Innovation Twitch

13-03-2023

Een hands-free seksspeeltje dat aan je clitoris zuigt, terwijl kleine siliconen tongetjes daar trillen. Het klinkt spannend, maar hoe voelt het? Ik kreeg de Innovation Twitch van Erovibes.

Materiaal: siliconen en ABS (allebei bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 4 zuigstandjes en 10 vibrerende standjes (waarvan 3 steady)
Waterproof: ja, IP67
Verkoopprijs:  In de aanbieding voor 78,90 euro, hier te koop bij Erovibes 
Is ’t wat? Hij voldoet niet aan mijn verwachtingen.

Mijn eerste indruk van de Innovation Twitch

De innovation twitch van schuinboven gezien. De innovation twitch in de palm van mijn hand.

Ik kreeg de Innovation Twitch zonder verpakking, maar normaalgesproken zit ‘ie in een vierkant, half doorzichtig doosje.

De Innovation Twitch heeft een rosegold kleur, maar hij is er ook in het zilver en goud. Wat me als eerste opvalt is hoe goed de Twitch in mijn hand past. Hij heeft een kromming die erg lekker in de palm van mijn hand ligt. Het deel wat je vasthoudt is van ABS(plastic) en het deel wat je clitoris raakt is van siliconen.

Dat deel voor je clitoris heeft allemaal siliconen sprietjes en twee siliconen tongetjes in het midden. De sprietjes voelen heel zacht en flexibel, de tongetjes zijn iets steviger.

De Innovation Twitch heeft twee knopjes: één knopje voor het vacuüm zuigen en één knopje voor de vibraties.

Bij het vierde zuigstandje blijft de Twitch continu zuigen. Er loopt ook wel lucht weg, door een gaatje op een andere plek in de toy, dus het vacuüm wordt niet steeds erger/strakker. Maar bij dit standje kan ik de Twitch aan mijn hand laten hangen. Ik ga er vanuit dat dit is hoe hij hands-free gebruikt kan worden: dat ‘ie in dit standje vacuüm om je clitoris gezogen blijft, terwijl de tongetjes en sprietjes dan trillen.

De test van de Innovation Twitch

Ik vind het bij elk seksspeeltje een aanrader om glijmiddel te gebruiken. Glijmiddel is niet alleen iets voor mensen die ‘niet nat genoeg’ worden, maar het kan gewoon echt iets toevoegen aan het gevoel tijdens seks. Bij een seksspeeltje zoals de Innovation Twitch is het extra handig om glijmiddel te gebruiken, want daardoor kan ‘ie makkelijker vacuüm zuigen/behouden, en de tongetjes voelen ook echt lekkerder met glijmiddel. Gebruik wel een glijmiddel op waterbasis, want siliconen toys gaat niet altijd goed samen met glijmiddel op siliconenbasis. In glijmiddel op waterbasis zitten vaak ingrediënten die je vagina kunnen irriteren: glycerine en parabenen. Zelf kies ik dus altijd voor een glijmiddel waar deze ingrediënten niet in zitten, zoals (alles van) Sliquid of Pjur Woman Nude.

Al snel kwam ik er achter dat ik de Innovation Twitch helemaal niet op die manier vast wil houden zoals hij zo lekker in mijn hand ligt. Ik heb zelden mijn hand helemaal over een seksspeeltje heen als ik er mee bezig ben. Ik hou ‘m liever vast met mijn duim aan de onderkant en mijn wijs- en middelvinger aan de bovenkant, bij de knopjes.

Ik plaatste het siliconen deel van de Twitch over mijn clitoris en oefende wat druk uit. Ik drukte op het knopje om het zuigen te activeren. Bij de eerste drie standjes is het steeds vacuüm-loslaten-vacuüm-loslaten, in verschillende snelheden. Op deze manier kreeg ik het niet voor elkaar om de Twitch vast te laten zuigen aan mijn vulva. Ik klikte door naar het vierde standje, wat continu zuigt. Maar ook met dit standje kreeg ik geen vacuüm wat vasthield voor elkaar. Ook viel het me op dat het gaatje in de toy, waar de lucht er weer uitkomt, op een onhandige plek zit. Het zal per lichaam verschillen, maar bij mij kwam dit deel soms tegen mijn venusheuvel aan. Dit geeft een heel gek geluid (en gevoel) en als je het gaatje helemaal afsluit, wordt het vacuüm verbroken. Echt opletten dus, om het gaatje niet af te sluiten.

Toen ik de vibratie er bij aanzette, was ik wel even aangenaam verrast. De vibratie is redelijk diep, en dat voelt altijd goed voor mij. Het gevoel van het zuigen, ook al kreeg ik het vacuüm niet voor elkaar, gecombineerd met de diepe vibratie en het trillen van de sprietjes en tongetjes voelde wel goed. Het geluid van het vacuüm zuigen vond ik wel storend, want het is best hard en ook een vrij irritant geluid. Zelfs met een extra deken er overheen hoorde ik het nog.

Maar het werd nog erger, want op een gegeven moment begon de vibratie óók een heel gek geluid te geven. Hoe meer ik het vacuüm voor elkaar kreeg, hoe harder de vibratie begon te klinken. (Check het filmpje hier onder.) Naast het toch al harde geluid van het zuigen. Ik stoor me echt niet snel aan geluid van sextoys, maar dit was voor mij toch wel echt too much. Ik weet niet zeker wat het probleem is waardoor de vibratie dit geluid er ook nog eens bij ging maken, maar het was niet prettig. Dit geluid bleef niet de hele tijd, het was er soms, en dan was het geluid weer even normaal, om vervolgens weer zo hard te gaan. Niet echt ontspannen masturberen dit. Het is me dan ook niet gelukt om klaar te komen met de Innovation Twitch.

Conclusie

Ik krijg het niet voor elkaar om de Innovation Twitch hands-free te gebruiken. Op mijn hand zie ik wat het idee is, maar bij mijn vulva krijg ik dit niet voor elkaar. Het zuigen maakt best veel geluid en de vibratie maakt soms ook ineens heel veel lawaai. De Innovation Twitch kan best lekker voelen, de vibratie is fijn en diep en het zuigen voelt ook best aangenaam, maar het werkt allemaal toch niet zoals ik verwacht had, en een orgasme zat er ook niet in.

Je kan de Innovation Twitch hier bestellen bij Erovibes, nu in de aanbieding voor 78,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.