HURTME: Leather and steel baton | BDSM Review

14-08-2019

Het is weer tijd voor een kinky review van mijn hand. Zoals je wellicht weet is Meo.de een van onze partners en kregen wij weer een leuke lading “speeltjes” in ruil voor een eerlijk review. In deze lading zat dan ook de HURTME: Leather and steel baton.

Seksspeeltje of hardcore BDSM?

Als je de HURTME: Leather and steel baton ziet denk ik niet dat je zou denken dat het een seksspeeltje is, en eerlijk gezegd, die mening deel ik met je. Want hoewel op de site van MEO staat te lezen dat je deze toy ook kan inbrengen wil ik je dat niet per se aanraden.

Dus is het alleen voor hardcore BDSM dan? Nou dat ligt er maar net aan. Natuurlijk is een baton gewoon een knuppel, en knuppels gebruik je of voor balsporten, of je bent lid van een politiekorps en je moet hem bij je houden voor nou ja, als mensen niet zo leuk doen.

Natuurlijk is de associatie dan meteen een stuk gereedschap waar je iemand helemaal kapot slaat. Maar dat hoeft in dit geval niet (hoewel dat natuurlijk wel kan als dat je ding is).

En als ik eerlijk ben, staat op de website van MEO ook dat deze HURTME: Leather and steel baton niet voor soft BDSM is, maar daar denk ik even anders over, vooral omdat ik sowieso geloof dat de impact en toepassing van een toy afhankelijk is van de gebruiker.

HURTME: Leather and steel baton in de doos.

Nou ja, doos, niet echt eigenlijk, want MEO doet niet aan ingewikkelde dozen en verstuurt hun spullen in een (gerecyclede) plastic zak met de naam van de toy er op. Je wil toch de toy gebruiken en niet naar de verpakking staren (althans ik niet), dus ik vind dat helemaal prima.

Dus, een plastic zak, met daarin de HURTME: Leather and steel baton. Geen opsmuk, lekker simpel.

HURTME: Leather and steel baton

De HURTME: Leather and steel baton is gemaakt van, ja, je gelooft het niet, staal en leer. In dit geval is het handvat gemaakt van heel mooi mat (ik denk) roestvrijstaal. De rest van de knuppel is gemaakt van een hard materiaal, aan het geluid te horen denk ik hout, voorzien van een leren (lederen) bekleding.

Door bovenstaande constructie heb je een erg mooie elegante knuppel in je handen, maar niet een toy (in mijn optiek) die je bij iemand kan inbrengen. Hoewel de zich daar zeker voor leent weet ik niet of je een met leer beklede stok wil inbrengen, ik in ieder geval niet. En dat stukje heb ik dan ook niet getest.

Maar wat ik vooral ook wil laten zien met deze review is dat BDSM niet altijd gaat over het keiharde en dat je met knuppels (tenzij ze toevallig menselijke vormen aannemen) ook hele sensuele dingen kan doen. Zeker als een knuppel bekleed is met een leuk materiaal als leder.

Hurtme: leather and steel baton

HURTME: Leather and steel baton getest

De HURTME: Leather and steel baton leent zich technisch gezien als knuppel niet voor masturbatie, althans ik doe niet aan automasochisme (jezelf pijn doen voor seksueel genot) en zoals ik al zei, inbrengen, nee. Het is in mijn optiek dan dus ook een toy die zich vooral leent voor wat interactie tussen twee “volwassen” mensen.

Een knuppel leent zich eigenlijk vanzelfsprekend voor “doffe” pijn, dat is dus niet heel scherpe “schreeuwende” pijn, maar meer pijn in de trant van het moment dat je op je kont valt zonder dat je je stuitje zeer doet. De pijn dringt dieper door in je lichaam en “raakt” dus de spieren wat verder in het lichaam.

Maar dat is natuurlijk als je deze knuppel ook echt als “slagwapen” gaat gebruiken. Maar door de structuur van het leer op deze HURTME: Leather and steel baton is hij juist ook heel goed te gebruiken als tool voor sensation play (het spelen met de zintuigen) zeker aangezien er “warm” leer en “koud” staal aanwezig zijn, dit is op de huid van je partner heel erg lekker.

En natuurlijk kan je ook zachtjes de kont van je partner er mee beroeren. Je hebt door het stevige en grote handvat namelijk erg goed controle, aangezien ook de balans van de HURTME: Leather and steel baton prima in orde is.

Overigens las ik laatst ergens dat een kleine tik op de kont voor de meeste mensen sowieso seksueel opwindend is, dus of je nou into kink bent of niet, je kan het altijd even proberen.

Buiten het sensueel spelen heb ik natuurlijk ook het hardere werk geprobeerd met iemand die dit fijn vond en de conclusie is duidelijk, het is een erg fijn slaginstrument, de juiste dosering lijdt dan ook tot een (wel gewild maar niet gecontroleerd) orgasme na een paar tikken.

Kortom, deze HURTME: Leather and steel baton is wat mij betreft een blijvertje in mijn tas van “hurt so good” speeltjes.

Hurtme: leather and steel baton | bdsm review

De manier waarop de HURT ME baton is bekleed maakt hem mijns inziens niet geschikt voor penetratie

De HURTME: Leather and steel baton schoonmaken.

Staal is vanzelfsprekend goed af te nemen met welk schoonmaakmiddel dan ook (maar niet te corrosief natuurlijk), het leer verdiend wel enige aandacht aangezien je het leer ook moet voeden mocht je met Detol of andere spullen aan de gang willen (dit is ook waarom ik vind dat je hem niet moet inbrengen). Maar met verantwoord gebruik en de juiste middelen is deze toy heel simpel schoon te houden en te maken.

Conclusie

Een leuke knuppel, dat is wat dit is, voor de diehard kinkster met een pijn ding een echte aanrader, voor de beginner een toy die genoeg controle heeft om leuk te zijn, ook voor het meer sensuele spelen. Let wel, niet voor de Vegans want nou ja, leer is nou eenmaal niet vegan.

Maar verder zoals je kan lezen, zeker een dikke aanrader.

 

Je koopt de HURTME: Leather and steel baton bij Meo.de voor € 79,-

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.