Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle

04-09-2019

Toch weer eens tijd voor een nieuwe BDSM-apparatuur review. Ik kreeg de Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle van Meo.de in ruil voor een eerlijke review. Hoe meer ik van deze Hurt Me lijn zie, hoe blijer ik er van wordt.

Speaking of BDSM

Voor ik begin aan mijn review, heb ik een vraag voor jou. Ben jij geïnteresseerd in kink of BDSM?

Wil je misschien wat meer horen over kink en BDSM?

Maar dan niet van de normale media, maar van mensen die kinkster zijn en al (enige tijd) aan BDSM en kink doen?

Dan is nu je kans. Tess is samen met Eva begonnen aan een nieuw project.

Het is een podcast genaamd Meet the Kinksters, en deze podcast (waar ik de technische dingen voor doe) is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar kink en BDSM en eens op hun eigen voorwaarden willen luisteren naar mensen die al (veel langer) aan BDSM en kink doen. Kortom, laagdrempelig, door kinksters, voor iedereen die geïnformeerd wil worden over kink door mensen die er ook daadwerkelijk wat van weten.

Enfin, nieuwsgierig? Ga snel naar https://meetthekinksters.nl en luister de podcasts.

Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle

Zo, terug naar de orde van de dag en dus een review van een paddle. Mocht je nog niet weten wat een paddle is, denk dan aan een plankje, met een handvat waarmee je mensen, die daar zin in hebben, kunt slaan. En dat doet dan zeer, en dat vinden sommigen lekker, en anderen (zoals ik) vinden het lekker om mensen te slaan.

Enfin, simpel genoeg. Maar wat maakt dan dat ik deze spankplank wilde reviewen?

Welnu het materiaal, de Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle is namelijk van (verassing!) bamboe gemaakt, wat hem niet alleen heel sterk maakt, maar vooral ook heel licht.

En dat heeft, samen met de aerodynamische gaten die erin zitten, tot gevolg dat je hard en snel mee kan slaan. En dat is eigenlijk wel vrij uniek, aangezien de meeste paddles toch wat zwaarder zijn en niet per se gemaakt zijn voor snelheid.

Nu zal de gemiddelde masochist je wellicht vertellen dat snelheid niet per se een plus is, je krijgt namelijk veel minder tijd om “op adem te komen”, voor iemand die aan het slaan is, is het denk ik toch een enorme bonus.

Maar zoals altijd geldt: Als dat je ding is.

Een ander voordeel van bamboe ten opzichte van kunststoffen is dat het milieuvriendelijk is, en dat is ook heel fijn natuurlijk. En ook meteen het “selling point” van Meo zelf.

Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle in de doos

Zoals eigenlijk alle Meo.de spullen komt de Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle niet in een doos maar in een plastic zak, wat dan weer niet zo enorm milieuvriendelijk is. Maar ik begreep dat dit plastic ook wel weer gerecycled is, enfin, een soort van paradox dus, maar dat mag de pret niet drukken. Een paddle hoeft natuurlijk ook niet in een “mooie” doos te zitten, het is lekker praktisch dat plastic.

Verder is er eigenlijk niet zoveel over de verpakking te melden, er hangt nog een kaartje aan de Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle die je laat weten dat dit daadwerkelijk de Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle is.

Klaar!

Hurt me bamboo paddle

Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle getest

En hoe test je zo’n bamboe paddle dan? Natuurlijk probeer ik altijd alles op mijzelf. Al snel kom ik erachter dat ik heel snel en heel hard en vooral met heel veel resultaat kan uithalen met deze paddle. Zonder daar gevaarlijke en dus onverantwoorde gevolgen. Mits je natuurlijk niet op hele rare plekken gaat slaan.

Al snel krijg ik de kans om de Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle los te laten op een slachto…eh vrijwilliger en waar eerst het enthousiasme over een “nieuwe” was, werden al snel dingen geroepen als “Auw!” en “Niet zo snel!”, enfin, uiteindelijk werd deze paddle dus schoorvoetend uitermate goed gekeurd.

Hij is fijn, voor beginner als ervaren slagwerker en eigenlijk ook wel een beetje een aanrader.

Schoonmaak

Hoewel er verder eigenlijk niet zoveel te zeggen is over deze Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle en dit dus een relatief korte review wordt (zeker voor mijn doen) wil ik het toch nog even hebben over wat meer eigenschappen van bamboe.

Het is namelijk van nature anti-bacteriaal, het is niet heel erg poreus, en het maakt dat de Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle dus heel goed schoon te maken is. Het is dan ook niet voor niets dat snijplanken vaak van bamboe worden gemaakt, juist vanwege deze eigenschappen.

Het schoonmaken is dus ook heel makkelijk, beetje toycleaner, heet water, laten drogen, en klaar is je spankplank. Dat is toch wel fijn.

Conclusie

Een korte review, want meer is er niet te zeggen over deze degelijke, fijne Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle. Een leuk stukje slagwerk, voor een uitermate redelijke prijs die nog lang in je speeltas kan blijven leven, ook omdat hij lekker compact is. Of je nu begint, of ervaren bent, heel sterk bent of niet, deze Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle geeft je genoeg flexibiliteit om uitermate inflexibel te zijn naar de ontvangende partij (yay!).

Je koopt de Hurt Me: Bamboo Spanking Paddle bij Meo.de voor slechts € 39,-

Je betaalt dan nog wel verzendkosten (slechts 6,95), maar misschien is het dan de moeite waar om wat meer dingen te bestellen zodat het gratis verstuurd kan worden.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.