, wat nog beter was. Echt precies het soort vibratie wat ik lekker vind!

Ik vind vibratiepatronen altijd wel leuk, als een soort voorspel, opwarming of tease. Om daarna lekker klaar te komen met gewoon een steady vibratie. Dus natuurlijk wilde ik nu eerst alle patronen ook uitproberen.

Het begon met standje 4, het patroon gaat eigenlijk gewoon zo: hard – zacht- hard – zacht etc. Nu klinkt dat helemaal niet zo bijzonder, maar ik werd er best wel bijzonder blij van. Helemaal toen ik door klikte naar standje 5, die hetzelfde deed, maar dan nog wat sneller. En als ik het zo opschrijf, dan kan ik me voorstellen dat het een beetje saai klinkt, maar mijn kutje vond het helemaal niet saai, integendeel! Standje 6 deed hetzelfde nóg wat sneller, en daar werd ik écht heel blij van. En waar ik normaal niet graag én niet makkelijk klaarkom van vibratiepatronen, ging dat nu ineens én graag én makkelijk. Wow!

Wat een goed ding is dit! Ik ben echt super enthousiast over deze toy. Uiterlijk zegt duidelijk niet alles. Hij ligt ook gewoon lekker in de hand, en de kop is niet zo groot, dat vind ik fijn. Normaal vind ik het fijn als je een knopje hebt om omhoog te ‘schakelen’ en ook een knopje om weer terug te ‘schakelen’. Stel je voor dat je toch het vorige standje lekkerder vond, dan is het makkelijk als je gewoon met één klik terug kan. En dat heeft de Ultimate Wand niet. Maar eigenlijk kan me dat gewoon echt niks schelen. Dit ding is gewoon goed! En lekker! OMG. Boeiend dat ‘ie lichtroze is en geen omhoog/omlaag knopje heeft. Heb je helemaal niet nodig, je kan gewoon super lekker klaarkomen met deze toy.

Oh, en wat ook nog een leuk detail is, een gedeelte van de opbrengst van de Inspire collectie (het is allemaal barbieroze…) gaat naar een goed doel: Living Beyond Breast Cancer.

En meer hoef ik er eigenlijk niet over te zeggen. Super goed ding, super goede prijs. Gewoon echt lekker! Hou je van wand vibrators met krachtige, diepe vibraties, dan is dit jouw barbie! <3

De Ultimate Wand kan je hier bestellen bij bol.com.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

 1. Deze Barbabibber of Barbieroze vibrator is anders dan andere vibrators met een bol/knop. De trilling is dieper en zwaarder dan bijvoorbeeld de Fairy en het materiaal is echt super. Deze Barbabibber past door zijn bijzondere vorm goed tussen je lippen waardoor de diepe trilling echt diep je lijf in gaat. De eerste stand is hard, en dan heb je nog harder en hardst en een paar lekkere klaarkomprogrammaatjes. De diverse keuzemogelijkheden zijn fijn,
  Jammer dat hij alleen vooruit kan schakelen en niet achteruit maar dat is dan ook het enige wat ik er aan de niet-positieve kant over kan vertellen. Een heerlijke vibrator, een aanrader, ligt goed in de hand en tussen de benen en de bediening is een makkie. Ik vind het een echte aanrader en een fijne toevoeging aan mijn vibratorverzameling. 🙂

  Ps. Dat hij oplaadbaar is vind ik heel erg fijn en nee, hij is echt niet halverwege ineens op!
  Pps. Als je een condoom om te onderkant doet dan uhhh kun je er ook andere dingen mee doen dan trillen.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sextoy review by Tess: de Calexotics Inspire Gyrating wand | Tess Tesst - […] ik een tijdje terug de Calexotics Inspire Ultimate Wand getest had en deze mij echt zo in positieve zin…
 2. Sextoy review by Tess: Calexotics Silhouette S16 | Tess Tesst - […] had al eerder wat sextoys van Calexotics getest en vooral van de Calexotics Ultimate Wand was ik erg onder de…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.