Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug

04-03-2022

Nog steeds heb ik een beetje een haat-liefdeverhouding met sextoys voor anaal gebruik. Elke keer denk ik dat ik het niks vind, terwijl als ik er dan รฉรฉn gebruik, ik het toch best lekker blijk te vinden. De Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug kon ik qua looks รฉcht niet weerstaan, dus ik wilde deze anaal toy toch wel graag testen. Ik kreeg โ€˜m van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, allebei bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 4steady
Waterproof: spatwaterdicht
Verkoopprijs: 49,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is โ€™t wat? Ja, toch wel hoor!

De verpakking en de inhoud

De hueman outer space vibrerende buttplug voor de verpakking De achterkant van de verpakking en de inhoud

De Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug zit in een wit doosje met daarop een foto van de sextoy. Natuurlijk, want bijna elk seksspeeltje zit tegenwoordig in een doosje met daarop een foto van de toy. Vrij standaard dus. Wat wel grappig is, is dat de buttplug zelf nog in een geseald zakje zit. Hierdoor weet je zeker dat jouw seksspeeltje niet al een keer door iemand anders gebruikt is, maar het is wel weer extra afval.

Verder vind je in de verpakking het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Op de gebruiksaanwijzing staat dat het een space log is, helemaal in stijl dus. Ik vind dat helemaal leuk. Waar ik ook echt blij van wordt, is dat er een labeltje met het merk aan het oplaadkabeltje zit. Ik begrijp dat ik natuurlijk extreem veel oplaadkabeltjes heb in huis, maar ik denk dat iedereen ondertussen best wel een flink aantal oplaadkabeltjes in het bezit heeft. Handig als je dus makkelijk kan herkennen waar โ€˜ie van is.

Mijn eerste indruk van de Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug

De hueman outer space vibrerende buttplug voor de verpakking De achterkant van de verpakking en de inhoud

Over het algemeen kies ik zelf de sextoys die ik wil reviewen. Mijn keuzes baseer ik meestal op wat me interessant lijkt voor op mijn website, maar natuurlijk moet het ook wel iets zijn wat mij zelf een beetje aanspreekt. En soms, soms kies ik gewoon iets omdat het er fucking nice uitziet. Dat was het geval bij deze Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug. Want kijk even naar dit siliconen, hoe shiny metallic meerkleurig het is! Het ziet er ook echt uit als iets from outer space. Zo mooi! Afhankelijk van hoe het licht er op valt, lijkt deze buttplug paars of groen.

En dan die vorm. Die is toch ook helemaal leuk. Met dat ronde handvat en dan die drie bolletjes die steeds wat groter worden. Oh, en dat rosegold in de binnenkant van het handvat. Er is niks wat ik niet amazing vind aan de look van deze anaal toy.

De plug voelt een klein beetje flexibel. Het siliconen voelt stevig maar toch ook een beetje zacht aan. Hij heeft twee knopjes om de vibraties mee te bedienen, zodat je โ€˜m zowel zachter als harder kan zetten.

De test van de Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug

De hueman outer space vibrerende buttplug in mijn hand, mijn vinger door de opening/het handvat. Close-up van de knopjes van de hueman outer space vibrerende buttplug

Toen ik de Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug eenmaal in huis had, zag ik er toch wel tegenop om โ€˜m te testen. Hij is prachtig, echt waar, dus ik was er wel heel blij mee. Om naar te kijken. Want anale spelletjes, bij mezelf, ik ben er toch nog steeds geen fan van. Maar goed, wat moet dat moet. Zin kan je maken, of doe het zonder zin, of meer van dat soort niet zo heel erg motiverende gedoe. Gelukkig heb ik best wel wat sextoys die ik wรฉl heel erg lekker vind, dus in de mood komen is dan niet heel lastig.

Natuurlijk had ik mijn Sliquid glijmiddel bij de hand, want als je anale dingen doet, is glijmiddel wel echt nodig. Omdat deze buttplug van siliconen is, kan je er beter geen siliconenglijmiddel bij gebruiken. Een fijn glijmiddel op waterbasis is wel prima, bijvoorbeeld mijn favoriet: Sliquid.

Ik besloot om de Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug eerst even te gebruiken met alleen de vibraties, zonder โ€˜m nog in te brengen. Even verkennen hoe dat voelt. De vibraties zijn niet super diep, maar zeker diep genoeg. Datzelfde geldt voor hoe krachtig ze zijn. Voor anaal vind ik hรฉle harde vibraties ook niet fijn.

Wanneer je met anale toys gaat gebruiken, of wanneer je met een partner aan anale seks gaat doen, is het denk ik een goed idee om te onthouden dat penetratie helemaal niet per se het doel hoeft te zijn. Je kan de anus ook gewoon aan de buitenkant stimuleren. Met vibraties of strelingen. Er zijn echt geen regels die zeggen hoe het moet, dus als dat is wat jij fijn vindt en je wilt niet verder gaan, is dat echt helemaal prima.

De Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug om in te brengen

De hueman outer space vibrerende buttplug in mijn hand, ik hou mijn vingers om het dikste deel van de plug De onderkant van de hueman outer space vibrerende buttplug, je ziet de tekst hueman in het siliconen gedrukt.

Ik vond de stimulatie op deze manier echt wel lekker voelen. Zowel de steady standjes als de patronen. Er zitten best verrassende patronen bij, dat vond ik leuk. Na een tijdje wilde ik toch wel voelen hoe het zou zijn om de Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug in te brengen, waar ik dan juist de vibraties weer even voor uitzette. Omdat ik niet zo vaak buttplugs gebruik, vond ik het inbrengen wel even genoeg stimulatie.

De plug laat zich best makkelijk inbrengen. Met genoeg glijmiddel natuurlijk wel. Het eerste bolletje is vrij klein en het tweede bolletje is niet heel veel groter. Ik vond dat erg prettig, dan is het niet gelijk zo heftig. Die ring aan de onderkant maakte het heel makkelijk om โ€˜m vast te houden. Hierdoor kon ik โ€˜m ook wat makkelijker in en uit bewegen, wat ook wel fijn voelde, juist door de vorm.

Uiteindelijk heb ik zelfs de vibraties nog aangezet, wat eigenlijk รณรณk heel lekker voelde. Eigenlijk was alles aan deze plug gewoon een hele prettige ervaring. Het is niet zoโ€™n buttplug die je inbrengt en dan laat zitten. Daar is deze vorm helemaal niet geschikt voor. Maar dat vond ik er eigenlijk juist leuk aan. Het is juist een wat meer actieve toy die uitnodigt om een beetje te gaan spelen en ontdekken. En zo kwam ik er (weer) achter dat ik hier soms toch wel van kan genieten.

Conclusie

De Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug is echt een hele leuke sextoy. De naam buttplug vind ik niet super passend, omdat dat klinkt als zoโ€™n speeltje wat je inbrengt er daar verder eigenlijk niks meer mee doet. Dit is echt een anaal toy die uitnodigt om te spelen. En dat voelt ook allemaal heel lekker. Qua formaat is โ€˜ie voor mij prima en de vorm vind ik ook erg fijn. De vibraties zijn ook prettig en door het handvat kan je โ€˜m heel makkelijk vasthouden. Helemaal leuk dus.

Je kan de Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug hier bestellen bij Easytoys voor 49,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.