HURTME Leather Flogger Arabica

07-04-2023

De HURTME serie van MEO heeft best wel leuke BDSM-toys. Deze keer kreeg ik van MEO de HURTME Leather Flogger Arabica. Een bijzondere, tweekleurige flogger van nubuck-leer.

Specs

Materiaal: nubuck-leer en zebrahout
Verkoopprijs: nu in de aanbieding voor 99 euro, hier te koop bij MEOΒ 
Is ’t wat? Oeh, ja, fijn!

Mijn eerste indruk van de HURTME Leather Flogger Arabica

De meo de hurtme leather flogger arabica naast een lipstick De meo de hurtme leather flogger arabica in mijn hand.

Zoals bijna alle producten van MEO, zat deze flogger ook gewoon in een stevige plastic zak. Soms zitten mep-dingen van MEO in een mooie fluwelen zak, maar ik denk dat dat vooral is als het een toy van metaal is.

Een flogger wordt ook wel een strokenzweep genoemd. De stroken kunnen van allerlei materialen gemaakt worden, maar het vaakst zie je ze toch van leer. Deze HURTME Leather Flogger Arabica heeft stroken in het zwart en bruin, dat vind ik er gelijk tof uitzien. Zeker met het handvat, wat ook bruin met zwart (of heel donkerbruin) is. Ik vind de look van deze zweep echt wel mooi en bijzonder.

Nu lijkt een flogger misschien een best eenvoudige zweep om te maken, maar toch vind ik meestal de floggers die je in sexshops kan kopen niet echt mooi. Het materiaal is vaak kwalitatief niet goed en de stroken zijn vaak ongelijk van breedte en lengte. Ook de afwerking is vaak heel slecht. Daarom was ik eigenlijk extra verbaasd over deze HURTME Leather Flogger Arabica. Het ziet er allemaal echt netjes uit.

Het enige wat me opvalt is dat de verdeling bruine en zwarte stroken aan de buitenkant niet zo goed is. In de buitenste ring met stroken zie je voornamelijk bruin, maar dan toch nog drie zwarte. Ik had dat liever om en om gezien, of gewoon helemaal bruin en dan de ring er in zwart.

De test van de HURTME Leather Flogger Arabica

De drie zwarte stroken aan de buitenkant van de meo de hurtme leather flogger arabica Je ziet de voor- en achterkant van de stroken en het handvat.

Zoals je misschien weet, doe ik al meer dan twintig jaar aan BDSM. In mijn beginjaren was ik echt gek op floggers. Daarna heb ik jaren gehad dat ik er niet zoveel aan vond. Maar tegenwoordig is mijn floggerliefde weer helemaal terug. Ik vind het leuk om te zien hoe mijn eigen BDSM-voorkeuren fluctueren met de jaren. Ik keek er nu in elk geval wel erg naar uit om deze leren flogger te testen!

Een flogger is een fijne BDSM-toy om op zichzelf te gebruiken, maar je kan β€˜m ook perfect als opwarmer gebruiken. Wanneer je iemand eerst rustig slaat met een flogger, en dat qua intensiteit steeds wat meer opbouwt, is dat een hele mooie start om daarna door te gaan met andere, misschien nog wat meer pijnlijke, toys. De huid wordt dan alvast lekker warm en kan daarna vaak wat meer hebben.

De HURTME Leather Flogger Arabica voelt voor mij echt heerlijk aan. Door de hoeveelheid en lengte van de stroken zit er best wel wat gewicht in. De klap voelt dus behoorlijk zwaar en daardoor dringt het ook wat dieper door. Ik hou van dat gevoel. De pijn is best wel dof, maar eindigt wel met een felle scherpe β€˜bite’. Ik hou zelf niet zo heel erg van scherpe pijn, maar juist in deze combinatie vond ik het wΓ©l heel fijn.

Sommige floggers doen helemaal geen pijn. Wanneer de stroken licht en zacht zijn, is dit meestal het geval. Natuurlijk zijn er altijd wel mensen die je er dan tΓ³ch nog pijn mee kunnen doen, met veel moeite, maar in principe doen ze geen pijn. Ik vind het zelf fijn als het wel wat pijn doet. Momenteel hou ik niet zo van veel pijn, maar ik wil wel een beetje pijn. En daar is deze flogger heel geschikt voor. Ik hou er echt van.

Om mee te slaan is deze flogger ook fijn. Het handvat houdt lekker vast en hij laat zich best makkelijk sturen. Daarmee is deze flogger dus geschikt voor zowel beginners als gevorderde kinksters.

Conclusie

Ik hou van de HURTME Leather Flogger Arabica. Hij ziet er echt mooi en apart uit, ik hou van deze look. En hij voelt ook echt heel fijn. De klap is zwaar en dof, met daarna nog wat scherpe pijn. Ik vind de combinatie hiervan heel goed voelen. Hij doet wel pijn, maar niet te veel. Helemaal lekker!

Je kan de HURTME Leather Flogger Arabica hier bestellen bij MEO, nu in de aanbieding voor 99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.