Icicles no 83 vibrerende glazen dildo | Vibrator Review

17-03-2021

Met de review van de Icicles no 83 is het tijd voor eens wat anders dan een prostaatstimulator. Hoewel deze glazen vibrator ook daartoe ingezet zou kunnen worden natuurlijk. Ik vond een vibrerende glazen dildo (een vibrator dus) zo speciaal dat ik hem graag wilde reviewen.

SPECS

 • Materiaal: Veiligheidsglas en silicone
 • Bodysafe: Ja
 • Waterproof: Ja
 • Oplaadbaar? Ja
 • Totale lengte: 10.6cm
 • In te brengen lengte: 9.1 cm
 • Afstandsbediening? Ja
 • Oplaadtijd: 2 uur
 • Gebruikstijd: 45 minuten
 • Aantal patronen: 10 (3 steady 7 daadwerkelijk patronen)
 • Prijs: € 79,95  bij Erotouch

Icicles®

Het merk Icicles bestaat al best lang en heeft vele verschillende soorten dildo’s die allemaal een uniek nummer hebben. Beginnende natuurlijk bij 1, en met deze Icicles no 83 zijn we inderdaad dus al bij het drie-en-tachtigste deel van deze serie.
Nu zijn alle Icicles dildo’s erg leuk want van glas, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor anaal gebruik. Gelukkig is de Icicles no 83 dat in mijn geval wel zodat ik hem veilig kon testen. Sterker nog er zit een enorm stevige zuignap bij die ervoor zorgt dat je hem op een muur of gladde vloer kan “plakken” en zo er plezier mee kunt hebben.

Icicles no 83

De Icicles no 83 is dus niet zomaar een Glazen dildo, eigenlijk is het helemaal geen dildo, want de vibraties zitten op de een of andere ingebouwd in deze, nou ja, glazen vibrator. Een glazen vibrator, en dan ook nog een waar een zuignap EN een afstandsbediening bij zit, en ook nog eens gewoon helemaal waterdicht is.

De Icicles no 83 wordt omschreven als blauw, maar ik persoonlijk vindt het meer paars dan blauw. Dat geld dus ook voor de zuignap en de afstandsbediening, maar misschien ben ik al mijn hele leven zo kleurenblind dat ik dat niet zie?

Icicles no 83 in de doos

De doos van de Icicles no 83 is vrij minimalistisch, geen rare kreten, geen kijk hoe geweldig dit ding is. Ingetogen duidelijkheid ook wel. Wel zit er een magneetklep op de doos zodat je een inkijkje hebt in de doos waar je de Icicles no 83 in een foam insert ziet zitten, samen met de afstandsbediening en de USB oplaadkabel die voorzien is van een pin die je zowel in de Icicles no 83 als in de afstandsbediening kan steken om deze op te laden.

Icicles no 83 los van zijn zuignap

Icicles no 83 getest

OOOEEEEHH!! Glas! Vibrerend glas! Ik was zo diep gelukkig toen ik de Icicles no 83 voor het eerst door Pipedream voorgesteld kreeg. Ik ben namelijk dol op glas, het is zo lekker stevig, compatible met eigenlijk alle glijmiddelen die ik extra fijn vind en makkelijk schoon te maken en te houden. Het is eigenlijk een soort van ideaal masturbatiemateriaal. Althans voor anale escapades dan, denk aan de Prisms Erotics Hamsa, ik wil niet echt een glazen masturbator proberen ofzo.

En dit stuk mooi paars (ja sorry het is echt paars hoor) glas kan dan ook nog eens vibreren, oh het genot, althans het vooringebeelde genot is groot.

Vol enthousiasme laad ik de Icicles no 83 op en wacht 2 uur.

Ik spoel de Icicles no 83 eerst even af onder de warme kraan, voordeel is dat hij dan lekker warm wordt en ook meteen extra schoon is.

Ik piel de Icicles no 83 in de zuignap, die echt heel stevig is aan beide kanten, dus het pielen is vooral zodat de Icicles no 83 daarna niet meer los komt uit de zuignap.

En ik probeer even de afstandsbediening…niets. Ik ben namelijk vergeten deze glazen vibrator aan te zetten alvorens hem in de zuignap te plaatsen. Met enige moeite (want die modderfokker zit echt goed stevig vast) krijg ik de Icicles no 83 weer uit de zuignap, zet hem aan, en prop hem onder wat inmiddels toch wel licht gevloek genoemd mag worden terug in de zuignap.

Zo, even testen, en de afstandsbediening doet zijn ding. Tijd voor de spiegel aan de muur, mijn favoriete glijmiddel en anale penetratie.

Het penetratie gedeelte lukt wonderwel, wat niet verbazend is, gezien glas totaal niet stroef is en glijmiddel, nou ja het heet niet voor niets glijmiddel. Hoppa, de Icicles no 83 zit in mij. Stiekem had ik de hoop dat hij misschien mijn prostaat zou raken, maar helaas, daar leent deze vorm zich niet zo goed voor. Maar het gevulde gevoel is wel erg lekker. Dan druk ik op de afstandsbediening en ik voel, helemaal niets. Een wtf moment doet zich voor, maar na wat extra keren drukken voel ik ineens wel een vibratie, maar niet heel erg ofzo. Zou hij al stuk zijn? Wat is er aan de hand.

Ik besluit de Icicles no 83 uit mij te laten glijden, maak hem schoon en test dan maar even de vibraties standjes door. Wat blijkt, de Icicles no 83 vibreert wel maar de motor is dermate zwak (of wordt te veel gedempt door het glas) dat je niet echt vibraties voelt. Dat in combinatie met anaal en glijmiddel en er blijft helemaal niets over. Dat vind ik echt heel erg jammer. Ik kan mij eerlijk gezegd ook niet voorstellen dat dit bij vaginaal gebruik enigszins beter gaat zijn. Sowieso zijn de vibraties extreem buzzy, en dus nooit diep. Maar misschien is dat ook wel een beperking van glas als materiaal voor deze vibrator? Ik weet het niet. Ik ben in ieder geval wel een beetje teleurgesteld.

Ik bedoel het blijft een glazen dildo met een zuignap, dat is op zich best heel erg awesome. Maar evengoed, je betaalt toch OOK voor de vibraties en die zijn in dit geval extreem meh!

Icicles no 83 van boven gezien naast de zuignap

Schoonmaken van de Icicles no 83

Het schoonmaken van de Icicles no 83 is eigenlijk een eitje, want nou ja, glas.

De zuignap daarentegen is van silicone dus op zich ook goed schoon te maken, maar bij stevig gebruik komt er toch ook glijmiddel IN de zuignap te zitten en daar moet je wel even een beetje op bedacht zijn. Maar met genoeg zeep of toycleaner en warm water krijg je ook dat vrij simpel schoon.

Conclusie

Nu is jullie vraag natuurlijk kan ik de Icicles no 83 aanraden? En in alle eerlijkheid, in zijn hoedanigheid als glazen vibrator? Dan is het antwoord gewoon nee. Het is gewoon niet goed genoeg. Daarentegen is het wel een heel fijne glazen dildo, met een extreem goede zuignap. En de zuignap kan ook echt het stevige werk wel aan. Dat is best wel tof. Dus nou ja, raad ik hem aan? Sorta kinda? Voor een dildo is hij best prijzig zo, ook al vind je eigenlijk geen enkele glazen dildo met een zuignap. Dus nou ja, in dit geval, is de conclusie aan jou, gewaardeerde lezer.

Je koopt de Icicles no 83 voor € 79,95 bij Erotouch.eu

Dingen die je ook niet mag missen

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

 1. Prachtige review weer. Dank!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.