HURTME Ballbuster Paddle

02-02-2018

BDSM toy review by Tess: HURTME Ballbuster Paddle

Hurtme ballbuster paddle

Als je, zoals ik, al héél lang aan BDSM doet, heb je ook al veel BDSM toys gezien. Ik heb ze niet alleen gezien, maar ook gebruikt. En juist dan is het extra leuk als je eens iets tegen komt wat je nog helemaal niet kent. Dat had ik toen ik de HURTME Ballbuster Paddle zag. Dit is iets anders, iets wat ik nog niet had geprobeerd. Extra leuk dus!

Hurtme ballbuster paddleVan Wolf van MEO.de kreeg ik de Ballbuster Paddle om te reviewen. MEO.de is een website die zich richt op mannen. De afbeeldingen bij de producten zijn ook wat anders dan bij de meeste shops. Soms zie je een gifje van een sexy man of wat meer expliciete productafbeeldingen. Ik vind dit zelf wel leuk, maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen zo is. Je moet er van houden en ik hou er van. Hoewel MEO zich richt op mannen, zijn er natuurlijk genoeg spullen te koop die voor iedereen leuk kunnen zijn. In elk geval als je een beetje kinky bent, want dat is wat de meeste producten wel zijn.

Verpakking

Hurtme ballbuster paddleDe Ballbuster Paddle zat gewoon in een simpele plastic zak. Geen fancy verpakking, gewoon praktisch. In de verpakking zit nog een sexy kaart. Bij een zweep of paddle verwacht ik eigenlijk ook niet echt een verpakking. Ik heb vaak zelfs het idee dat wanneer een BDSM toy om mee te slaan in een fancy verpakking zit, dat de toy kwalitatief gezien ook minder goed is. Er zijn natuurlijk altijd wel uitzonderingen, maar dat is een beetje het (voor)oordeel wat ik heb.

To paddle or not to paddle

Hurtme ballbuster paddleBij de productomschrijving stond al dat deze paddle extreem was en niet voor teergevoelige zieltjes en toen ik hem voor het eerst in mijn handen had, was dat inderdaad ook mijn gedachte erbij. Deze paddle is echt badass. Ik zou β€˜m zelf trouwens niet echt omschrijven als paddle, maar wat dan wel een goede naam zou zijn, weet ik ook niet echt. Qua vorm lijkt β€˜ie het meest op een rijzweepje, maar het uiteinde is wel weer meer te vergelijken met inderdaad een paddle. En rijpaddle of paddlezweepje klinkt natuurlijk ook echt niet, dus ik hou het gewoon ook maar even op paddle.

De HURTME Ballbuster Paddle voelt best zwaar aan en is echt wel stevig. Hij is gemaakt van rvs of aluminium, dat werd me uit de beschrijving niet helemaal duidelijk. Er zitten wel al wat krasjes op, dus ik denk niet dat het rvs is. De gladde kant van het ronde gedeelte is ook niet echt shiny. In elk geval is hij zwaar en helemaal van metaal, ook het handvat. Het handvat heeft ribbeltjes waardoor het makkelijker vast te houden is en niet zo snel uit je hand zal glijden. Maar het gedeelte waar het echt om gaat, is natuurlijk het gedeelte waarmee je staat, het ronde uiteinde. De ene kant is helemaal glad en de andere kant heeft een soort wafelstructuur met allemaal scherpe puntjes. Als je er met je hand overheen glijd, voel je gelijk al dat dit heftig is. De puntjes zijn scherper dan ik had verwacht.

Verschillende soorten pijn

Hurtme ballbuster paddleAls je houdt van slaan of geslagen worden, weet je waarschijnlijk al dat er verschillende soorten pijn zijn. Grof gezegd kan je die onderverdelen in scherpe pijn en doffe pijn. Bijvoorbeeld een singletail (denk aan zo’n Indiana Jones zweep) of een dunne cane (rieten/bamboe stokje) geven scherpe pijn, dat voelt meer snijdend. Een flogger (strokenzweep) met veel stroken of een brede paddle geeft een doffe pijn. Ik hou zelf helemaal niet van scherpe pijn, maar doffe pijn kan ik echt wel van genieten.

Deze Ballbuster Paddle geeft, omdat hij zo zwaar is, met de gladde kant hele doffe pijn. De kant met de scherpe puntjes geeft weer een heel ander gevoel. Door het gewicht is het wel zwaar, maar de puntjes zijn scherp, dus het is wel doffe pijn, maar met een extra sensatie erbij.

Ik heb deze paddle echt uitgebreid getest want vanaf het moment dat ik β€˜m in huis had, werd ik er eigenlijk gelijk al enthousiast van. Ik vind het gevoel en het uiterlijk van het metaal al aantrekkelijk en dan in de combinatie met het gewicht is dat voor mij echt wat ik fijn vind in een bdsm toy. Dus deze paddle word tegenwoordig regelmatig gebruikt, want so much fun! Als je van pijn houdt dan.

No ball busting

Hurtme ballbuster paddleNu is deze paddle officieel bedoelt voor ball busting, oftewel het slaan tegen de ballen. Ik heb geen ballen en ik kon ook gewoon niemand met ballen bereid vinden dit te testen. En geloof mij, ik heb het echt geprobeerd. Maar zoals bij de meeste toys, kan je er natuurlijk gewoon mee doen wat je zelf wil. Zo lang het maar veilig is. Met deze zware paddle zou ik je bijvoorbeeld echt niet aanraden om te slaan tegen lichaamsdelen waar het bot dicht onder de huid ligt. Beter kies je voor plekken met wat meer vlees zoals billen, bovenbenen, borsten en eventueel bovenarmen. Afhankelijk van je bouw dus. Ik heb genoeg vlees op veel plekken, dus veel keus.

Verschillende kanten

Hurtme ballbuster paddleIn het gebruik vond ik de kant met de scherpe puntjes echt super heftig! Ik had niet verwacht dat het zo gevoelig zou zijn. Als ik er heel zachtjes mee geslagen werd, vond ik het al heel intens. Ik kan me ook voorstellen dat als je hier harder mee geslagen wordt, het kleine wondjes zou kunnen veroorzaken. Maar dat hangt natuurlijk ook weer af van je huid. De gladde kant vond ik echt heel lekker. Het geeft echt een hele doffe, diepe pijn die je zelfs in je spieren voelt. Ik vind dat zelf een lekker en opwindend gevoel. Wat ook echt lekker was, was slaan met de zijkant. Omdat je dan een veel smaller sla-oppervlak hebt, voelt de pijn nog dieper. Dus als je van diepe pijn houdt, is dat natuurlijk helemaal de bom. Ik werd er in elk geval blij van.

Conclusie

Deze HURTME Ballbuster Paddle vind ik echt super tof. Het is wel een toy die niet zo geschikt is voor beginners, want hij is echt wel heftig. Maar voor de wat meer ervaren BDSM’er is dit echt wel een super leuk ding. Het is weer eens wat anders en als je van doffe, diepe pijn hebt, ga je dit echt heel lekker vinden. Voor degene die slaat: hij ligt ook erg lekker in de hand en je hoeft niet zoveel kracht te zetten.

Je kan de HURTME Ballbuster Paddle hier bestellen bij MEO voor 59 euro. Het is een Duits bedrijf, maar de verzendkosten zijn gewoon 6,90 (tenzij je iets heel groots of zwaars besteld, dan is het iets meer) dus dat valt heel erg mee.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.