HURTME Spanking Stick Minos โ€“ BDSM toy review

24-05-2021

Ik hou van spanking. En van zweepjes. Dus met een naam als HURTME Spanking Stick Minos ben ik wel gelijk geintrigeerd. Deze spanking stick zag er ook nog eens uit alsof โ€˜ie best wel wat pijn zou kunnen doen. Pijn die ik lekker zou kunnen vinden. Dus yay voor MEO dat ze deze BDSM-toy naar mij opstuurden.

Specs

Materiaal: Leer
Verkoopprijs: 69 euro, hier te koop bij MEO
Is โ€™t wat? Ja! Ik hou van deze Spanking Stick!

Mijn eerste indruk van de HURTME Spanking Stick Minos

De hurtme spanking stick minos naast een lipstick, om het formaat te laten zien. De lipstick lijkt super klein naast de stick. Close-up van het uiteinde van de hurtme spanking stick minos , met daarnaast een lipstick

Zoals bijna altijd bij de toys van MEO, zat ook deze HURTME Spanking Stick Minos gewoon in een plastic zakje. Er hing ook een MEO kaartje aan. Bij sommige zweepjes krijg je zoโ€™n mooi bewaarhoesje, maar ik geloof dat dat alleen is bij de toys met metalen handvat. In principe is dat helemaal prima, want ik denk dat de meeste kinksters toch wel een bepaalde opbergplek voor al hun mepgerij hebben en dat ze ze niet per stuk in een bewaarzakje hebben.

In de productomschrijving van de HURTME Spanking Stick Minos staat dat dit de voorloper van het paardrijzweepje is. Daar kan ik me wat bij voorstellen want daar doet โ€˜ie me qua vorm wel een klein beetje aan denken. Het handvat bestaat uit vier knopen en aan het uiteinde van de zweep zit ook een (iets kleinere) knoop. Je weet wel, voor een beetje extra oomph!

De Spanking Stick is gevlochten. Je ziet dus allemaal strookjes leer over elkaar lopen. Ik vind dit er heel tof uitzien. Hij is ook handgemaakt, wat ik gewoon wel extra leuk vind.

Aan het uiteinde zit nog een leren lusje, wat ook gevlochten is. Mooi! En handig, want zo kan je โ€˜m makkelijk ophangen.

De Spanking Stick ruikt ook lekker naar leer, ik hou daarvan. Als je vegan bent, is het natuurlijk wel kut dat deze zweep van leer is, natuurlijk. Jammer dat je niet kan kiezen voor leer of vegan-leer.

De Test van de HURTME Spanking Stick Minos

Close-up van het gevlochten leer De top van de hurtme spanking stick minos in mijn hand.

Zoals ik eerder al in mijn review over de MEO Sado Metal Loop Whip schreef (oohh, ik hou van dat ding en ik haat โ€˜m!) was er een avond waarop รกl mijn nieuwe MEO mep-toys uitgeprobeerd zijn. En wat was dat een leuke avond. Maar niet super handig als je dan daarna nog wat over zoโ€™n toy moet schrijven. Subspace doet mijn geheugen geen goed. Dus deze Spanking Stick moest nog wat vaker uitgetest worden. Gelukkig hou ik best wel van geslagen worden, dus dit was zeker geen straf.

Ik hou dus heel erg van doffe pijn, daarom dacht ik wel dat ik deze Spanking Stick wel zou kunnen waarderen. En dat had ik heel goed ingeschat. Want deze stick geeft zeker doffe pijn. Dat komt natuurlijk door die knoop aan het uiteinde. Hij is daardoor ook best wel pittig. Ook wanneer er nog niet met zoveel kracht geslagen wordt, doet โ€˜ie al best wel wat pijn. Niet zo erg als die Loop (oh, gelukkig dat niet alle mepdingen zo heftig zijn als de Loop!), maar toch wel stevig.

De MEO in vergelijking met de MEO Butt Bruiser

Ik hou de hurtme spanking stick minos vast zoals je 'm vasthoudt als je er mee slaat. Het handvat met het koordje er aan.

Eerder schreef ik ook al over de MEO Butt Bruiser, een van mijn favoriete BDSM toys. Die lijkt qua vorm ook een beetje op een paardrijzweepje, maar dan met een siliconen bal aan het uiteinde. Die bal is natuurlijk een stuk zwaarder dan de knoop op het uiteinde van de HURTME Spanking Stick Minos. Maar toch vind ik deze twee zwepen wel wat met elkaar vergelijkbaar. De Spanking Stick is wel duidelijk de lichtere variant. Maar zeker niet minder lekker. Omdat de knoop ook kleiner is, is de plek van impact ook kleiner. De pijn is plaatselijker en daardoor is het gevoel wat anders. Maar ook echt heel lekker. Dit is wel echt het soort pijn waar ik enorm van kan genieten.

Juist omdat de HURTME Spanking Stick Minos ook qua gewicht lichter is, is deze zweep ook makkelijker om mee te slaan wanneer degene die je slaat, staat. De Butt Bruiser is makkelijker te gebruiken als je partner ligt.

Het handvat van de HURTME Spanking Stick Minos

Het handvat van de hurtme spanking stick minos in mijn hand. Close-up van het handvat van de hurtme spanking stick minos

Het handvat bestaat dus uit vier knopen, waarvan je er eigenlijk twee vast hebt. Dit ligt best wel lekker in de hand. Ik dacht in de eerste instantie dat het niet zo comfortabel zou zijn, maar dat bleek niet het geval. De grip is ook echt goed. Ik vind de look ook wel echt tof.

Conclusie

Ik vind de HURTME Spanking Stick Minos echt heel lekker voelen. De pijn is diep en dof en ik hou daar van. Er hoeft weinig kracht gezet te worden voor een stevige impact en hij ligt lekker in de hand. En hij ziet er ook gewoon heel tof uit. Helemaal goed dus!

Je kan de HURTME Spanking Stick Minos hier bestellen bij MEO voor 69 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.