HURT ME DeLuxe Steel Crop

25-11-2022

De HURT ME DeLuxe Steel Crop ziet er uit als een metalen cane. Ik hou best wel van canes, dus natuurlijk wilde ik deze BDSM-toy graag testen! Ik kreeg ‘m van MEO.

Specs

Materiaal: rvs (aan de uiteinden onbekend materiaal)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 29,90 euro, hier te koop bij MEO
Is ’t wat? Ik moest er een aan wennen, maar ik vind ‘m tof!

Mijn eerste indruk van de HURT ME DeLuxe Steel Crop

De hurt me deluxe steel crop  in mijn hand De bovenkant van de hurt me deluxe steel crop

De HURT ME DeLuxe Steel Crop zat, zoals meestal het geval is bij BDSM-toys van MEO, verpakt in een plastic hoesje. Ook hing er een kaartje aan deze Steel Crop. Wat wel tof is, is dat er een stoffen hoesje om deze metalen cane heen zit. Als het goed is, zou rvs niet moeten krassen, maar toch vind ik het best een fijn idee om ‘m veilig in het hoesje te bewaren.

De DeLuxe Steel Crop is zeventig centimeter lang. Op zich best een lengte, maar volgens mij is dit een vrij gemiddelde lengte voor zulk soort zwepen. De canes die ik heb, zijn ook ongeveer deze lengte.

Het handvat en het uiteinde van de HURT ME DeLuxe Steel Crop zijn voorzien van een zwart soort hoesje. Ik kan niet achterhalen wat voor materiaal hiervoor gebruikt is. Het ziet er uit als plastic, maar het voelt wat zachter aan. De hoesjes zitten in elk geval wel erg goed vast, je krijgt ze er zeker niet af getrokken. Door het handvat zit ook nog een koordje. Dit is gewoon een simpel zwart touwtje. Handig om ‘m aan op te hangen, of als je er mee rond loopt (of zwaait) kan je dit om je pols doen, al vind ik het wel net wat te lang.

De HURT ME DeLuxe Steel Crop voelt lichter aan dan ik had verwacht. Hij is ook een heel klein beetje flexibel, met wat moeite kan ik er een lichte buiging in krijgen. Dus we kunnen wel aannemen dat deze metalen cane hol is.

De test van de HURT ME DeLuxe Steel Crop

Het handvat van de hurt me deluxe steel crop Close-up van de hurt me deluxe steel crop

Ik moet zeggen dat ik zo in de eerste instantie nog niet heel erg onder de indruk was van de HURT ME DeLuxe Steel Crop. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat hij meer gewicht zou hebben. Dat komt deels ook omdat ik de productomschrijving niet goed begrepen had. Er staat bij het materiaal ‘stainless steel with a slight elasticity’. Omdat ik me niet kon voorstellen dat rvs elastisch is, ging ik er vanuit dat ze het over de zwarte stukjes aan de uiteinden hadden. Maar nu denk ik dat het over de lichte flexibiliteit van de cane gaat, waardoor ik had kunnen weten dat hij hol is, en dus niet zo zwaar. Maar dat had ik me dus niet bedacht, dus ik was gewoon een beetje ‘underwhelmed’.

De eerste keer dat ik geslagen werd met de HURT ME DeLuxe Steel Crop, vond ik er ook niet zoveel aan. Ik vond de pijn niet lekker voelen en degene die me er mee sloeg, was ook niet gelijk fan. Het was een korte test, want we hadden allemaal veel leukere slagmaterialen tot onze beschikking, waaronder de MEO Butt Bruiser, die nog altijd één van mijn favoriete BDSM-toys blijft.

Met zo’n korte test, kan ik natuurlijk geen review schrijven. Dus nam ik de HURT ME DeLuxe Steel Crop gewoon nog een keer mee naar een kinkfeestje, zodat we ‘m nog een keer konden testen. Toen ik op het feestje rondliep met de Steel Crop in mijn hand, merkte ik dat dat alleen al best wel tof voelde. Ik voelde me een beetje zo’n strenge schooljuf met deze metalen cane, die trouwens ook heel goed dienst doet als aanwijsstok. Maar aangezien ik niet degene ben die slaat, maar degene die geslagen word, stond ik ‘m al snel af. En die strenge schooljuf-vibes werkten dus niet alleen bij mij, want toen zij ‘m vast hield, was dat ook echt wel dé look. Ik hou wel van een beetje voorpret bij BDSM-tools en dat was nu zeker wel het geval. Eerder had ik niet superveel zin om deze metalen cane te testen, maar dat was nu toch zeker veranderd.

Met deze HURT ME DeLuxe Steel Crop was het een beetje zoeken naar hoe die lekker voelt. Al is lekker natuurlijk relatief wanneer het gaat om iemand pijn doen. We kwamen er achter dat we er allemaal meer plezier van hadden wanneer er alleen met het uiterste deel van de cane geslagen werd. Meestal met canes gebruik je een groot stuk van de stok en sla je over twee billen tegelijk. Maar bij deze metalen cane voelt het echt beter wanneer je alleen het laatste stukje gebruikt en dus ook maar één bil raakt.

Zo was het voor haar fijner om er mee te slaan, en voor mij voelde de pijn ook een stuk beter. Best wel lekker, eigenlijk, al ben ik nog steeds in de ontkenningsfase dat ik een masochist ben. De pijn van deze HURT ME DeLuxe Steel Crop zit tussen scherp en dof in. Hij slaat wel diep door, als in dat je de pijn diep in je voelt, maar hij laat ook wel een beetje een ‘sting’ achter.

De HURT ME cane is makkelijk te hanteren, vooral omdat ‘ie dus niet zoveel zwiept, daardoor is het makkelijk mikken. Je hoeft ook niet zo hard te slaan voor het pijn doet.

Conclusie

Ik moest even wennen aan deze HURT ME DeLuxe Steel Crop, maar toen we eenmaal door hadden hoe hij het best te gebruiken is, was het echt een heel leuk ding. Hij is lichter dan ik had gedacht, maar de pijn dringt toch diep door. Hij voelt dof, met een heel klein beetje een ‘sting’. Ik vind de look van de Steel Crop ook tof en de prijs is ook erg goed te doen.

Je kan de HURT ME DeLuxe Steel Crop hier bestellen bij MEO voor 29,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.