BDSM Toy review by Jay: Hurt Me: Spanking Stick S&M PRO

13-06-2018

Ik ben blij dat ik eindelijk eens weer iets wat meer kinky mag reviewen, en dat is dan ook meteen de Hurt me: Spanking Stick S&M Pro die ik van Meo.de kreeg in ruil voor een eerlijke review.

Hurt me: Spanking Stick S&M PRO

Toen de doos binnenkwam met de spullen van Meo daarin viel de spanking stick meteen op. Sowieso heb ik natuurlijk een enorm “ding” met leer, maar ook de grote zilveren knop bovenop de stick viel op tussen alle andere spullen.

Zoals zoveel spullen die je van MEO krijgt (en ik ben daar eigenlijk groot voorstander van) zat de stick volledig in elkaar gezet in een plastic zak met een oranje sticker daarop. Het scheelt echt enorm dat je niet “weer” een doos of omverpakking krijgt die je eigenlijk uiteindelijk (tenzij je toy tester bent) toch weer moet weggooien.

Van leer en….

Ik weet niet wat er aan de binnenkant van de stick zit, ik gok dat het een kunststof cane of stock is met een ronde punt. Dat ik niet weet wat er aan de binnenkant van deze stick zit is omdat de stik zoals al eerder gezegd is bekleed (moet ik zeggen omhuld) met een leren (bij gebrek aan een beter woord) hoes.

Ik moet er wel meteen bij zeggen dat je die hoes niet van de stick kan afhalen (waarom zou je dat ook willen), deze is namelijk netjes afgestikt en bijgesneden. De stick is dus niet glad aan alle kanten want je ziet de stiknaad duidelijk zitten aan een kant van je stick.

Bovenop de Spanking Stick zit de knop van de stick, van wat ik denk dat chroom is. En dan kom ik meteen bij hetgeen mij het meest doet fronsen over deze spankingstick. De kop van de stick zit namelijk met twee bloedlelijke schoefjes op de Spanking Stick geschroefd. Waar ik de stiknaad kan vergeven, want hoe moet je anders leer over een stok heen maken als je het niet lijmt, is de manier waarop de kop zit vastgemaakt op de stick echt heel erg lelijk, en daarbij ook nog eens niet heel erg stevig. De kop beweegt namelijk nog een beetje heen en weer onafhankelijk van de hele stick, daardoor geeft deze constructie het allemaal een beetje een gammel gevoel.

Hurt me spanking stick sm pro

Aan de wandel met de Spanking Stick S&M PRO

“Je bedoelt zeker spelen?”, hoor ik je nu vragen. Nou nee, het idee (volgens mij) van de Spanking Stick is namelijk dat je hem als elegante wandelstok kan gebruiken en voor zijn wat meer kinky doeleinden. Als die lelijke schroeven er niet in zouden zitten zou het mijn zwart leren outfit ook zeker afmaken. Oh ja, en omdat ik 1,92 m hoog ben is de stick voor mij ook net te kort, maar ja je kan ook niet verwachten dat ze sticks maken op lange kinky mannen…of wel? Wellicht had een concept waarbij je meerdere lengtes stick kon kiezen een goed idee geweest.

Maar goed, als je wat korter bent dan ik, dan denk ik dat, als de kop niet zo gammel was, je best een leuke “extra” had voor naar een fetisj feestje. Echt er op steunen kan sowieso niet, want de stok is flexibel en buigt dus door.

Bdsm toy review by jay: hurt me: spanking stick s&m pro

Dan toch maar eens spelen

De Spankingstick, is als we de kop even negeren verder een stevig goed gebouwd stuk speelgoed, met genoeg gewicht om lekker mee te kunnen “spanken”. Door zijn flexibiliteit zwiept hij ook lekker. Van mijn test slachtoffer begreep ik dat de stick een vrij diepe impact heeft, waardoor de pijn blijkbaar meer plofferig is (komt ook door het leer natuurlijk) en vrij diep gaat en niet zo “stingy” is als een cane.

Voor de fans van blauwe plekken: Ze komen van diep, duren even voor ze er zijn, maar daarna zie je ze wel voor enige tijd.

Daardoor denk ik dat de wat gevorderde kinkster deze stick meer als een knuppel kan zien dan als een cane, mocht je niet zo gevorderd zijn, en nog niet zoveel ervaring hebben, dan is dit wellicht een beetje te zwaar voor je.

Sowieso is de Spanking Stick best zwaar, en omdat de knop/kop zo gammel is kan je hem daar eigenlijk niet aan vasthouden. Dit maakt dat iemand spanken/slaan met deze stick nogal wat kracht en techniek vereist wil je niet met een tennisarm of een golfelleboog uit je spel komen.

Mocht je overigens denken, kan ik ook met die kop iemand raken, ja dat kan, maar dan ben je niet helemaal lekker in je hoofd en veroorzaak je echt redelijk gevaarlijk wonden. Er zit namelijk (op mijn versie in ieder geval) een randje op de kop, waarmee je iemand open haalt. En als het randje het niet doet, dan doen die suffe schroefjes het wel. Kortom, niet doen.

Prijs / Kwaliteit

De Hurt Me: Spanking Stick S&M pro is niet goedkoop, en dat komt denk ik door het leer en misschien het materiaal van de knop. Ik snap dat dus wel, maar met deze manier van afwerken vind ik het eerlijk gezegd het geld niet waard. Vooral omdat ik steeds het gevoel krijg dat de knop/kop elk moment met een dramatisch scheurgeluid van de stick af zou komen.

Had men besloten om de knop/kop er nu met schroefdraad of een andere niet gammele constructie op te zetten dan had ik je nu aangeraden omdat dit ding te kopen voor in je speeltas, want verder is het namelijk echt een hele leuke toevoeging daaraan.

Maar nu? Nee.

Conclusie

De Hurt Me: Spanking Stick S&M PRO is op zich een heel leuk stuk speelgoed dat je eigenlijk in je speeltas zou moeten hebben, dat geldt natuurlijk alleen voor jou als je houdt van SM spelletjes aan de gevende kant, of als je aan de ontvangende kant bent en graag gegarandeerd diepe ploffende pijn fijn vindt.

Daar zit dus wel een hele dikke vette maar aan, want door de gammele constructie van de knop/kop zou ik, als ik deze stick voor mijn neus zou krijgen en er het geld voor zou moeten betalen wat hij nu eenmaal kost, denken, nou nee dat doen we dus niet. Mocht deze constructie uiteindelijk beter worden, dan kan ik hem echt van harte aanraden.

Je kan de Hurt Me: Spanking Stick S&M PRO kopen bij Meo.de voor € 99,-

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.