Hot Octopuss Queen Bee

11-08-2017

Hot octopuss queen bee

Over de Hot Octopuss heb ik weer een vlog en een blog gemaakt. De vlog zie je hier, en om de blog te lezen, scrol je even iets verder naar beneden.

 

 

Hot Octopuss is een merk dat ik al kende van de Hot Octopuss Pulse. Een sextoy voor mannen, een soort schildje wat je om de eikel heen schuift en dan gaat oscilleren. Oscilleren is eigenlijk meer schudden dan trillen, super intens. Jay heeft daar een tijdje terug al een review over geschreven en was er erg enthousiast over. Natuurlijk had ik ook mijn vinger in de Pulse gelegd en toen mijn vinger begon te schudden dacht ik: dit wil ik tegen mijn clitoris voelen!

Oscillerende toy

Hot octopuss queen beeNu bestaat er al jarenlang een toy voor de clitoris die ook oscilleert, de Eroscillator, maar die heb ik dus nog nooit geprobeerd. En hoewel Hot Octopuss dus zegt dat de Queen Bee de eerste sextoy voor vrouwen is met deze oscillatie techniek, was de Eroscillator natuurlijk veel eerder. Ik denk dat de Zumio ook oscilleert, maar dat durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen omdat Zumio het zelf volgens mij niet zo noemt. Maar aangezien de tip van de Zumio ook echt schudt, lijkt me dit hetzelfde. Dat er al oscillerende toys bestaan, maakt de Queen Bee niet minder fascinerend natuurlijk, want echt vaak komt het zeker niet voor. Misschien dat de techniek die gebruikt wordt onderling ook nog verschilt, maar zo technisch ben ik niet dat ik daar wat over kan zeggen.

Toen ik hoorde dat Hot Octopuss een toy voor vrouwen ging maken, was ik natuurlijk gelijk enthousiast. Na maanden van ongeduldig wachten tot hij eindelijk uitkwam, kon ik Stephanie van Willie.nl wel zoenen toen zij mij er één opstuurde op de release datum, in ruil voor mijn eerlijke review. Toen ik die dag thuis kwam, lag daar het pakketje van Willie.nl. Daar was hij dan, mijn Queen Bee. Dat ik net door de stromende regen gelopen had en er nu uitzag als een verzopen poedel deed er niet meer toe. The Queen Bee has arrived!

De doos is zo mooi en shiny. Voorop pronkt een afbeelding van de Queen Bee herself. Robuust, stoer en zo veelbelovend. Als je dan ook nog de tekst op de achterkant leest, over hoe revolutionair deze toy is, met zijn multi award winnende techniek, dan krijg je gelijk zin. Deze toy moet tegen mijn clit. Nu!

Het materiaal

Hot octopuss queen beeDe Hot Octopuss Queen Bee is gemaakt van ABS en TPE. ABS is eigenlijk gewoon hard plastic, wat prima materiaal is voor een sextoy. Het zilverkleurige randje wat om de toy heen loopt is van ABS, en misschien de toy zelf ook wel, maar de hele buitenste laag is van TPE. Hierdoor voelt de toy net wat zachter en een beetje rubberachtig aan. Je hebt door dit materiaal ook een goede grip op de toy, zelfs met glijmiddel. TPE is wel een licht poreus materiaal, maar niet giftig. Het is dus veilig om te gebruiken, maar zorg wel dat je na gebruik de toy echt goed schoonmaakt. Omdat dit een sextoy is die je uitwendig gebruikt, vind ik het zelf iets minder erg. Al kunnen er natuurlijk alsnog wel allerlei lichaamsvloeistoffen en glijmiddel op komen, die er dus ook echt in kunnen gaan zitten. Je weet nooit zeker of je dat met goed schoonmaken er wel echt uit krijgt. Dat is wel iets om in je achterhoofd te houden dus.

Hot octopuss queen beeJe laadt de Queen Bee op met een magneetlader. Hot Octopuss omschrijft dit zelf als ‘cutting edge’ en ‘state of the art’, maar volgens mij is een magneetlader tegenwoordig vrij gebruikelijk. De magneetlader is sterk genoeg, hij blijft goed zitten. Op de lader zelf zit een klein lampje waaraan je kan zien of hij nog aan het laden is of dat de Hot Octopuss Queen Bee volledig opgeladen is. Fijn dat dit gewoon een subtiel lampje is en niet zo’n lampje dat gelijk de hele omgeving ook verlicht, al knipperend. Verder is de Queen Bee ook waterproof.

De twee kanten van de Queen Bee

Natuurlijk las ik eerst de gebruiksaanwijzing. Gelukkig was het allemaal vrij logisch. Er stond ook dat je de achterkant van de sextoy kon gebruiken als een subtiele opwarmer, die geeft een zachte massage effect. Dat had ik zelf nog niet bedacht, dus ik besloot dat als eerste dan maar even te testen. Al voelde ik me eigenlijk al best wel opgewarmd, zoveel zin had ik in de Queen Bee.

Hot octopuss queen beeAl heel snel ontdekte ik dat die zachte massage niets voor mij was. Het voelde als een slechte vibrator, echt hele lichte trillingen. Als je een gewone vibrator wilt, zijn daar andere sextoys voor die dat echt veel beter doen. Maar goed, hier had ik de Queen Bee ook niet voor. Het oscilleren van de zogenoemde PulsePlate, dat wilde ik voelen. Ik deed een beetje glijmiddel op de PulsePlate en keek nog even snel waar de knopjes zaten, want die kan je niet meer zien als je de PulsePlate op je clit hebt, en ik was er klaar voor. Gelukkig zijn de knopjes heel goed van elkaar te onderscheiden, het aan/uit knopje ligt in een geultje, en de andere drie knopjes hebben duidelijk voelbaar de symbolen er op staan.

De Hot Octopuss Queen Bee heeft 5 standen. Het eerste standje is gewoon steady en de andere 4 standen zijn verschillende patronen. Je kan alle standjes zelf harder of zachter zetten. Ik duwde de PulsePlate tegen mijn vulva en zette ‘m aan. De knopjes kan je dus echt heel makkelijk voelen en herkennen, dus het bedienen ging makkelijk. De Queen Bee begon er lustig op los te schudden. Ik hou van hard, dus ik drukte gelijk een paar keer op het plusje om hem wat harder te zetten. Dit was wel echt oscilleren ja, mijn schaamlippen werden door de schuddende vibraties heftig gestimuleerd.

Te grote kop

Hot octopuss queen beeIk probeerde ook de andere standen en deze waren allemaal eigenlijk best wel goed. Lekkere patronen die echt wat toevoegen. Maar ik werd nog niet echt geil. De Hot Octopuss Queen Bee zat vooral tegen mijn schaamlippen en ik wil toch wel echt stimulatie tegen, of net naast mijn clitoris. Ik probeerde de Queen Bee naar een betere plek te manoeuvreren, maar dit bleek toch nog wel lastig. De kop van dit seksspeeltje is echt heel breed. Ik denk dat alle technische dingen binnenin veel ruimte nodig hebben, of anders heeft er iemand niet zo goed nagedacht over het design.

Met echt heel veel moeite, zeker gezien het glijmiddel wat ik gebruikte gewoon ook wel goed glijdt, kreeg ik de Queen Bee zo’n beetje op de juiste plek. En ja, op je clitoris voelt die PulsePlate wel echt lekker. Steady of in patronen, it’s all good. Maar serieus, om dat ding gewoon op de goede plek te krijgen en te houden, dat is gewoon niet comfortabel. Het is echt te groot, te breed. Het kostte me moeite en ik wil gewoon relaxed masturberen. Ik wil genieten zonder moeilijk doen.

Lawaai

Hot octopuss queen beeWat ook echt een ding was, was het geluid. Oh man, dat geluid, niet te doen. Ik ben echt niet zo iemand die vind dat een seksspeeltje fluisterstil moet zijn. Doorgaans erger ik me echt niet aan geluiden die uit een sextoy komen. Maar dit. Dit gaat mij zelfs te ver. Dit geluid is hard. Echt heel hard. Zeker als je één van de patronen standjes hebt, dat hij aan-uit-aan-uit gaat, is het echt extra storend en vooral heel irritant. Even discreet liggen masturberen is er met de Queen Bee gewoon echt niet bij. Als je dunne wandjes hebt, weet het hele huis en je buren dat je weer bezig bent. Al weten ze waarschijnlijk niet met wat, want je verwacht gewoon niet dat een sextoy zoveel geluid produceert.

Ik had echt zo uitgekeken naar de Hot Octopuss Queen Bee. Ik had er zoveel van verwacht. En nu dit. Ik was echt enorm teleurgesteld in de Queen Bee. Ja, die PulsePlate is echt wel lekker als ‘ie tegen je clitoris oscilleert, maar om hem daar goed te krijgen is écht heel onhandig, in elk geval bij mijn kutje is dat zo. En het geluid is voor mij echt veel te hard om me niet te storen.

Echt zo jammer dit. Een speeltje met zoveel potentie, maar voor mij werkt hij gewoon niet. Voor mij is de Queen Bee echt geen queen bee, maar een onhandig grote en luide sextoy.

Innies & Outies

Iedereen is natuurlijk anders gebouwd en elke vulva is anders, dus misschien dat de Queen Bee voor iemand anders wel perfect werkt. Onlangs leerde ik over ‘innies’ en ‘outies’, twee verschillende vormen vulva’s waarbij de innie staat voor een vulva waarbij de grote schaamlippen de kleine schaamlippen bedekken, en een outie is een vulva waarbij juist de kleine schaamlippen voorbij de buitenste schaamlippen komen. Ik heb een innie en ik kan me echt voorstellen dat als je een outie hebt, de Queen Bee echt veel beter en makkelijker zou werken.

Heb jij de Queen Bee al geprobeerd? Laat even een reactie hier onder achter wat jij er van vindt.

Je kan de Queen Bee hier kopen bij Willie.nl voor 149,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Jammer, het klonk in eerste instantie zo fijn!

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] Hot Octopuss Queen Bee […]
  2. Sextoy review by Tess: MiaMaxx Hand-Held Thruster | Tess Tesst - […] geluid is. Zeker als het een toy is die me verder ook niet echt bevredigd, zoals bijvoorbeeld bij de…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.