HURT ME Padded Leather Paddle

19-03-2021

Hurt me! Dat zou ik ook best wel eens kunnen roepen als ik veel zin heb in een BDSM-spel. BDSM draait voor mij om veel meer dan pijn alleen, maar ik kan zeker heel erg genieten van pijn in een spel. Van MEO kreeg ik deze HURT ME Padded Leather Paddle om te reviewen.

Specs

Materiaal: Leer en rvs
Verkoopprijs: 89 euro, hier te koop bij MEO 
Is ’t wat? Ik ben niet helemaal overtuigd

Mijn eerste indruk van de HURT ME Padded Leather Paddle

De meo hurt me padded leather paddle ligt naast een lipstick, die er heel klein uit ziet zo naast deze grote paddle. De meo hurt me padded leather paddle in mijn hand.

Meestal zitten de MEO toys gewoon in een plastic zakje, maar de HURT ME Padded Leather Paddle zit in een mooi velours zakje. Ziet er gelijk best chic uit. Op de zak staat ‘Play with me’, ik vind dat best wel leuk.

De paddle ziet er mooi en degelijk uit. Het valt me gelijk op hoe breed het handvat is. Op het handvat staat ook de tekst ‘Hurt Me’, maar die is niet helemaal lekker uitgelijnd. De ene kant van de paddle is voorzien van padding en de andere kant niet. Wel leuk voor de afwisseling. Het ziet er allemaal netjes afgewerkt uit.

Het leer is volgens de omschrijving vier lagen zadelleer en het handvat weegt ongeveer even veel als de paddle zelf, waardoor ‘ie lekker in balans is.

Paddle-fun

Je ziet de padding van de zijkant, om te laten zien hoe dik de padding is. Zelfde foto als hier voor, maar dan prik ik mijn mijn vinger in de padding, om te laten zien hoe zacht het is.

Ik heb het al vaker gehad over het verschil tussen scherpe en doffe pijn. Een paddle geeft over het algemeen wat meer doffe pijn. Dat is het soort pijn wat ik het lekkerst vind. Wanneer je zelf helemaal niet van pijn houdt, of wanneer je gewoon helemaal niet thuis bent in de BDSM-wereld, klinkt het misschien wel raar dat iemand überhaupt van pijn houdt. Kan ik me helemaal voorstellen! Maar voor nu ga ik daar even niet dieper op in, want dan zou deze review wel heel lang worden. Maar sommige mensen, waaronder ikzelf, houden dus in bepaalde omstandigheden dus van bepaalde soorten pijn.

Ik ben best wel fan van paddles. Voornamelijk omdat een paddle het dichtst in de buurt komt van het gevoel van een bare-hand-spanking. Spanking met de blote hand dus. Dat vind ik heel erg lekker, maar vaak is het zo dat degene die de spanking geeft niet zo van pijn houdt en het schijnt nogal pijn te doen aan je hand. Of het is aanstellerij, dat is ook een optie, maar goed, een paddle is dan een leuk alternatief met een soortgelijk gevoel.

De test van de HURT ME Padded Leather Paddle

De meo hurt me padded paddle schuin van achteren. Close-up van het handvat waar je de tekst 'hurt me' ziet staan.

Paddles, yay, dus ik vond het ook weer niet erg om deze BDSM-toy te testen. Ik mocht er ook nog eens lekker bij liggen, dus dat was alvast helemaal goed. Deze paddle heeft dus twee verschillende kanten en dan is het eigenlijk de bedoeling dat je begint met de kant met de padding. Ik vind opgewarmd worden zelf altijd wel aangenaam, vooral omdat ik daarna dan meer pijn kan hebben, dus dat is ook best een goed idee. Een klap met zoveel padding komt natuurlijk een stuk zachter aan. Er zit ook best wel wat vulling in deze kant, het voelt net als een kussentje.

Ik vind mezelf niet echt een die-hard masochist. Ik vind pijn lekker, maar ik kan niet zoveel pijn hebben. Maar toen ik geslagen werd met de padded kant van de HURT ME Padded Leather Paddle vond ik het toch een beetje een anticlimax. Hij maakt heel veel lawaai, maar geeft maar weinig resultaat. Opwarmen is fijn, maar dit voelde niet eens als opwarmen. Voor mij niet, tenminste. Want het zag er naar uit dat degene die me aan het slaan was er toch wel wat moeite voor moest doen om nog enige impact te maken met deze padded paddle.

Ik heb wel eens een play fight gedaan met iemand, met bokshandschoenen aan. We hadden allebei vrij weinig kracht in onze armen, dus die klappen kwamen echt heel zacht aan. Daar deed dit gevoel me aan denken. Je voelt vooral kussen. Geen pijn. Op zich zou dat nog massage-achtig kunnen voelen, maar daar maakt zo’n klap dan weer echt te veel lawaai voor. Ik vond het jammer. Ik had er meer van gehoopt.

De andere kant van de HURT ME Padded Leather Paddle

De niet padded kant van de meo hurt me padded paddle Close-up van de schroefjes aan het uiteinde van de meo hurt me padded paddle

Maar gelukkig was er ook nog de andere kant van de paddle. De niet-padded kant! Die kant beviel wel beter. Een klap met deze kant komt wel gewoon aan en doet dan wel pijn. Hoe harder er geslagen werd, hoe meer pijn ik had. Het is, ook aan deze kant, niet een hele pijnlijke paddle. Er moet wel behoorlijk wat kracht gezet worden om echt pijn te doen. Met daarbij dus ook weer flink wat geluid. Deze HURT ME Padded Leather Paddle is niet geschikt voor mensen die zachtjes moeten doen in hun BDSM-spel.

Hoewel ik dus niet per se van heel veel pijn hou, vind ik het toch fijner om geslagen te worden met iets wat iets sneller iets meer pijn doet. En iets minder geluid vind ik ook fijn. Qua paddles vind ik bijvoorbeeld de Fun Factory Bück Dich (die ook dienst kan doen als hele goede dildo) echt helemaal geweldig. Die gebruik ik wel liever dan deze Padded Leather Paddle.

Degene die mij sloeg vond het handvat van de HURT ME Padded Leather Paddle wat te groot. Het is niet iemand met kleine handen, maar zoals ik al zei, dit handvat is ook wel echt dik. Hij vond, net als ik, de paddle ook wel heel lawaaiig. Wat best wel storend was. Slaan in een BDSM-spel maakt natuurlijk vaak wel wat geluid, maar duidelijk dat bepaalde toys daar echt wel erger in zijn.

Conclusie

De HURT ME Padded Leather Paddle ziet er echt wel mooi uit en is helemaal netjes afgewerkt. Het handvat is wel heel dik en ligt niet heel fijn in de hand. De kant met padding heeft echt veel vulling en daardoor komen de klappen met deze kant echt heel zacht aan. Voor mijn zin te zacht. De andere kant komt wel beter aan, maar je moet best wat kracht zetten om wat pijn te veroorzaken. De paddle maakt wel heel veel geluid als je er mee slaat. Meer dan de gemiddelde paddle, en voor mij was dat best storend. Dit is denk ik niet een paddle die ik er nog heel vaak bij zal pakken.
Ik denk wel dat voor mensen die wel geslagen willen worden, maar die maar weinig pijn willen of kunnen hebben, dit een fijne toevoeging kan zijn.

Je kan de HURT ME Padded Leather Paddle hier bestellen bij MEO voor 89 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.