Vlog: In bed met Jay en Tess – met Meesteres Soviet Mercedes over BONDiNG

12-05-2019

Vlog: In bed met Jay en Tess – met Meesteres Soviet Mercedes over BONDiNG

BONDiNG, de nieuwe Netflix serie over Mistress May. Een commerciële Meesteres die haar beste vriend de BDSM wereld in sleept. Samen bezoeken en ontvangen ze verschillende klanten met allerlei bijzondere fetishes. Ik vond de serie super leuk en grappig. Ik vond het tof dat er eindelijk een leuke, luchtige serie over BDSM was. Natuurlijk waren er dingen die ik minder leuk vond, maar ik heb ‘m lekker gebingewatched.

Meesteres Soviet Mercedes was wat minder enthousiast over BONDiNG. Ik was heel benieuwd wat zij er dan allemaal van vond, maar ook hoe het nu echt gaat als je een commerciële Meesteres bent. Daarom nodigde ik haar uit bij ons in bed, om het hier eens over te hebben.

Klik op de afbeelding hieronder om de vlog te bekijken.

In bed met mrs soviet mercedes

De website van Meesteres Soviet Mercedes vind je hier.
Je kan haar hier vinden op Instagram,
en hier op Twitter.

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt super tof vinden als je dat nu wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Wil je reviews lezen over BDSM toys? Die vind je hier.

Help Tess Tesst gratis

Als je een bdsm toy,  sekstoy, glijmiddel of lingerie setje gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het echt heel fijn vinden als je dat via mijn linkjes hier onder doet. Ik krijg dan een klein percentage van jouw aankoopbedrag, zonder dat dat jou iets kost. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis! Ik krijg geen persoonlijke gegevens te zien over jou en jouw bestelling.

Bol.com

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.